Ох, тези нови телефони!

• 1 129 270
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм с уникол ес, няма проблем да сменя картите .

# 451
Сова предполагам, че си с HTC One X? А аз говоря за новия модел на HTC, който е HTC One и излезе преди няма и месец.  Simple Smile

Да, и аз говоря за този, който сега излезе Wink Благодаря за мненията на всички  bouquet

Aуу, ми да, извинявам се  Blush
Много съм загубена, даже не знаех за този модел...  ooooh!

# 452
huliganka,
Xperia Tipo e с Андроид и следва да имаш същото меню. Наистина най-добре е да си спреш мобилния интернет от апарата, за да не натрупаш сметка от нежелан трафик.
Опциите са : Меню - Настройки - Мрежа и безжична връзка - Мобилни мрежи - Данни в роуминг и махаш отметката.
Ако менюто ти е на английски : Settings - Wireless and Network - Mobile Network - Data roaming.
Друг вариант е да си спреш изцяло GPRS услугата на самата карта.

# 453
Yanna.A, благодаря ти   bouquet

# 454
Вчера получих сметката за телефон и какво да видя....начислени  някакви КБ ползван интернет, макар още след като купих телефона да ми беше настроен да мога да ползвам нет само чрез wi-fi.....На какво може да се дължи това и какво ще ме посъветвате да направя?

# 455
Здравейте  Simple Smile В понеделник си купих Samsung Galaxy S3, но ми дава някакъв проблем с интернета...Имам интернет в пакета от мобилния оператор, но ми дава SIM not supported  ooooh! Някой може ли да помогне  Praynig

# 456
Здравейте  Simple Smile В понеделник си купих Samsung Galaxy S3, но ми дава някакъв проблем с интернета...Имам интернет в пакета от мобилния оператор, но ми дава SIM not supported  ooooh! Някой може ли да помогне  Praynig

По-добре се свържи с оператор и попитай директно, от падащото меню горе включено ли ти е "Мобилни данни"?

# 457
Вчера получих сметката за телефон и какво да видя....начислени  някакви КБ ползван интернет, макар още след като купих телефона да ми беше настроен да мога да ползвам нет само чрез wi-fi.....На какво може да се дължи това и какво ще ме посъветвате да направя?
Свържи се със оператор и от там да ти го ограничат !!!И при мен така стана .Уж забраних всякакъв достъп освен wi-fi ,но платих 160 лв  ooooh! Накрая обяснението беше , 4е  телефона ми бил "умен" и сам си правил настройките да приема  Crossing Arms

# 458
Ето затова аз не искам такъв телефон, а си карам с най-обикновен.Искам да попитам как се заключва клавиатурата на Самсунг Галакси Ейс и как мога да огранича да приема интернет само wi-fi, от настройките на самия телефон ли, телефонът е със предплатена карта?Благодаря

# 459
  • Перник
Ето затова аз не искам такъв телефон, а си карам с най-обикновен.Искам да попитам как се заключва клавиатурата на Самсунг Галакси Ейс и как мога да огранича да приема интернет само wi-fi, от настройките на самия телефон ли, телефонът е със предплатена карта?Благодаря

За да "заключиш клавиатурата" натискаш копченцето от дясната страна на телефона - дисплея угасва и се заключва. Дали и каква интернет връзка да ползваш, избираш от настройките->мрежи и безжична връзка. За да не ти товари сметката в "мобилни мрежи" не трябва да има зелени отметки.
Малко тъпо обяснение  Embarassed Дано си ме разбрала  Peace

# 460
Ауууу, бах нахалниците-значи опцията е отворена, докато не се усетиш, вместо да е затворена, а ти ако искаш си я пусни-както е с роуминга. Е много са нагли.
Казабланка, не е от наглост, просто това е същността и смисъла на смартфоните- да са винаги онлайн, без значение мрежата. Те не са телефони като телефони, а "джобни компютри". Грешката е, че не са ви информирали да си смените плана и че с досегашният ще ви е неизгодно, и до някъде и ваша, че не сте се информирали що е то смартфон Wink Peace Приложенията непрекъснато се опитват да си набавят необходимата актуална информация от интернет и ако не му забраниш той го прави всеки няколко секунди, това му е "работата" Simple Smile. Според мен няма смисъл от смартфон без план с неограничено ползване на интернет или поне с включени 200-500MB месечно, без тях той си остава един "прост" телефон с wi-fi и не си струва скъпата цена.
Дано да сте оправили нещата, че да не плащате повече излишно, много е неприятно.

huliganka, погледни пак в настройките за мобилната връзка, явно се е включил отново. Може дори ти да си го направила (или някой друг, който ползва телефона ти) без да искаш и не нарочно. Понякога, когато на телефона му трябва интернет, а той е изключен, той си пита "искаш ли да се пусне?" и ако тогава по невнимание и от разсеяност натиснеш копчето "да" той си се включва отново...
Моят съвет е периодично да си проверявате настройките и да наблюдавате брояча за мобилния трансфер (пак в настройките) за да няма неприятни изненади в края на месеца Peace

# 461
Ясно благодаря, това за заключването явно сме го направили точно, както сте го описали.Той мъжа ми само wi-fi е включил да търси, но мен ме притеснява по-скоро, ако сменим картите, да не се набутам аз с интернета.По принцип имам безплатен трафик от 10 МВ ,но хич няма да съм доволна, ако сметката ми за телефон стане двойна.

# 462
Ясно благодаря, това за заключването явно сме го направили точно, както сте го описали.Той мъжа ми само wi-fi е включил да търси, но мен ме притеснява по-скоро, ако сменим картите, да не се набутам аз с интернета.По принцип имам безплатен трафик от 10 МВ ,но хич няма да съм доволна, ако сметката ми за телефон стане двойна.

Бъдете много внимателни с несигурните източници на wi fi !!! Връзката не е еднопосочна, има болни хакерчета, които само с това се занимават - предоставяте им на тепсия всичката си информация от телефона  Naughty
Каквато и карта да сложиш, отгоре щом си изключиш мобилни връзки, не би трябвало да ти се начисли каквото и да е ...

Освен стандартното заключване, препоръчвам и заключването с комбинация от свързващите точки, ще намеря точно как се казва. При кражба или друго, да не могат да влезнат в телефона ви, или ако го оставите някъде без надзор.

# 463
По принцип имам безплатен трафик от 10 МВ ,но хич няма да съм доволна, ако сметката ми за телефон стане двойна.
10 МВ са нищо, изразходват се буквално за няколко минути, не разбирам защо изобщо предлагат такъв малък трафик- явно зарибявка, за да се излъжеш да го ползваш, защото знаят, че така или иначе ще ги надхвърлиш след няколко минути и после са те наред със сметчицата...

# 464
Благодаря ви, че ми пояснихте колко са 10 МБ, в такъв случай изобщо не си струва да сменят картите на телефоните.Аз понеже никога не съм използвала нет през телефон си помислих, че тези байтове могат да се ползват 1-2 дни, но явно не е така.

Общи условия

Активация на акаунт