Ох, тези нови телефони!

• 1 125 340
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 10 365
ами някак от гугъл профила успях да възстановя някои снимки, конактите и запазени пароли за сайтове. Но не успях да прехвърля профилите си в приложенията. И не всички приложения ми се качиха.
Трябва ли да възстановя фабричните на новия и да пробвам с твоята програмка или не е нужно? И СИМ картата на стария ли трябва да бъде? Надеждна ли е програмата и всичко ли качва, все едно стария, но на нов, така ли?

Благодаря ти изключително много, вдъхваш надежда, защото цял ден се боря да си го оправя Close

# 10 366
Значи трябва и двата ти телефона да са с WiFi връзка и логнати в гугъл акаунта ти. Нататък отваряш приложението и четеш какво се прави. Скоро прехвърлях на мм телефоните и той ще ми откъсне главата, ако нещо не е както си е било. Всичко се прехвърли. Даже някакво приложение има, с което си бърничка в компютъра на колата, за него трепереше, но и то е ок. Контакти, съобщения, снимки - всечко се прехвърля.
Така ми е трудно да кажа как се прави точно, защото като телефонете са ми в ръцете си вървя стъпка по стъпка, но чети и прави каквото ти казва приложението.
Дай заводски на новия да е чист и почвай да следваш стъпките, той ще те пита дали ще прехвърляш от друг АндроидНО, чакай малко, че Phone Clone май е само за Huawei, Самсунгът беше май със Smart Switch.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover

# 10 367
Нееее, на мен ми трябва за Нокии Sad

# 10 368
  • в 1001-та нощ
На стария телефон - отиди в настройки => акаунти => задай да ти се синхронизират настройките за приложенията (и най-добре на всичко). Изчакай синхронизирането да завърши и след това ги възстанови на новия телефон от Гугъл акаунта.

Може би не всичко е заддено да се синхронизира на стария ти телефон. Така може да се възстановят - контакти, повиквания, СМС-и, снимки, приожения, настройката на начален екран (тапета) - всичко. За всички телефони действам така. Само при последните - свързах двата телефона с кабел и директно прехвърлих от единия на другия - пак през настройките има опция, но не зная интефейсът на Нокия дали я поддържа.

Виж в настройки, акаунти - възстановяване - на новия телефон какви опции има. Какъв е новият телефон?

Относно това да си логната в приложенията на новия телефон - няма да стане. Ако не помниш паролите - ще трябва да ги възстановиш.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 00:22 от a.l.e.n.a

# 10 369
Има всякакви приложениа за клониране, просто си избери едно. Те не са по марки, в случая тези марки си имат свои приложения. Става за 5-10 минути клонирането и прехвърля всичко

# 10 370
С Xiaomi Redmi Note 9 pro съм, Андроид версия 12.5.1.0
През последните два дни два пъти ми се случи следното:
До часовника горе вляво се появи черно (запълнено, не празно) квадратче, голямо колкото цифрите на часовника. Появи се за миг и изчезна. И двата пъти си гледах нещо из интернет - форума, Фейсбук.
Какво е това?

# 10 371
  • BG-DE
Сигурно си с Андроид 11, 12.5 е последната версия MIUI и след тази актуализация много устройства са започнали да дават най-различни бъгове, може с това да е свързано. От Xiaomi обещават да ги оправят в скоро време.

# 10 372
Дааа, пак гледам и недоглеждам. Андроид 11, MIUI 12.5.
Благодаря! 🙂
Помислих, че е някакъв ъпдейт и ми беше интересно какъв е.

# 10 373
  • в 1001-та нощ
Изтече информация, че са пуснали бета версия, която не е тествана и изчитена от грешки.

# 10 374
Те всичките им ъпдейти не са изчистени от бъгове Simple Smile
На мен ми се рестартира телефона самоволно от време на време.

# 10 375
И моят се рестартираше сам известно време. Колега "разбирач" ме посъветва да му върна заводските настройки. Подейства 😁  Ама голяма играчка после - настройки, качване пак на снимки, теглене на приложения..

# 10 376
Човек да не смее да си купи телефон на Xiaomi след тези коментари. Добре, че не ми се налага да сменям скоро телефона, че ще се видя в чудо какво да си купувам, а и цените станаха златни.

# 10 377
  • BG-DE
Ами не са толкова лоши  аз на моя (Redmi note 10 pro)вече почти му свикнах 😊 зависи какво му трябва на човек, аз не играя игри и процесорът ме устройва, бърз е, основната камера е много добра, другите само при добра осветеност но добре, че гледах един руснак в Ютюб, който обясни, че просто му трябва малко време да си се понастрои, дето се вика да му се понаместят чакрите 🤣 а цената на която взех 235 евро е просто без коментар 😊 Проблемът, който имах със сим картата се оказа, че е с А1, които този ден имали проблеми в роуминг и получих извивинелен смс и някакви гигабайти мобилен интернет подарък, ама да не го хваля много, че да не чуе дявола 😊

# 10 378
Не виждам да е евтин толкова, че тази му цена да оправдава бъговете.
Да е 100 лв..да се мъча, ама за 400-500 бол читави апарати има.

# 10 379
Бъговете май са в операционната система и касаят всички телефони на Xiaomi.

Общи условия

Активация на акаунт