Ох, тези нови телефони!

• 1 120 476
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 055
Никой не ми отговори, предполагам че много конкретизирам, затова отново ще питам - дайте ми изпитани съвети за удължаване на живота батерията, не за конкретен телефон. Благодаря предварително Simple Smile
На никого не се е налагало да удължава живота на батерията си, вероятно и затова никой не ти отговаря на въпроса.
В Гугъл има много статии, все някоя ще ти е от полза
https://www.digital.bg/novini/5-%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0-% … B8-news32874.html
https://revo.bg/blog/tag/udlzhavane-zhivota-na-bateriyata-android/
https://hicomm.bg/polezno/kak-da-udyljim-jivota-na-baterijata-v- … byrzi-stypki.html

# 8 056
Никой не ми отговори, предполагам че много конкретизирам, затова отново ще питам - дайте ми изпитани съвети за удължаване на живота батерията, не за конкретен телефон. Благодаря предварително Simple Smile
На никого не се е налагало да удължава живота на батерията си, вероятно и затова никой не ти отговаря на въпроса.
В Гугъл има много статии, все някоя ще ти е от полза
https://www.digital.bg/novini/5-%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0-% … B8-news32874.html
https://revo.bg/blog/tag/udlzhavane-zhivota-na-bateriyata-android/
https://hicomm.bg/polezno/kak-da-udyljim-jivota-na-baterijata-v- … byrzi-stypki.html
Благодаря за помощта Simple Smile

# 8 057
  • Перник
Не съм съгласна, че Huawei P10 lite не прави хубави снимки. Чудесно си снима даже. Това, което ме дразни е, че за да не се чува звук при снимане, трябва да изключа като цяло звука на телефона. При доброто старо Сони това не се налагаше.
С менюто свикнах за няколко дни.

# 8 058
Ако ще параметрите на камерата да са вълшебни, качеството на снимките зависи от устройството зад обектива на която и да е камера. Wink

# 8 059
Не съм съгласна, че Huawei P10 lite не прави хубави снимки. Чудесно си снима даже. Това, което ме дразни е, че за да не се чува звук при снимане, трябва да изключа като цяло звука на телефона. При доброто старо Сони това не се налагаше.

Отиди на менюто на камерата, издърпва се отстрани и си изключи звука на камерата. Има такава опция!

# 8 060
  • Перник

Отиди на менюто на камерата, издърпва се отстрани и си изключи звука на камерата. Има такава опция!

Ама то било от дясната страна Blush Пък аз дърпам отляво и се дзверя - там само режими на снимане Grinning

Много благодаря!

Да видим колко време ще ми отнеме да си опозная телефона напълно. При предишния май ми трябваше около година - все откривах нови и нови неща. А за някои ми "светваше" 9-годишния (тогава) ми син. Например, че независимо от паролата за отключване той може да влиза като "гост" и пак да си играе игрички.

# 8 061

Ама то било от дясната страна Blush Пък аз дърпам отляво и се дзверя - там само режими на снимане Grinning

Много благодаря!

Да видим колко време ще ми отнеме да си опозная телефона напълно. При предишния май ми трябваше около година - все откривах нови и нови неща. А за някои ми "светваше" 9-годишния (тогава) ми син. Например, че независимо от паролата за отключване той може да влиза като "гост" и пак да си играе игрички.

SvetlaK , честит смартфон и дълго да ти служи. Моят не е такъв( сега за камерата попитах колега с с П10), но за мен бе удоволствие да го разучавам. И да откривам нови и нови възможности.
Ако имаш нужда от помощ - насреща съм.  Hug

# 8 062
  • Перник

Много благодаря!

SvetlaK , честит смартфон и дълго да ти служи. Моят не е такъв( сега за камерата попитах колега с с П10), но за мен бе удоволствие да го разучавам. И да откривам нови и нови възможности.
Ако имаш нужда от помощ - насреща съм.  Hug

Благодаря! Но той вече е на 2 месеца, не е нов Blush  Но още откривам разни скрити възможности. И им се радвам като дете, а мъжът ми вика "аз пък по моя телефон мога да говоря" Grinning

# 8 063
  • София
Здравейте,купих си Samsung A3 2017 -засега съм много доволна,но все още го разучавам....Включих Always on да ми показва часовник,но когато е светло се вижда хубаво,а когато загася лампата и всъщност искам да го виждам е много бледо-има ли начин да се вижда и на тъмно хубаво?Моля да ми препоръчате и кой блокатор на реклами да си сложа,че са много досадни.........

# 8 064
Да не си включила нощен часовник, а не Always on? Защото нощния е блед, а Always on си е бая светъл, даже ми пречеше и го махнах. Аз не съм с Samsung A3 2017, но имам същата функция и предполагам, че са еднакви при Samsung.

# 8 065
  • София
Да не си включила нощен часовник, а не Always on? Защото нощния е блед, а Always on си е бая светъл, даже ми пречеше и го махнах. Аз не съм с Samsung A3 2017, но имам същата функция и предполагам, че са еднакви при Samsung.

Ами не знам Embarassed ,къде е този нощен часовник?  На Always on си е включено,а отделно Не безпокойте съм го направила от 23-8 часа newsm78

# 8 066
Ми ето при мен как е - имам избор между двата, това е в Настройки -> Дисплей
Скрит текст:

# 8 067
  • София
При мен е различно и няма нощен часовник, Sad Always on е в настройки на заключен екран и Always on ,а часовете Не безпокойте е  в звуци и вибрация Cry

# 8 068
Какво ви е мнението за Самсунг j7? Батерия и снимки ме интересуват най-вече.

# 8 069
Какво ви е мнението за Самсунг j7? Батерия и снимки ме интересуват най-вече.
Ширпотреба. Успешно се конкурира с Престижио...

Общи условия

Активация на акаунт