Ох, тези нови телефони!

• 1 129 155
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 390
Пффф,мерси много,за такива като мен които мн не разбират от разни програми (да не кажа въобще Grinning).Ще си ползвам Уайфито и това си е Mr. Green

# 391
# 392
  • Italia

Ако може да се вярва на спецификациите - добър за снимки, но със стар Андроид - 2.3 при наличието на 4.2 и липса на вграден gps.

# 393
Ще си ползвам Уайфито и това си е Mr. Green

Абе трябва си и data plan, макар и с минимално количество МБ на максимална скорост. Като се изчерпат не се доплаща, само пада скоростта. Поне аз не знам да има вече планове с ограничени МБ.

# 394

Ако може да се вярва на спецификациите - добър за снимки, но със стар Андроид - 2.3 при наличието на 4.2 и липса на вграден gps.

Ами и аз Андроида забелязах  Thinking Иначе ми трябва да прави прилични снимки и около тази цена.Не знам към кой модел да се насоча.

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 22:18 от Мидичка

# 395
Ще си ползвам Уайфито и това си е Mr. Green

Абе трябва си и data plan, макар и с минимално количество МБ на максимална скорост. Като се изчерпат не се доплаща, само пада скоростта. Поне аз не знам да има вече планове с ограничени МБ.
И това е 4удесно  Hug.Аз мислех , 4е се  доплаща.  ( никога ме съм успявала да ги из4ерпя за месеца  Blush)

# 396
  • Кърджали
Ох, аз тия 150 МБ ги използвам за два - три дена. Но това е така, защото мобилният нет го ползвам основно като сме си на село, а там друг вариант нямам. В къщи си ползвам компютъра, а и вечер ловя нет на някой комшия ( жив и здрав да е, така си свалям приложения и игри за щерката, а и ъпдейти ).
А вече толкова свикнах с моята XPERIA, че чак се чудя как преди заявявах, че аз смартфон няма да си купя.
Ако съдя по моята, то XPERIA правят сравнително добри снимки.Аз също си го ползвам основно за снимане, по - малко за говорене Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 14:37 от Aлекcандрa

# 397
  • Italia
Ами и аз Андроида забелязах  Thinking Иначе ми трябва да прави прилични снимки и около тази цена.Не знам към кой модел да се насоча.

Щом търсиш телефон за снимки - този е твоя. Отиди все пак в някой магазин на германос (нали на глобул каза че си  Thinking ) или на оператора ти, разгледай какво има на тази цена и вземи телефона с по-добра камера Simple Smile

# 398
Глобул се подиграват с мен.Плащам по 40-50 лева сметки,абонат съм им от 7 години,а офертата ми е някаква си нокиа аша 302 (или нещо такова) и нокиа C-нещо си.
Май си избрах Xperia go.

# 399
Aз отскоро съм с Xperia Tipo...Като цяло много си харесвам телефончето, обаче не мога да си вляза в М-тел менюто и не успявам да сменя мелодията, с която ми звъни даден контакт...newsm78 някой ако може да ми помогне, ще съм много благодарна   bouquet

# 400
  • Кърджали
хулиганка, писах ти на лични. Може да ти помогне

# 401
  • Italia
Глобул се подиграват с мен.Плащам по 40-50 лева сметки,абонат съм им от 7 години,а офертата ми е някаква си нокиа аша 302 (или нещо такова) и нокиа C-нещо си.
Май си избрах Xperia go.
Знаеш ли как ми олекна, че не съм единствената, която я третират така... По Коледа мислех да си взема Galaxy S3 и когато ми предложиха да да ми свалят 80 лв ако платя кеш от цената (4 сим карти, фактурата ми не е падала под 120 лв от поне 4 години) извадих парите и си купих таблет. Така реших проблема с избора на нов и модерен телефон. А таблета ми излезна даже и по-евтино Simple Smile

# 402
  • София
Искам да питам нещо, че от снощи се мъча. Става въпрос за Samsung Galaxy S Duos La Fleur.  Искам да сложа определен рингтон на определен абонат? А не да звъни с основния тон? Е не мога да го направя и това си е Crossing Arms

# 403
Искам да питам нещо, че от снощи се мъча. Става въпрос за Samsung Galaxy S Duos La Fleur.  Искам да сложа определен рингтон на определен абонат? А не да звъни с основния тон? Е не мога да го направя и това си е  Crossing Arms

Единият вариант е като отидеш на абоната, мелодии и има да избереш от твоите мелодии ... или от самата мелодия, трябва да има опция, след като пуснеш дадения тон, даваш му настройки, докато звъни песента, да използваш тона за абонат и така ... хич не го обясних добре ... но дано съм помогнала    Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 10:35 от Moringa

# 404
Взех Sony Xperia j.Доволна съм от снимките- чак тези правени от старата ми нокиа изглеждат като снимани през тюл.А и двете са пет мегапиксела.моята програма е с 15mb и се чудя дали си струва да мина на 150.Но аз и така си влизам в сайтове,мога да пиша в скайп,но за разговор едва ли става.Само за фейса е твърде слаб и не се отваря,но това не ме притеснява.Искам да питам и от началната страница как да махна иконите на приложения,които съм свалила и тъй или иначе ги има в менюто.

Общи условия

Активация на акаунт