Ох, тези нови телефони!

• 1 128 962
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 315
хораа ми аз немога да си намеря снимките пратени ми от viber Sad((

моите се запаметяват в галерията.Пише viber и снимките са там

# 316
хораа ми аз немога да си намеря снимките пратени ми от viber Sad((

моите се запаметяват в галерията.Пише viber и снимките са там
нямам във галерията такава папка нито на айфона нито на нокията хм да не би нещо да зависи от настройките ?

# 317
  • Italia
защо не ми излизат номерата от сим картата,само тия които са запаметени в телефона.Помислих си че малкия ги изтрил понеже все си играе с телефона ми,но като смених картата на друг телефон номерата си бяха там.Как да го оправя?Със Samsung Galaxy Ace съм.
Когато отвориш контактите горе вдясно имаш една стрелкичка - като цъкнеш на нея пада меню за избор кои контакти да показва, отбележи да показва и СИМ

# 318
хораа ми аз немога да си намеря снимките пратени ми от viber Sad(
Нямаш ли някакъв файл мениджър? Вайбър си прави папка там и там можеш да ги видиш.

# 319
Аз съм с един Самсунг, който е с ОС Бада Simple Smile Много е красив на външен вид, но няма почти никакви приложения. На всичкото отгоре има някакъв ужасен бъг - когато си пусна музика на слушалки или в колада, след няколко минути телефона автоматично набира последния номер, с който съм говорила Simple Smile)) За сега няма да го сменям, че тъкмо се нагодихме:) За две години преживяхме доста - установих, че доста добре издържа на удари, не може да плува и не му е много комфортно около пясък, понякога прави каквото си поиска, но пък е с дълъг живот на батерията и е като малко бижу в ръцете ми Simple Smile Освен това си върши работата на телефон достатъчно добре

# 320
Записвам се да ви следя,че другия месец ще избирам телефон.

# 321
Аз съм с един Самсунг, който е с ОС Бада Simple Smile Много е красив на външен вид, но няма почти никакви приложения. На всичкото отгоре има някакъв ужасен бъг - когато си пусна музика на слушалки или в колада, след няколко минути телефона автоматично набира последния номер, с който съм говорила Simple Smile)) За сега няма да го сменям, че тъкмо се нагодихме:) За две години преживяхме доста - установих, че доста добре издържа на удари, не може да плува и не му е много комфортно около пясък, понякога прави каквото си поиска, но пък е с дълъг живот на батерията и е като малко бижу в ръцете ми Simple Smile Освен това си върши работата на телефон достатъчно добре

Ако е този, дъщеря ми има(ше) такъв.

Скрит текст:

Не е правил проблемите, които описваш, но тя взе да протестира, че нямало игри като на Андроид. Дадох й моето HTC Wildfire S, че много ме дразнеше напоследък и си взех Samsung Galaxy SIII mini.  Heart Eyes Бижуто на Самсунг отиде при майка ми, на нея хич не й пука за приложения.  Mr. Green

# 322

Ако е този, дъщеря ми има(ше) такъв.

Скрит текст:

Не е правил проблемите, които описваш, но тя взе да протестира, че нямало игри като на Андроид. Дадох й моето HTC Wildfire S, че много ме дразнеше напоследък и си взех Samsung Galaxy SIII mini.  Heart Eyes Бижуто на Самсунг отиде при майка ми, на нея хич не й пука за приложения.  Mr. Green
Мхм, точно той е Simple Smile То аз съм спомогнала за проблемите му, но си върши работата перфектно. За Андроид и приложенията му съм си харесала таблета на Гугъл Simple Smile

# 323
  • Italia
Нексус-а на Гугъл е уникален, от както го имам, мисля да махна htc-то и да се върна на Нокиа 3310 Simple Smile - батерията държи по-дълго  Joy
Ако искаш обаче - изчакай, май месец се очаква да пуснат Google Nexus 7 2 - пише, че ще е не само с по-добри техн. характеристики, ами и по-ниска цена!

# 324
хораа ми аз немога да си намеря снимките пратени ми от viber Sad(
Нямаш ли някакъв файл мениджър? Вайбър си прави папка там и там можеш да ги видиш.

Тествах да си изтрия viber папката и след първата снимка, изпратена по viber тя пак се появи в галерията ми.
Наистина, свали си един file manager и така вече няма как да не ги откриеш.

# 325
открих ги  Embarassed

# 326
  • на плажа
 Ако някой ползва айфон, моля да ми каже ползва ли скайп и как да си кача музика в телефона без да се налага да я купувам от стора.

# 327
Ако някой ползва айфон, моля да ми каже ползва ли скайп и как да си кача музика в телефона без да се налага да я купувам от стора.
Приятелка е с айфон. Говоря с нея по скайп без проблем. А музика - с кабел през компютъра.

# 328
Чрез програмата itunes /безплатна е/ можеш да си изпратиш музика от компютъра на телефона. Скайп на телефона не ползвам.

# 329
Скайп на айфон се ползва без проблем. Само трябва да си свалиш апп-а. Peace За музиката са ти казали- сваляш itunes и copy- paste в директория музика  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт