Ох, тези нови телефони!

• 1 124 867
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 400
Би помогнала нова батерия. Grinning
Сега сериозно, зависи на колко време е батерията, как е експлоатирана, но почнат ли такива номера... нищо не помага.
Батерията е на година и половина и е ползвана съвсем нормално, не ми се вярва да ѝ има нещо Thinking ще пробвам с къстъм ром, а пък ако пак продължава, ще сменя батерията , няма друг вариант

# 8 401
  • Пловдив
Тъкмо се чудех дали и аз да не споделя за подобен проблем. До към 30% всичко е нормално. Падне ли под 30% изписва слаба батерия 8 % и директно се изключва. И като го включа, зарежда от 0 %.  Нова батерия си мислех и аз, че трябва да купувам. Проблемът възникна от раз. Телефонът си работеше дори и с 8-10 % батерия без да изключва. Идея си намам как се калиблира батерия. Иначе е на 2 години, жестоко експлоатирана.

# 8 402
Аз не мога да си представя да държа един телефон 2 години и да не го сменя,писва ми,а ако почна да му сменям батериите,то излиза колкото един нов или същия с малко доплащане.

# 8 403
  • Пловдив
Всяка промяна ме дразни. Купувам скъпи апарати т.нар. флагмани на марката Stuck Out Tongue Winking Eye с идеята да не ми създават проблеми. Когато окончателно спрат да работят приложения, почне ли да забива, да го рестартирам.....и го сменям. Само дето днес скъпите апарати не са това, което бяха. Лошото е, че сега нищо не ми удовлетворява изискванията. Аз много изпускам телефона, а сега ги правят едни стъклени яйца.....

# 8 404
С кой флагман си сега?Актуализираш ли редовно приложенията?Аз май никога не съм била с флагман и никога не ми се е налагало да рестартирам и да не ми работят приложения.Но това с изпускането...да,чупят се лесно за съжаление.Но пък има смартфони САТ за който много чупи Simple Smile

# 8 405
  • Пловдив
Със стар. Samsung Galaxy Note 4. Даже е повече от две години като се замисля. Note 8 е със зловеща камера, но на мен не ми е толкова важна. Не ми харесва издължения дизайн и прекалено крехкия му вид на рохко яйце. Аз ползвам телефона практически за всичко. Замислям се за Sony, но там пък ми идва малък екрана.

# 8 406
Note 8 е огромен и съответно неудобен.И аз не ползвам камерите.Замисляла ли си се за S6,6+edge,7,8?

# 8 407
Аз не мога да си представя да държа един телефон 2 години и да не го сменя,писва ми,а ако почна да му сменям батериите,то излиза колкото един нов или същия с малко доплащане.
Зависи. Аз съм с S5 и нова батерия ще ми излезе 40 лв. За толкова не мога да си взема нов.

# 8 408
Днес дадох на приятел батерията, която му поръчах и онзи ден пристигна. За Note 4, който е на 4 години. Неговата като стане на 30% и рязко пада до угасване на телефона чак. Тези поне са лесни за смяна.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00VIK5DOY/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 8 409
Да ама на който телефона се отваря при батерията добре,но като го дадеш в сервиз сметката е крива.При всички случаи по-добре нов.

# 8 410
Какво мислите за купуване на телефон от AMCO Bulgaria? Или да препоръчате добри онлайн магазини?

# 8 411
Този магазин.

# 8 412
Благодаря  ти

# 8 413
След като телефонът ми ме изостави, си поръчах без много да мисля следния модел:
https://www.emag.bg/smartfon-xiaomi-redmi-5-dual-sim-16gb-black- … earch-Action=view
Нямам високи изисквания, най-важното за мен е да има що-годе добра батерия и хубава сглобка, да не е много тежък, но в същото време да е с достатъчно голям екран, за да чета спокойно на него. Камерата не ми е особено важна. Има ли някой впечатление от тази серия и дали е добър за цената си.

# 8 414
Добър ти е изборът при тези изисквания или по-скоро като не придиряш за излишни екстри.

Общи условия

Активация на акаунт