Ох, тези нови телефони!

• 1 129 251
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 435
Един съвет от мен за всеки, който има или ще има S3 - не се подлъгвайте да си купувате това оригинално кожено калъфче, по-голям боклук от него няма, почти не се отпусна, голяма мъка, докато го извадя, просто отвратително - 20лв отидоха на вятъра, взех си и аз флип кавър - идеален е.

Скрит текст:

# 436
  • Кърджали
Аз с моята XPERIA tipo dual си взех такова калъфче.

Вярно прави телефона да изгледа два пъти по - дебел.Но с моите две леви, че и кашкавалени ръце нямам много избор. Старите ми телефони какви падания са преживели само те си знаят, оцеляваха, ама този крехък ми се струва... Laughing  Трябва и протектор за екрана да му взема, че този фабричния го махнах в момент на ярост и сега само го оглеждам дали не се е надраскал нещо....

# 437
хм, я пробвай Simple Smile а камерата ползваш ли и ако да, има ли тънкости по настройките?

Ползвам я постоянно. Нищо особено не настройвам, само промених размера на снимките да не ми заемат много място и ползвам режим и светкавица според ситуацията.

За свалянето на снимки - имаш предвид директно сваляне в телефона ли?

п.п. Изтеглих си сега един от аватарите на тази страница, отваря се нормално. Чукаш върху картинката, задържаш пръста и се появява меню, запазваш и готово. Отива в Галерия. Simple Smile

# 438
╚Sisley╝ И двата телефона са много добри. HTC One сега излезе и е със възможно най-съвременни екстри. Samsung-а за мене има само 1 предимство и това е дисплея, който не се драска и е много здрав, но аз съм с HTC и проблеми с дисплея нямам. Но и двата телефона са наистина много добри и всичко е до въпрос на вкус. На мен лично самия дизайн на HTC-то повече ме кефи и бих заложила на него.
Здраавейте  Wink
Не бях писала тук. Но ми стана интересно, как така "сега излезе", за НТС 1..?? Аз съм с именно такъв от миналия май, т.е.... От около 10 месеца.
А на въпроса - прекрасен телефон е.

# 439
Сова предполагам, че си с HTC One X? А аз говоря за новия модел на HTC, който е HTC One и излезе преди няма и месец.  Simple Smile

# 440
  • ...край Дунава
Сова предполагам, че си с HTC One X? А аз говоря за новия модел на HTC, който е HTC One и излезе преди няма и месец.  Simple Smile

Да, и аз говоря за този, който сега излезе Wink Благодаря за мненията на всички  bouquet

# 441
Взехме на сина Самсунг Галакси не знам какво си Joy, със стар план и към други оператори с достатъчно минути. Бре, като получих януарската сметка ми стана лошо- четири пъти по-висока от предишните, навиках детето и го заплаших, че следващия месец няма да платя подобна сметка. Да, ама не, следващия месец още по-висока идва и реших, че отглеждам наглец hahaha Мацката на касата ми вика-ми той като гледам май е говорил с роуминг доста, искайте подробна разпечатка. Питам го кой от приятелите му е бил в чужбина и е говорил с него баш тогава кой знае колко време и пъти и сина веднага се светна, че вероятно му взимат за 3 джи (не че нещо ми стана ясно Joy), ама казва, аз не съм ползвал никога.... Като проверихме в Мтел, се оказа, че "е ми те новите телефони са така"-където прихванел интернет телефона, ти го праскат в сметката, без значение, че не си го ползвал. Ето сега ще го спра и НЕ БИ ТРЯБВАЛО да има проблеми, ни успокоява служителя от Мтел. Ауууу, бах нахалниците-значи опцията е отворена, докато не се усетиш, вместо да е затворена, а ти ако искаш си я пусни-както е с роуминга. Е много са нагли. Изписах толкова, за да предупредя тези, които не желаят интернет на "новите телефони" и неочаквано високи сметки от въздуха за услуга, която всъщност изобщо не потребяват, да отидат специално да си спрат джи пи ер ес-а. Такъв смс (че му е спряна тази услуга) получи сина след намесата ни в център на М тел.

# 442
  • София
Без да претендирам за правота, според мен когато човек си взима смартфон непременно трябва да си пусне някакъв интернет - сега има достатъчно пакети с ниска скорост и неограничено потребление, които ти спестяват точно такива случаи... Аз така се бях наплашила от подобни истории, че си пуснах новия телефон, чак след като получих смс, че ми е активиран планът с интернет...

Само не знам като тръгна да пътувам какво ще правя - в роуминг интернетът наистина реже глави.  Money

# 443
  • Italia
казабланка, много пъти е коментирано в темата, съжалявам, че при вас се е получило така! За всеки случай, ако някой не знае или е на път за първи път да си взима умен телефон с андроид:

Ако не подписвате нов договор, включващ НЕОГРАНИЧЕН интернет трафик, в първоначалните настройки на телефона (показват се при първото включване на телефона) избирайте синхронизация  само през безжични мрежи. Не е изключено някоя програма, инсталирана след това, да сваля ъпдейти през дата план, но спестява доста главоболия!

Bordeaux, аз нямам интернет план - т.е - ползвам телефон с две сим, първата е с изключен нет, втората карта е в роуминг и съм го забранила от апарата. За сметка на това максимум 2 часа дневно съм без достъп до безжичен интернет и то най-вече, когато пътувам.

# 444
  • Кърджали

казабланка, както вече са ти казали, това е рискът на смартфоните. Че някои такива неща ги научаваш от опит. В настройките трябва да има опции как да влиза в интернет и да тегли настройки - там го задавате само през wi - fi. Или забранявате всякакъв достъп до интернет. Племеничката на мъжа ми си ползва нейнтият смартфон, като още в началото му забрани всякакъв достъп до интернет в настройките. Не се е оплакала да и се е повишила сметките. Аз предпочетох другия вариант - и си пуснах план с включен безплатен трафик вътре.

Оф, оф, оф... Моята XPERIA TIPO dual ще ме побърка някой ден. Когато реша да звъня, натискам на името и се почва едно дълго чудене да звънне ли да звънне ли.Вбесява ме, особено когато бързам да звъня някъде, а то почне да ми се чуди. Лошото е, че е купуван в чужбина от баща ми та не мога да се възползвам от гаранции... 

# 445

Само не знам като тръгна да пътувам какво ще правя - в роуминг интернетът наистина реже глави.  Money

Добре де, когато си в роуминг не е ли възможно да се ползва интернет  пак само през wi- fi ? На мен също ми предстои пътуване в чужбина и се чудех дали ако ползвам wi- fi  на хотела примерно, това ще ми натовари сметката по някакъв начин заради това, че съм в роуминг?  newsm78

# 446
Искам да попитам какво означава 10 МБ трафик, аз го имам безплатен с план от виваком, но на телефона ми няма интернет, а на мъжа ми има и просто не искам да ми стои трафика неизползван, за колко време могат да се използват тези мегабайти?

# 447
Искам да попитам какво означава 10 МБ трафик, аз го имам безплатен с план от виваком, но на телефона ми няма интернет, а на мъжа ми има и просто не искам да ми стои трафика неизползван, за колко време могат да се използват тези мегабайти?

За текущия месец. Поне на Глобул е така. Няма как да се ползва от мъжа ти, ползва се от телефона, в който е картата. 10МБ е количеството, което ползваш на неограничена скорост, после пада. Не е сигурно де, до преди 2 години имахме план, който беше ограничен, т.е. след предплатеното количество се доплащаше, не просто да пада скоростта. Сега не знам дали още има такива планове.

# 448
  • Italia
huliganka, изключи мобилния интернет преди да тръгнеш. Ако кажеш модела/версията андроид, мога и по-подробно да те насоча, но принципно пътят е такъв:
Настройки>Мрежа и безжична връзка>Още настройки>Мобилни мрежи и махаш къде що има отметки Simple Smile Задължително без отметка на Използване на пакетни данни и Данни в роуминг. Нямаш никакъв проблем да използваш wifi и ако си изпълнила указанията по-горе, няма да натовариш сметката си. Държа да отбележа, че при изключване на Данни в роуминг няма да можеш да получаваш (т.е да изтегляш) ММС.

# 449
Никол, с Xperia tipo съм...

Общи условия

Активация на акаунт