Ох, тези нови телефони!

• 1 124 528
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 610
  • Перник
Като се качиш на самолета ще ви кажат да включите тази функция- не може да говориш или влизаш в интернет, може да снимаш и играеш игри.

И да слушаш музика, да четеш книги.

# 8 611
  • София
Един вид (даже не знам дали не е точно така) изключва всички мобилни и wi-fi мрежи. Нямаш достъп до тях, но имаш достъп до всички останали приложения в телефона.

# 8 612
Един вид (даже не знам дали не е точно така) изключва всички мобилни и wi-fi мрежи. Нямаш достъп до тях, но имаш достъп до всички останали приложения в телефона.
В самолетен режим не могат да се ползват мобилни данни и не можеш да се обаждаш. Wi-Fi работи и всички останали функции също.

# 8 613
От както съм с Айфон на няколко пъти ми се случва като публикувам нещо (статус, снимки) във фейсбук после да го пратя на някого на ЛС без да искам . Как го правя? newsm78

# 8 614
На стената си или като стори го публикуваш?

# 8 615
на стената

# 8 616
Явно по някакъв начин си свързала Месинджър и стената и като публикуваш се праща и на приятели. Сега ще потърся в моите настройки и в интернет и ако открия вариант ще го споделя.

# 8 617
  • Пловдив
В самолетен режим не могат да се ползват мобилни данни и не можеш да се обаждаш. Wi-Fi работи и всички останали функции също.
wi-fi-то не работи при airplane mode, поне при тези телефони, до които съм имала достъп аз

# 8 618
Работи си, нещо си в грешка, ето, пиша ти в самолетен режим и включено WiFi. И го публикувах.
Скрит текст:

# 8 619
И при мен работи.

# 8 620
  • Sofia, Bulgaria
С ъпдейта на андроид 6 или 7 (не помня точно кой) промениха опцията на Flight mode и вече може да използва WiFi. Дори при включването му, в съобщението пише кое не може да се ползва и WiFi не фигурира в забранените опции
Скрит текст:

# 8 621
Е, та ние сме на Андроид 8.1! Знаеш ли кога съм била на 6?!... Нямам спомен с последните ми три телефона да не съм могла да ползвам WiFi в самолетен режим.
И при включването му, никой от телефоните ми не ми е показвал такова съобщение - кое може и кое не може да се ползва. Явно е и до модел, и марка.

# 8 622
  • Sofia, Bulgaria
Аз също съм на 8ца в момента. Просто казах кога горе долу промениха тази опция. Забравих да уточня, че говоря за телефони на Самсунг.
Съобщението можеш да си го махнеш, като чекираш полето Do not show again.

# 8 623
Да ви успокоя. Телефонът ми е Самсунг, но моделът е наистина древен. При Андроид 5.1.1 😥 ти излиза съобщение, включвайки самолетен режим, че ако искаш wi-fi и блутут, трябва допълнително да ги активираш. Става с един клик.

# 8 624
Всеки телефон, който съм имал , е могъл WiFi при самолетен режим.

Общи условия

Активация на акаунт