Ох, тези нови телефони!

• 1 129 200
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 420
  • София
При по-предните модели HTC, хората се оплакваха от батерията и менюто.
Сега не знам как са новите модели.

# 421
  • Italia
Някой ползва ли Samsung Galaxy II Duos? Впечатления? Как се държат двете карти? Четох за някакви странни разговори между двете карти, притеснява ме, защото поне едната е вечно в роуминг (понякога и двете)

# 422
  • София
Някой ползва ли Samsung Galaxy II Duos? Впечатления? Как се държат двете карти? Четох за някакви странни разговори между двете карти, притеснява ме, защото поне едната е вечно в роуминг (понякога и двете)
Никол, аз съм с такъв. Двете карти се държат добре, стига да си ги настроиш правилно  hahaha.
Има една опция, която прави и двете активни. В такъв случай, ако говориш от СИМ1, но те потърсят от СИМ2, се осъществява прехвърляне на разговора към активната карта, което се таксува за твоя сметка.
Ако въпросната опция не е активна, проблем няма. Ако говориш от СИМ 1 и те потърсят на СИМ2, отсреща ще чуят "Телефонът на абоната е временно недостъпен" или там каквото казват, но в момента, в който приключиш разговора, ще си получиш съобщението за пропуснато повикване.
Лесно се превключва коя карта да заложиш като първа.
Ако нещо друго те вълнува, питай. Аз съм доволна от телефончето като цяло, но съм един посредствен потребител, ако може така да се каже. И у дома, и в офиса имам на разположение компютри, лаптопи и т.н., та в този смисъл може би не го експлоатирам така, както някой друг.

# 423
Аз съм със S3 и за мен това е най-добре измисленият телефон, който абсолютно отговаря на нуждите ми. Да, малко е голям за дамска ръка, но се свиква. Откъм интернет нямам никакви проблеми, мога спокойно без да си напрягам очите да чета и кликам из какви ли не страници, и сега пиша от него, много съм доволна. Всеки ден гледам филми на него, разделителната му способност е колкото на хубав лаптоп. Прави хубави снимки, има страхотен звук ... Разбира се, ако попиташ някой с Айфон 5, с който го сравняват най-често, ще ти каже, че неговия е по-добър, а за HTC,  не знаех, че са на едно ниво ... на доста масивна реклама заложиха в сериала "Под прикритие", не знам какво заключение да си правим от това ...

Аз съм с S3 мини, до скоро бях с HTC Wildfire S. Изобщо и сравнение не мога да направя. С две ръце съм за S3.  Simple Smile Есента имах за кратко Айфон 4С, и от него самсунга ми харесва повече.

# 424
Вени, много подробно си описала, супер  Peace
Само едно уточнение- значи ако и двете карти са активни си е набутване, по- добре втория вариант, който описваш.

Много искам телефон с 2 СИМ, ама никак не съм фен на Самсунг.
В момента съм със Стар2, пълен боклук  е, както си говоря, явно от допира започва да избира гада  #2gunfire

# 425
  • Перник
Я да се включва в темата като фен на Самсунг, въпреки че телефонът ми вече не е "нов" - година и половина го ползвам - Samsung Galaxy Ace. Като цяло съм доволна от него. Като минуси мога да посоча малкото вътрешна памет и това, че се налага да го зареждам всеки ден.
Дисплеят наистина не се драска, но се чупи - синът ми изпусна телефона от ок. 60 см. върху циментов под и стъклото се пукна, но засега това не ми пречи и смятам да си ползвам телефона докато мога.

# 426
  • София
Вени, много подробно си описала, супер  Peace
Само едно уточнение- значи ако и двете карти са активни си е набутване, по- добре втория вариант, който описваш.
Пък аз се чудех дали някой нещо ще ми разбере  Mr. Green.
Всъщност винаги двете карти са активни! Просто не трябва да е включена опцията за прехвърляне на разговори от едната към другата, в случай, че някоя от тях е заета.

# 427
Я да се включва в темата като фен на Самсунг, въпреки че телефонът ми вече не е "нов" - година и половина го ползвам - Samsung Galaxy Ace. Като цяло съм доволна от него. Като минуси мога да посоча малкото вътрешна памет и това, че се налага да го зареждам всеки ден.
Дисплеят наистина не се драска, но се чупи - синът ми изпусна телефона от ок. 60 см. върху циментов под и стъклото се пукна, но засега това не ми пречи и смятам да си ползвам телефона докато мога.
Е, то кой не се чупи. На дъщеря ми е НТС Дезире, счупи се при падане, но го сменихме- 60 лв  Mr. Green

# 428
Е, то кой не се чупи. На дъщеря ми е НТС Дезире, счупи се при падане, но го сменихме- 60 лв  Mr. Green

И моя падна и се строши. Оказа се обаче, че не дисплея, а самото Горила или Годзила стъкло, което всъщност е най-горният слой от дисплея, се е пукнало ... затова всички по-добре измислени калъфчета за S3, залагат да предпазят ръбчетата, които се оказаха и най- уязвими.

# 429
  • Перник

И моя падна и се строши. Оказа се обаче, че не дисплея, а самото Горила или Годзила стъкло, което всъщност е най-горният слой от дисплея, се е пукнало ... затова всички по-добре измислени калъфчета за S3, залагат да предпазят ръбчетата, които се оказаха и най- уязвими.

Да, Горила стъклото се пукна. Дисплея си е здрав за щастие.

# 430
затова всички по-добре измислени калъфчета за S3, залагат да предпазят ръбчетата, които се оказаха и най- уязвими.

Аз хич не обичам калъфчета, но много изтървам телефони и ща не ща на S3 му сложих такова.

# 431
При нас май тъча беше счупен, идея нямам, като спукано стъкло си изглеждаше  Mr. Green.
После взех от този тип- Флип:
http://aksesoari.net/%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%B0% … D0%B1%D1%8F%D0%BB

# 432
Check Please , понеже съм с телефон като твоя - сваляш ли снимки от нета и как? Опитвам безуспешно да сваля от пикасата, сваля ги като png и не мога да ги отворя. Трябва да си инсталирам нещо, което чете png или има друг начин?

# 433
Check Please , понеже съм с телефон като твоя - сваляш ли снимки от нета и как?

Не съм пробвала даже.  Blush

# 434
хм, я пробвай Simple Smile а камерата ползваш ли и ако да, има ли тънкости по настройките?

Общи условия

Активация на акаунт