Ох, тези нови телефони!

• 1 124 794
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 490
С Huawei P20 Pro съм, може ли някой да обясни как да си настроя тон за нотификация във Viber? Избирам си тон, задавам го, но пак съобщенията идват със системния тон, а не с този, който съм избрала.

# 8 491
С Huawei P20 Pro съм, може ли някой да обясни как да си настроя тон за нотификация във Viber? Избирам си тон, задавам го, но пак съобщенията идват със системния тон, а не с този, който съм избрала.
Не съм с телефон, като твоя, но за Вайбър виждам, че изборът е или звънене и съобщения с основните звуци на телефона, или с тези на Вайбър. Няма възможност за избор на други мелодии. Ако искаш да чуваш основните звуци на телефона, слагаш отметка в Настройки/Известия/Използв. звуци на системата.

# 8 492
Не, мога да избера и друг тон от мястото за съхранение, като махна отметката от "звуци на системата", но не дрънка с него. Или пък това е звук за обаждане? Хм, нищо не разбирам. Струва ми се, че с предишен телефон пак имаше такъв момент и някак го нагласих. С тоя за сега не се справям. Благодаря все пак, че се включи!

# 8 493
Не, мога да избера и друг тон от мястото за съхранение, като махна отметката от "звуци на системата", но не дрънка с него. Или пък това е звук за обаждане? Хм, нищо не разбирам. Струва ми се, че с предишен телефон пак имаше такъв момент и някак го нагласих. С тоя за сега не се справям. Благодаря все пак, че се включи!
Копирай файла който искаш за notification в тази папка:

След това трябва да ти се появи като възможен избор във Вайбър.

# 8 494
  • София
Здравейте!
От скоро имам Xiaomi Redmi 4A. Не мога обаче да си открия инструкции към него. С основните функци се справям, но има неща, които са ми непознати и би ми било полезно ръководство. Някой може ли да ми помогне да си открия такова на български език? Не намерих в интернет. Телефонът дойде без ръководство.

Аз имам Редми 5, също без ръководство дойде, но много бързо го разучих. Кажи, ако те интересува нещо конкретно, може да мога да ти помогна

Благодаря! Например в момента се опитвам да деинсталирам някое приложение, което съм изтеглила, но не ми се получава. При стария ми смартфон просто задържах пръст върху иконата и ми излизаще въпрос искам ли да го деинсталирам, а тук нищо не се случва. Какво да правя?

Благодаря и на kwotsen, но не ползвам английски.

# 8 495
Винаги деинсталирам през Гугъл плей. Намирам приложението, изборът е деинсталирате, отваряне или актуализация, ако има.

# 8 496
Копирай файла който искаш за notification в тази папка:

След това трябва да ти се появи като възможен избор във Вайбър.
Той е възможен за избор и е избран, но въпреки това не се чува той, а системния звук на приложението при пристигане на съобщение
Ето, вижда се, че съм избрала определен файл, не съм сложила отметна на "Използвай звуци на системата" и все пак не става
http://prikachi.com/images.php?images/349/9317349J.jpg

# 8 497
Някой има ли протектор за телефон,който е само страничен,тоест само по ръбовете и страните?Дисплея и гърба не се закриват.И от къде си го е купил?

# 8 498
Той е възможен за избор и е избран, но въпреки това не се чува той, а системния звук на приложението при пристигане на съобщение
Ето, вижда се, че съм избрала определен файл, не съм сложила отметна на "Използвай звуци на системата" и все пак не става
http://prikachi.com/images.php?images/349/9317349J.jpg
От това меню се настройва мелодията за звънене, не за съобщение.
Сложи отметка на Използване звуци на системата.
Влез в Notification sound

->

Някой има ли протектор за телефон,който е само страничен,тоест само по ръбовете и страните?Дисплея и гърба не се закриват.И от къде си го е купил?
Можеш да си намериш в ebay и другите китайски търговци, стига чакането по 1 месец да не ти е проблем. Bumper case се водят по принцип. При нас не знам как им викат.

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 13:41 от ieatchips

# 8 499
Нямам такава опция - последната, като вървя по показаните от теб стъпки.

# 8 500
Нямам такава опция - последната, като вървя по показаните от теб стъпки.
Може ли screenshot?

# 8 501
# 8 502
  • София
Някой да е получавал съобщение във вид на линк към страница от номер 1917?
Поне 10 съобщения получих. Не отварям линка и утре ще звъня на Виваком, ама рекох да питам дали и на други се е случвало.

# 8 503
Не знам... Като гледам и двамата ни препраща в меню за общи настройки на известията извън приложението само дето при теб в това меню на настройки няма опция за смяна на мелодията. Нямам телефон под ръка на Huawei с тази версия  а андроид... препоръчвам ти все пак да се поразровиш в настройките на телефона не на приложението, може някъде там да са го скрили Flushed
Някой да е получавал съобщение във вид на линк към страница от номер 1917?
Поне 10 съобщения получих. Не отварям линка и утре ще звъня на Виваком, ама рекох да питам дали и на други се е случвало.
От този номер получавам от емаг аз
Цитат на: 1917
eMAG: Zdravej! Porachkata ti xxxxxxx na stoynost xx.x7 lv. se ochakva da bade dostavena v perioda 20.04-23.04

# 8 504
... само дето при теб в това меню на настройки няма опция за смяна на мелодията...
Ами нали това ти казах, че нямам такава опция нататък.
Ще търся, благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт