Ох, тези нови телефони!

• 1 128 435
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм си сложила протектор само на екрана, но от матовите.
Бях с гланцов около 2 месеца, надраска се много бързо.
Купих матиран след като ме убедиха, че не се дере така.
Същата работа е, просто не е така видимо заради липсата на гладка повърхност.
На едно и също място е одрано, от обеците.
На гърба пък защо слагате протектор винаги съм се чудила?
Там нищо не се драска, не се цапа, не виждам промяна поне засега.

# 196
Не купувам протектори, защото въобще не ми пука дали се драска. И без това след най-много година телефонът отива завинаги в небитието, т.е. в някое чекмедже.

# 197
На гърба пък защо слагате протектор винаги съм се чудила?
Там нищо не се драска, не се цапа, не виждам промяна поне засега.
Аз го слагам, за да ми е цветно Laughing Просто по едно време ми писва да си гледам одрания капак с паднали букви и го слагам от време на време. Peace

# 198
Аз обичам да си пазя вещите, затова съм и с протектор, и с кожен калъф.

Впрочем да ви разкажа какво пате съм  Mr. Green : днес дойде едно калъфче, което си бях поръчала от ибей, синичко, много красив цвят. Да, обаче си отварям днес плика и гледам- калъфът е черен! Вече бясна от некоректни търговци сядам да пиша негативен коментар за продукта и ... установих, че аз съм поръчала наистина черен калъф. Та така. Сега пак ще поръчвам.

# 199
Някой знае ли дали ще има Viber за Bada версии преди 2.0?  newsm78

# 200
Опитай Tаngo, по-готино е от Viber. Мисля, че има за Bada.

# 201
Може ли малко помощ. Имам  Нокия Аша 302. Сложих си допълнителна карта- памет и установих че всички снимки освен че са в паметта на телефона, автоматично ми прави копие и в картата памет. Как да коригирам това?

# 202
Samsung Ace - моля кажете ми как да не се показва местоположението ми във фейсбук месинджъра и изобщо където и да било. От менюто Моето местоположение и защита е избрано - Местоположението се определя от wi-fi и/или мобилни мрежи. Тази ли отметка трябва да махна?
Всички си умират да се отбелязват в кой момент къде са, а аз обратно - намирам това за ненужно и не искам да има възможност да се види къде съм.
  bouquet

По въпроса с протекторите - имам силиконово калъфче за гърба, което прави телефона да изглежда доста по-голям. Но вече 2 пъти го изпуснах - на килим и на плочки, и добре че беше калъфчето.

# 203
  • Велико Търново
Здравейте, моля за малко помощ. Някой знае ли дали има приложение, с което мога да си огранича входящите разговори от точно определен номер или група? С LG телефон с Windows 7 съм.

# 204
Опитай Tаngo, по-готино е от Viber. Мисля, че има за Bada.

Няма. Sad

# 205
Здравейте, моля за малко помощ. Някой знае ли дали има приложение, с което мога да си огранича входящите разговори от точно определен номер или група? С LG телефон с Windows 7 съм.
Това трябва да е опция на телефона, не ти е нужно приложение за целта. Би следвало да можеш да блокираш входящите обаждания от всеки един номер от указателя ти, за който искаш да направиш това.

# 206
Това трябва да е опция на телефона, не ти е нужно приложение за целта. Би следвало да можеш да блокираш входящите обаждания от всеки един номер от указателя ти, за който искаш да направиш това.

Не с всички телефони е така. На много можеш да ограничиш само цели групи. Например телефони извън указателя или разговори от чужбина. Изисква се пин код 2, или поне така беше последния път като се опитвах да огранича конкретен номер. Което ме кара да мисля, че може и да е услуга, която се предлага от оператора, а в телефона съществува само като опция, ако е така.

# 207
  • Велико Търново
За съжаление телефонът няма възможност да блокира нито отделен номер нито цяла група. За това се надявам да има някакво допълнително приложение в Marketplace-а.

# 208
  • Петрич
Има ли някой с тел Globul touch ? Как да си конфигурирам интернет настройките ? Rolling Eyes

# 209
За съжаление телефонът няма възможност да блокира нито отделен номер нито цяла група. За това се надявам да има някакво допълнително приложение в Marketplace-а.
Кой модел е това? Телефон от последно поколение, би следвало да може. Понякога са трудно откриваеми такива настройки...

Има ли някой с тел Globul touch ? Как да си конфигурирам интернет настройките ? Rolling Eyes
Обади се на 123 и искай да ти ги пратят, след което просто ги запамети.

Общи условия

Активация на акаунт