Ох, тези нови телефони!

• 1 129 157
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 405
  • Кърджали
.мидичка, пробвай като задържиш пръстта върху иконата, отдолу трябва да ти се появи кошче, влачиш иконата и я хвърляш в боклука. Аз съм с друг модел XPERIA но предполагам начина е същия.

# 406
  • България-Швейцария
Глобул се подиграват с мен.Плащам по 40-50 лева сметки,абонат съм им от 7 години,а офертата ми е някаква си нокиа аша 302 (или нещо такова) и нокиа C-нещо си...
Знаеш ли как ми олекна, че не съм единствената, която я третират така... По Коледа мислех да си взема Galaxy S3 и когато ми предложиха да да ми свалят 80 лв ако платя кеш от цената (4 сим карти, фактурата ми не е падала под 120 лв от поне 4 години)...
Муахахах, клиент съм на Мтел от 1998 г., когато само включването струваше около 300 лв. и след Околовръстното нямаше покритие, на сим-картата ми Мобилтел пише, ако обявят конкурс за антични може и да го спечеля Laughing - и толкова не са ми предложили.

За да не съм съвсем извън темата - продължавам да се дразня на тъч скрийновете, онзи ден ми се наложи да ползвам телефон с такъв, точно като индианец на пишеща машина бях. Но е логично, и тъч пада на лаптопите ме изприщва, винаги си включвам допълнителна мишка.

# 407
Александра,благодаря ти.Изчистих досадните икони-чак съвсем празно остана Simple Smile

# 408
  • София
Най-после се наканих да си кача книжки и си ги чета с обикновената офис програма на Андроида!
Ох, голям кеф!

Обаче връзката  на телефона с компа продължава да е мистерия.
Пускам Самсунг Киес, обновен уж, едвам тръгва и забива.
Аз го спирам с триста зора и след това спокойно си бъркам във файловете на телефона през My Computer.

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 15:42 от L'Agent

# 409
аз изобщо не съм доволна от Киес. Не схващам какво прави. Веднъж се връзва, веднъж не, книгите в рийдъра ми излизат като нечетими файлове, снимките не може да ги отваря една след друга, няма thumbnails. На  практика не знам за какво да го ползвам.

# 410
Аз Кies не ползвам, даже го деинсталирах от компютъра.

# 411
Аз пък основно него ползвам за трансфер на файлове. По-бързо ми е от блутута, а не обичам да ми се мотаят кабеляци.
тити, и аз имам някои прикачени файлове от мейл, които не ми се отварят и ползвам ThinkFree Office Mobile Viewer.

# 412
Пак съм аз с въпрос.Има ли начин Експирията да се настрои да получавам повикванията докато съм в интернет?Не съм пробвала как е като съм с wi fi ,но като съм с интернет на глобул,получавам само съобщение за пропуснат разговор.

# 413
Пак съм аз с въпрос.Има ли начин Експирията да се настрои да получавам повикванията докато съм в интернет?Не съм пробвала как е като съм с wi fi ,но като съм с интернет на глобул,получавам само съобщение за пропуснат разговор.
Аз съм с Експирия и ползвам нет само с wi fi....получавам си повиквания докато съм в нет-а и без да съм пипала нещо по настройките  Peace

# 414
  • София
аз изобщо не съм доволна от Киес. Не схващам какво прави. Веднъж се връзва, веднъж не, книгите в рийдъра ми излизат като нечетими файлове, снимките не може да ги отваря една след друга, няма thumbnails. На  практика не знам за какво да го ползвам.

При мен служи само, за да може компа да види телефона.
Ако го деинсталирам, компа не го вижда.
Но това може да е от моя комп - вече е на 9г.
Но навсякъде в нета чета, че Киес е гадна програма.
И всеки път като има обновление, се надявам да се оправи, ама нъц.

# 415
аз изобщо не съм доволна от Киес. Не схващам какво прави. Веднъж се връзва, веднъж не, книгите в рийдъра ми излизат като нечетими файлове, снимките не може да ги отваря една след друга, няма thumbnails. На  практика не знам за какво да го ползвам.

При мен служи само, за да може компа да види телефона.
Ако го деинсталирам, компа не го вижда.

Няма да е от компа. Като включиш кабела към телефона не те ли пита как да го свърже с компютъра? Моето пита дали с Киес, дали като мултимедийно устройство, дали само за зареждане и т.н. Три различни самсунга имаме в къщи и с трите е така. Аз затова деинсталирах Киес. Безмислена и тежка програма.

# 416
  • ...край Дунава
Здравейте, нахълтвам в темата без да съм я чела и минавам директно на въпроса: HTC One или Samsung Galaxy S III. Не съм на "ти" с технологиите и GSM-те и ако се намери някой, който да ми каже в няколко изречения предимства/недостатъци на посочените горе-ще съм много благодарна. Flutter

# 417
╚Sisley╝ И двата телефона са много добри. HTC One сега излезе и е със възможно най-съвременни екстри. Samsung-а за мене има само 1 предимство и това е дисплея, който не се драска и е много здрав, но аз съм с HTC и проблеми с дисплея нямам. Но и двата телефона са наистина много добри и всичко е до въпрос на вкус. На мен лично самия дизайн на HTC-то повече ме кефи и бих заложила на него.

# 418
Между другото скоро ще излезе и Samsung Galaxy S IV така, че ако искаш изчакай Simple Smile

# 419
Аз съм със S3 и за мен това е най-добре измисленият телефон, който абсолютно отговаря на нуждите ми. Да, малко е голям за дамска ръка, но се свиква. Откъм интернет нямам никакви проблеми, мога спокойно без да си напрягам очите да чета и кликам из какви ли не страници, и сега пиша от него, много съм доволна. Всеки ден гледам филми на него, разделителната му способност е колкото на хубав лаптоп. Прави хубави снимки, има страхотен звук ... Разбира се, ако попиташ някой с Айфон 5, с който го сравняват най-често, ще ти каже, че неговия е по-добър, а за HTC,  не знаех, че са на едно ниво ... на доста масивна реклама заложиха в сериала "Под прикритие", не знам какво заключение да си правим от това ...

Общи условия

Активация на акаунт