Ох, тези нови телефони!

• 1 124 896
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 8 025
My bad - дори не разбрах, че става дума за друг Note 4... мислех, че е Samsung note 4... тия китайци...

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 08:44 от гадняр

# 8 026
Какво ще кажеш за този?

Не се бийте, дайте ми акъл, защото няма да дам много пари, а искам приличен телефон за тях.

# 8 027
Точно такъв получих преди месец за един познат + активно капаче за още $9. Засега няма оплаквания.
Ако не държиш на цвета и марката - виж ей това Същия чип, с повечко памет и 21 камерка на по-ниска цена. И тръгва от Германско.

# 8 028
Е цветааа... златен за мъж... де да знам. Grinning Това от Европа ли ще дойде? Калъфи нещо за тоя модел, дали ще намеря в Али?
Аха от Германия. Е, след нощна съм... Yum

# 8 029
My bad - дори не разбрах, че става дума за друг Note 4... мислех, че е Samsung note 4... тия китайци...
Аз си мислех Samsung хахахахахаа

# 8 030
Да ти кажа, сега търся сервиз за LG G3 и май никъде у нас не са чули за "синия дисплей на смъртта"... така че май няма и да намеря такъв.
За 260 лв хич и не ми трябва сервиз!
Безплатна ли е доставката от този сайт, Nazgul? Искам да изпратя телефона до Словакия.

# 8 031
Като се счупи ходи търси сервиз.
Кварталните сервизчета? За 240 лева въобще няма да се занимава със сервиз. Една година да изкара и си напред с материала.  
Безплатна ли е доставката от този сайт, Nazgul? Искам да изпратя телефона до Словакия.
Гиър ли? Ако има доставка, тя е упомената. Това което ти посочих е крайна цена с доставка. Провери надолу дали изпращат до Словакия. Принципно целия ЕС е включен, но понякога има изненади.

Като стана дума за сервизи... Миналата година убих Pre Boot на един скъп телефон. В България двама гуру се пробваха и резултата беше нулев. Свързах се с китайците, подробно им обясних проблема и хората казаха за $20 ще ти го оправим. Е не успяха, сервиза на производителя не успя.
Накрая решението беше - подмениха MB-то за $15 долара втора употреба Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 09:48 от Nazgul

# 8 032
Мерси много! Grinning

# 8 033
  • DE
Наскоро сменихме тъч на lg g3 в Софиа за 160лв.

# 8 034
Не е тъча. Това е... сложно. Всичко си му е здраво на телефона, но след последния ъпдейт, се наблюдава масово "измиране" на G3. Просто дисплея светва в синьо и нищо не може да се направи. Нещо на дъното се прецаква и до там. А телефонът изглежда като чисто нов... Пазен, гледан и обичан, но... безполезен. Трябва ми човек, който може да смени дъното, но не знам има ли смисъл изобщо вече за този модел.

# 8 035
Не е тъча. Това е... сложно. Всичко си му е здраво на телефона, но след последния ъпдейт, се наблюдава масово "измиране" на G3. Просто дисплея светва в синьо и нищо не може да се направи. Нещо на дъното се прецаква и до там. А телефонът изглежда като чисто нов... Пазен, гледан и обичан, но... безполезен. Трябва ми човек, който може да смени дъното, но не знам има ли смисъл изобщо вече за този модел.
Все едно описа моето Сони. Дисплеят светва с надпис Xperia и до там. На всичкото отгоре в търсачката по IMEI няма такъв номер. Мисля тази седмица да го водя на ремонт и се надявам да не ми излезе много скъпо.

# 8 036
Направо се чудя колко точно е "много активно" ползване, с което батерията да издържа два дни?! Thinking На мен телефонът не ми слиза от ръцете (което аз разбирам като "много активно" ползване) и е имало дни, в които го зареждам по два пъти! Два дни нама да издържи посмъртно!

А, и да питам - предстои ми да купя един телефон, но се чудя между Huawei P10 Lite и Xiaomi Redmi Note 4. Приемам "за" и "против".

имах Huawei P10lite.На външен вид е хубав , менюто страхотно ,но камерата е умопомрачително гадна. Другия минус е , че при условие , че си го пазих много и винаги със калъф се появиха на лайсната 2  следи от пукнато.Мноооого е крехък.Моя приятелка има цитираното Xiomi  и камерата е мнооого по-добра.

# 8 037
Почти еднакви камери имат.

# 8 038
Почти еднакви камери имат.

Аз не говоря за характеристики на хартия , а от личен опит.Който иска да си купува P10 lite , аз точно за това го продадох.

# 8 039
Все едно описа моето Сони. Дисплеят светва с надпис Xperia и до там. На всичкото отгоре в търсачката по IMEI няма такъв номер. Мисля тази седмица да го водя на ремонт и се надявам да не ми излезе много скъпо.
Нене, този просто свети в синьо, няма лого, няма надписи, няма нищо, просто син дисплей. Не може да се направи ресет, нищо не може.

barbarona, благодаря за споделеното Hug

Nazgul, в момента телефонът е в Be6i4... Той каза, че нищо не може да направи.

Общи условия

Активация на акаунт