Ох, тези нови телефони!

• 1 120 561
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 8 700
  • София
 Бихте ли дали препоръка за калъф (затварящ се) и закалено стъкло за Huawei NOVA, че ще го давам на брат ми, а той го ползва и на село... кара и доста с кола. Все пак да не го уголемява твърде много, но и да не е само за камуфлаж де.
Рових в Ибей, но ми излизат само за по-новите модели...

Също и holder за арм. табло - като навигация, нещо функционално и просто.

Слим кейс и стъкло за Huawei P20 lite (със стъклата било на късмет, понеже е с извивки, а и давали отражения, загубвало се чувствителността...) - идеи?
Toзи ми препоръчаха, но е чак от Китай, а не ми се чака повече от 1-2 седмици.

# 8 701
  • Перник
Аз преди малко поръчах от този тип за 1,74 евро от Али експрес за Huawei P10 lite.https://www.ebay.com/itm/FUNDA-GEL-TPU-TRANSPARENTE-DOBLE-CARA-3 … _fsrp=1&rt=nc

И на мен не ми се чака 2 месеца, но тук ми искат 10 лв. за същото. Е, заинатих се Trollface

# 8 702
Бихте ли ми препоръчали марка микро sd карта, тъй като моят телефон нещо не харесва сегашната ми карта и ще купувам нова?
Според вас 64 гб ще дойде ли тежка за huawei p20 lite?

# 8 703
За стария телефон на дъщерята два пъти поръчвах протектор от Алито. Много внимавах за точния модел на телефона. Първия път стъкленият протектор беше с половин см по-дълъг от екрана, втория беше обратното. Оставаха по 4-5 мм от всички страни. Така и не случи тогава на телефон, защото си го върнахме на Емаг след два безуспешни ремонта.
Така, че като сложиш двата месеца чакане и възможността междувременно да го потрошиш, по-евтино излиза 10 лв. в магазин.
При нас проблем беше, че във физически магазин не се предлагаше пр. за тази марка.

# 8 704
Аз колкото пъти съм поръчала протектор/стъкло за телефон от алито  винаги е пасвало идеално и е идвало

# 8 705
Бихте ли ми препоръчали марка микро sd карта, тъй като моят телефон нещо не харесва сегашната ми карта и ще купувам нова?
Според вас 64 гб ще дойде ли тежка за huawei p20 lite?
Samsung EVO или Kingston. Колкото по-високи скорости на четене/запис, толкова по-добре. Също гледай гаранцията да е над 2г. Гаранцията на Kingston мисля, че беше 5г., но не съм сигурен.
Няма проблем да е 64GB.

# 8 706
Имам въпрос към ползващите приложението Capture на Теленор. Онзи ден го инсталирах и установих стремглаво точене на батерията. Няма от какво друго да е, нищо не съм правила. Чудя се възможно ли е да е от него? Имате ли наблюдения?

# 8 707
  • София
Имам въпрос - след последната актуализация на софтуера на Samsung Galaxy S8, когато някой ми пише в Messenger, ми се появява следното уведомление - "Messenger е открито чрез Наслояване на екран.". Как да го разкарам това, появява се всеки път, когато някой ми пише. Отварях настройките, разрешенията, цъках и в двете позиции - всеки път се появява, а ако го разкарам от уведомленията, ми скрива и чата.

# 8 708
  • При елфите ...
Според оператора ми (А1) имам включен роуминг, но според телефона ми (Нокиа 5) нямам... къде може да е проблемът... предполагам нещо с настройките на телефона ми?!?

# 8 709
Според оператора ми (А1) имам включен роуминг, но според телефона ми (Нокиа 5) нямам... къде може да е проблемът... предполагам нещо с настройките на телефона ми?!?
Да, от настройките е. Трябва да го включиш в настройки, но не знам на Нокиа 5 как точно е.

# 8 710
  • При елфите ...
Да, от настройките е. Трябва да го включиш в настройки, но не знам на Нокиа 5 как точно е.
Благодаря... ще търся...

# 8 711
Получих и инсталирах Андроид 8. Питанката ми е да връщам ли към заводски настройки? Някъде бях чела, че трябва, за да работи телефона по-добре, а другаде - че не е задължително.

# 8 712
Получих и инсталирах Андроид 8. Питанката ми е да връщам ли към заводски настройки? Някъде бях чела, че трябва, за да работи телефона по-добре, а другаде - че не е задължително.

По-добре го върни, освен ако нямаш много ценни неща, тогава им направи резервно копие.

# 8 713
  • София
Имам въпрос - след последната актуализация на софтуера на Samsung Galaxy S8, когато някой ми пише в Messenger, ми се появява следното уведомление - "Messenger е открито чрез Наслояване на екран.". Как да го разкарам това, появява се всеки път, когато някой ми пише. Отварях настройките, разрешенията, цъках и в двете позиции - всеки път се появява, а ако го разкарам от уведомленията, ми скрива и чата.
Някой да знае нещо по въпроса?

# 8 714
  • Sofia, Bulgaria
Това ми звучи като нещо, което идва от самото приложение месинджър, а не от андроида. Да не говорим, че преводите на БГ изобщо не ги разбирам, понякога.
Пробва ли да преинсталираш самото приложение?

Общи условия

Активация на акаунт