Ох, тези нови телефони!

• 1 124 657
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 265
  • Перник
Huawei P9 e с такива С букса, но май Р10 не са.

P10 lite е с нормална букса.

# 8 266

Взех на мм Xiaomi Redmi 4x - абсолютно ненадейно, непланирано и неочаквано..
От къде го взе?

# 8 267
  • Пловдив
от техномаркет, но трябваше спешно да взема подарък, а стария телефон точно навреме се бъгна... идеята ми е, че сигурно го има и по-изгоден някъде, просто аз нямах време нито да търся, нито да чета Simple Smile

# 8 268
Благодаря  Hug
Идея нямах, че там ги предлагат.

# 8 269
от техномаркет, но трябваше спешно да взема подарък
Кой сервиз им държи гаранцията? Солитрон ли пише като вносител?

# 8 270
  • Пловдив
За вносителя така и не намерих информация...
Относно гаранцията, пише или от мястото, от което е закупен, или Булграм ЕООД и адрес, съответно

# 8 271
  • София, България
Моят съвет от личен опит е: ако някога, недай си Боже, имате проблем с телефоните, носете ги директно в Булграм. 100 пъти по-бързо действат, а не чакат да изтече едномесечния срок за държене на телефона при тях. Много са учтиви и всичко описват, както си трябва преди да го приемат.
Извинявам се за оффтопика.

# 8 272
  • София
Каква може да е причината, за да не ми звъни алармата на телефона? Както вградената, така и приложението, което си изтеглих.

# 8 273
  • София
На мен ми се е случвало, когато имах инсталирана "почистваща програма". Моето лаишко обяснение за мен си беше, че въпросната програма спира всички процеси, до които има достъп (всички, без системните, до които и ние, като нормални потребители, нямаме достъп), в т. число и алармата. Махнах я и повече не ми се е случвало. Друг вариант е да си забравила да я включиш. Случало ми се е.

# 8 274
  • София
Отдавна изтрих всички изчистващи програми. Но имам вградени такива функции.
Няколко пъти я настройвам да звънне. Минава времето за аларма и ми изписва пропусната аларма, сякаш ако закъснея това ще ми помогне Simple Smile

# 8 275
  • София
Рестартира ли телефона? Simple Smile

# 8 276
  • София
Много пъти. Интересно, че и на телеофна на мъжа ми е същото. Неговата пък един път звъни, един път не. А са различни марки и операционни системи даже.

# 8 277
LG-то ми го правеше това, точно когато беше на кеф, така и не намерих начин да го оправя.

# 8 278
  • София
Телефон слушалка  (Самсунг) от преди 5-6г, с проблем в микрофона - искат 25лв за профилактика?!
Има ли сервиз с по-нормална цена.  Hug

# 8 279
  • Sofia
Здравейте, не знам дали питам на правилното място...
Имам един стар iPhone 3GS, който ползвам рядко (не е основният ми телефон). По тази причина никога не съм била особено "на ти" с характеристиките му. Доколкото знам, единственият начин да изключиш напълно звука му при входящо обаждане е чрез механично действие – от лявата страна на апарата има нещо като малка "частичка" (не знам как по-точно да го обясня), която местиш нагоре и надолу, съответно – за да е с пуснат звук или на silent режим. Никъде в настройките (в самото меню) не виждам възможност да изключа генерално ringtone-а, а точно това искам да направя. Лошото е, че тази "частичка", за която споменах, явно е повредена при мен, защото, дори да бъде докрай натисната надолу, телефонът продължава да звъни със звук в повечето случаи. Въпросът ми е – наистина ли няма друг начин за пълно изключване на ringtone-а, освен този, за който споменах (посредством "частичката")? И ако отговорът е "Да, няма.", то бихте ли ми препоръчали място / сервиз в София, където ще могат да оправят "частичката" за звука на приемлива цена? Благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт