Ох, тези нови телефони!

• 1 125 327
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 10 380
Като се надуят сменяте Бренда. Брендове много ...

# 10 381
  • BG-DE
Бъговете май са в операционната система и касаят всички телефони на Xiaomi.
Да, явно са в MIUI, а и не са при всеки апарат, а главно в по-старите модели, моят откакто се обнови до 12.5 стана пушка 😊 а и аз свестен телефон за по-ниска цена не знам но ще ми е интересно да науча, че скоро искам да направя подарък на племенничето ми.

# 10 382
Бъговете май са в операционната система и касаят всички телефони на Xiaomi.
Моят няма такива проблеми Joy Придвидливо съм му спрял автоматичните ъпдейти.

# 10 383
Ми и на мен ми омръзна от това Xiaomi. Трето ми е. На две години и половина вече чувствам телефона стар - почва да нагрява, да бави, да искам нов. Сегашния е на 1г. Искам HTC, ама да е с хубави параметри. Ама то май с никакви параметри няма вече 🤣 Това, което обожавам в HTC е гаджета за времето. Като вали, екранът става на капки и се появяват едни авто чистачки с техния си шум 🥰 Има ASMR ефект.

# 10 384
  • в 1001-та нощ
HTC отдавна не са, каквото бяха. Ако се търси евтин телефон - погледни Galaxy A22. Той е с оптимален размер - 6.4 инча, лек е - само 186 грама, с AMOLED екран и висока опреснителна честота - 90 Hz.  С тройна камера с 48MP основен сензор с OIS (оптична стабилизация) и голяма 5000 mAh батерия. В този клас не се сещам за друг телефон с оптична стабилизация на камерата. От догодина - всички Galaxy A телефони ще са с оптична стабилизация.

# 10 385
Не са евтини хич - моя модел беше близо 700 лв. Ноември ще направи 1г. от закупуването. И преди съм писала, че ходи на ремонт на говорител в слушалката преди 6-я месец.
Имат модели по над 1 000 лв.

# 10 386
Алена, Азалия, благодаря ви Simple Smile
Нищо не успях да направя. Опитах с Гугъл Акаунт, не става. Дали да не пробвам с това Clone Phone или със сигурност е само за Huawei???

Имам приложения от сорта на "за женски цикъл" и там няма регистрация, а сега като го погледна на новия, ми дава все едно да започна отначало.... Тоест не ми пази старата информация, която ми е много важна (на стария си имам Ц по месеци години, а на новия трябва да почна от сега Grin )Също и Лидл Плюс е така. Може би ще ми се загубят стари бележки, ваучери, купони, а доста неща имам..... Ей това дали мога да го избегна? Затова искам да е тип "клониране"....
Ама как да стане Tired Face

# 10 387
Ами... с приложение за клониране! Сложи някое и пробвай де, нищо няма да ти се изгуби на стария телефон от това, ако не прехвърли всичко на новия!

# 10 388
За да ти излезе информацията в приложението за цикъла, трябва да се логнеш в твоя Гугъл акаунт и на новия телефон. Информацията се съхранява и се архивира в Гугъл диск.

# 10 389
На приложението за цикъла намери къде да му пуснеш бек ъп. Ще те пита къде да праща файла.

# 10 390
леле, момичета, съжалявам че ви занимавам с моите приложения. Вчера напред-назад и нямах време за телефоните, но тези дни ще опитам всичко, което казахте, че пак си сложих картата на стария Blush. То и там нещо се прецакали работите - сега като искам да копирам нещо и после като натисна, за да му дам "paste", ми дава "автоматично попълване" и нищо.... вече не дава "постави" . Сега и това ще трябва да оправям Grinning

# 10 391
При Lidl Plus не влизаш ли в профила си и там да ти зарежда всичко?

# 10 392
Здравейте,
Има ли някой със Самсунг Галакси ноут 20 ултра, който да провери дали телефонът му дрънка при разклащане?
Чувам звука при камерата. Нищо друго му няма на телефона, само това дрънкане.

# 10 393
  • в 1001-та нощ
Нормално е и така трябва. Това е от механиката на камерата. Има zoom - който се движи, за да фокусира, като при DSLR апарат. В това видео - можеш да видиш както ти трака:

С тайминг съм го заредила, но ако тръгне отначалото - към 5:35 го превърти.

# 10 394
Много ти благодаря, Алена!

Общи условия

Активация на акаунт