Ох, тези нови телефони!

• 1 120 514
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 8 040
Някой с Lenovo A6000 да има мнения как да му удължа живота на батерията, че като че ли много бързо му пада, а приложения нямам почти... Версия 4.4.2 КИТКАТ. Има и ъпдейт до Лолипоп, който обаче беше адски бъгав и даунгрейднах до КитКат.

# 8 041
  • София
Някой с поглед върху Нокиа 5ца и 6ца? Трябва ми втори приличен телефон.Rolling Eyes

# 8 042
Някой с поглед върху Нокиа 5ца и 6ца? Трябва ми втори приличен телефон.Rolling Eyes
Аз съм с Нокиа 5

# 8 043
  • София
И? Как е? Доволна ли си? Камерата добра ли е, тежък ли е?

# 8 044
  • София
И накрая G3-ката умря. Така стана с моят. Гаснеше, изключвах, включвах, докато спря и повече не мръдна. На две години телефон, без нито една драскотина. Била му заминала някаква платка. Според мен не си заслужава да давам 200 лв, за поправка, купих си нов телефон, но явно на LG му е толкова живота. Две години и край.

# 8 045
И моята Г3 така умря геройски. На година и 6мес, изключително пазен, екрана просто потъмня и стана черен. Така и не успяха да го оправят. Ама процесора било, платка било, не знам си какво било... Тогава се зарекох никакви флагмани и телефони на цена на кола втора ръка. Целя си златната среда.

# 8 046
  • Бургас
Ние наскоро взехме Нокиа 3. Хубав е!
Сега и моя телефон взе да ме дразни. Нокиа лумиа 520 и приложенията му взеха да издават.
В чуденка съм дали нокиа 3 или 5!

# 8 047
И накрая G3-ката умря............ Била му заминала някаква платка.
Точно, дъното е заминало някак си, което по форумите твърдят, че има връзка с последният ъпдейт. Как софтуер влияе на хардуер, не съм толкова навътре в нещата, за да знам, но като любител и лаик, не си го обяснявам.
И нашият телефон наистина изглежда като нов! Кхъ... Sad

Аз... купих телефон Crazy дано пристигне бързо, че не идва при мен, а отива в Словакия. Чакам включване, изненада ще е. Sunglasses

# 8 048
И? Как е? Доволна ли си? Камерата добра ли е, тежък ли е?
Камерата е много хубава,тежък е,защото има закалено извито стъкло,голям е,но се свиква Grinning
Доволна съм много.Но следващия ми телефон мисля да е iPhone SE-малък,перфектен.

# 8 049
Какво мислите за репликите, конкретно на s8?  Хубавите снимки са ми важни

# 8 050
Вместо реплика на s8бих ви препоръчала оригинал а5,качеството на снимката е супер

# 8 051
  • София
Камерата е много хубава,тежък е,защото има закалено извито стъкло,голям е,но се свиква Grinning
Доволна съм много.Но следващия ми телефон мисля да е iPhone SE-малък,перфектен.
Хаха, същата работа, хвърлила съм око и на SE-то.

# 8 052
Реплика и добра камера не могат да бъдат в едно изречение!!

# 8 053
Благодаря

# 8 054
Никой не ми отговори, предполагам че много конкретизирам, затова отново ще питам - дайте ми изпитани съвети за удължаване на живота батерията, не за конкретен телефон. Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт