Ох, тези нови телефони!

• 1 120 457
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 085
Благодаря

# 8 086
Аз се сдобих неочаквано с Xiaomi note 4. Огромен е в сравнение с любимата ми Moto G, не е точно дамски телефон, но се надявам да свикна.
Кажете ми как да махна вибрацията в началото на разговор-когато отсрещната страна вдигне и връзката започне? Дразни ме Simple Smile

# 8 087
Здравейте, искам да подаря на 12 годишния ми племенник телефонче но не ми се дават повече от 300 лв. и засега съм се спряла на  HUAWEI Y6 или Нокия 3. Какво бихте ме посъветвали да взема от тези двата или пък нещо друго но от български реален или интернет магазин  Praynig
+1 Глас за Нокия 3. Винаги бих предпочел чист Андроид.

# 8 088
  • BG-DE
Много се извинявам  Embarassed но какво означава "чист андроид" ?

# 8 089
И на мен ми стана любопитно? Shocked

Ето характеристиките на другия тел. Чета: и той с андроид:

http://news.smartphone.bg/kratki-reviuta/predstavyane-na-huawei- … 3000mah-bateriya/

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 12:53 от Билян@

# 8 090
Прерових настройките на месинджъра и не видях такава опция! Thinking
Не е там - в настройките за power saving или за мрежата. Това е настройка валидна за цялото устройство - просто месинджъра реагира по-явно защото му се натрупват съобщения. Може и да е някой от клийнърите. Понякога са адски досадни в това отношение.

Точно това излезе, благодаря за идеята  Peace
От де се извъди толкова икономичен моя не знам   Mr. Green

# 8 091
...
Супер Simple Smile Радвам се, че се въпроса се реши Simple Smile

# 8 092
...
Супер Simple Smile Радвам се, че се въпроса се реши Simple Smile

И аз, а благодарение на вас вече ме имат за голям спец у нас  Joy

# 8 093
Просто е добра идея да се купи евтин телефон, който има поне метална лента по ръба и да му се купи евтин протектор за екран и силиконов гръб. Нещо на ZTE, Glonee, Coolpad или например Samsung J сериите.

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 11:00 от Tatti

# 8 094
Много се извинявам  Embarassed но какво означава "чист андроид" ?
Тези марки си разработват базирани на Андроид операционни системи, които са модифицирани различно за различните китайски марки, за мен неясно защо. Носят и допълнително име. Нещо са купили от Андроид, ма си го доразработват или какво, не ми е ясно и не съм чела по въпроса. Малко е досадно, защото разни нужни настройки са завряни къде ли не и няма намиране. Интерфейса е малко тъп, всичко е изнесено по екрана и реално нямат функцията "Приложения", т.е. иконите за тях са отвън.

# 8 095
Много се извинявам  Embarassed но какво означава "чист андроид" ?
"Чист" андроид е просто концепция, която всеки използва както му падне в различни изказвания. Както името подсказва това е вариант на операционата система, който има много малко разлики от оригнала. Спойлер - не мисля, че някога някой от повечето хора, които пишат в повечето форуми изобщо е виждал оригинала - само казвам.

Телефоните, които се рекламират, като такива с чист андроид са например Google Pixel серията. Ако имаш познат с такъв или в някой от магазините около теб има такъв пробвай да го разгледаш - познавам хора, които не го одобриха, независимо че повечето от нас го смятат за по-добрият вариант на андроид.

# 8 096
  • София
Не знам до колко мнението ми е меродавно, но синът ми е на 12, ползва Самсунг J5 2017 и му е екстра.Има достатъчно памет,хубава камера, нова ОС, въобще е доволен.
Цената му е към триста и нещо, но има варианти за купуване.

# 8 097

Тези марки си разработват базирани на Андроид операционни системи, които са модифицирани различно за различните китайски марки, за мен неясно защо. Носят и допълнително име.
Андроид не е точно операционна система. И някой китайци са доста добри когато става дума за идеи

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 10:54 от Tatti

# 8 098
Тези марки си разработват базирани на Андроид операционни системи, които са модифицирани различно за различните китайски марки, за мен неясно защо. Носят и допълнително име.
Андроид не е точно операционна система. И някой китайци са доста добри когато става дума за идеи
Да, съгласна съм и за двете. Просто хората възприемат Андроид за операционна система и като  за такава говорят за него.

# 8 099
Съкращението OS не значи ли точно това? Android OS и iOS?

Общи условия

Активация на акаунт