Ох, тези нови телефони!

• 1 120 462
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 070
А какво ще препоръчате от средния клас в тази насока?

# 8 071
Операторски или от свободния пазар?

# 8 072
Свободния

# 8 073
Мъжът ми е P10 lite, не му пристигат съобщенията на месинсжър, когато не си е вкъщи, нета му си стои включен, докато влезе и почва да звънка...какво трябва да чекнем?

# 8 074
Мъжът ми е P10 lite, не му пристигат съобщенията на месинсжър, когато не си е вкъщи, нета му си стои включен, докато влезе и почва да звънка...какво трябва да чекнем?
Изобщо не схванах въпроса. Но: или звуците на месинджъра да смени или: Настройки- Звук - Тон за известяване по подразбиране" - да сложи тон, който не е силен или само вибрация.

# 8 075
Явно е настроен месинджъра да получава съобщенията само когато има wifi, но къде и как се сменяше това, нямам никакъв спомен.

# 8 076
Прерових настройките на месинджъра и не видях такава опция! Thinking

# 8 077
Не е там - в настройките за power saving или за мрежата. Това е настройка валидна за цялото устройство - просто месинджъра реагира по-явно защото му се натрупват съобщения. Може и да е някой от клийнърите. Понякога са адски досадни в това отношение.

# 8 078
Явно е настроен месинджъра да получава съобщенията само когато има wifi, но къде и как се сменяше това, нямам никакъв спомен.
Само така си го обяснявам и аз, но нищо не откривам. Това е станало от скоро, не беше така. Като във вайбър, докато не отвориш не виждаш, че някой ти е писал. Аз съм с Р9 лайт, при мен не е така

# 8 079
Да, права си, Лили.  Сега видях, че вървят заедно със съобщенията на ФБ. А тези, които имат само Месиндър, защото имам и такива в листата? О, да, ползват общо СМС и МС. Нали има такава опция да се слеят.

# 8 080
О, да, ползват общо СМС и МС. Нали има такава опция да се слеят.
Има май, да. Но не сливам нищо аз.
Мисля си че понякога се получават бъгове при ъпдейт. Да вземе да го деинсталира тоя месинджър и да го инсталира отново, може и да се оправи.
А това с вайбъра се случваше на колега с Р9 Lite. Т.е. май всички Huawei са настроени така... Аз си получавам веднага нотификация като някой ми пише във вайбър.

# 8 081
О, да, ползват общо СМС и МС. Нали има такава опция да се слеят.
Има май, да. Но не сливам нищо аз.
Мисля си че понякога се получават бъгове при ъпдейт. Да вземе да го деинсталира тоя месинджър и да го инсталира отново, може и да се оправи.
А това с вайбъра се случваше на колега с Р9 Lite. Т.е. май всички Huawei са настроени така... Аз си получавам веднага нотификация като някой ми пише във вайбър.

Не знам за теб, но в друга тема се коментираше вайбър, при всички е като при мен, при колежките ми също, а сме всички с различни телефони. Но аз не го ползвам, не ми е драма. Иначе не вярвах на ММ, ама пробвах лично, прав е   Mr. Green

# 8 082
А аз не съм забелязала да имам проблем и сега като споменахте - пробвах - нямам проблем, но аз не го ползвам също, откак и на МС има видео обаждане, не съм се сещала. Та се замислих дали да не го деинсталирам. Спира ме само една група там, но аз толкова и се сещам да я чета. Като я създадоха - бяхме активни почти всеки ден, в последно време се ползва за честитки по празници само, май.. Но хората в нея са ми скъпи, но ги имам на тел. и МС.
Всъщност отивам в темата за Вайбър да се образовам и да реша.

# 8 083
  • BG-DE
Здравейте, искам да подаря на 12 годишния ми племенник телефонче но не ми се дават повече от 300 лв. и засега съм се спряла на  HUAWEI Y6 или Нокия 3. Какво бихте ме посъветвали да взема от тези двата или пък нещо друго но от български реален или интернет магазин  Praynig

# 8 084
Скрит текст:
Elephone S8
Elephone S7
Xiaomi Note 2
Leeco X626

Общи условия

Активация на акаунт