Ох, тези нови телефони!

• 1 125 150
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 10 545
  • в 1001-та нощ
Лесно се ориентираш - това е Simple Smile Както виждаш - в момента няма приспани приложения и всички инсталирани работят на заден фон, което означава, че черпят енергия, независимо дали са ти нужни или не. Телефонът ще анализира потреблението ти ще приспи тези, които не ползваш често, но ти също можеш да го направиш ръчно.

Например, аз всеки ден ползвам ФБ, но нямам нужда да получавам известия и съм го приспала. Иначе телефонът нямаше да го приспи, защото го ползвам. Сега, след като ФБ спи - виждам новите известия, като го отворя.

Докато в Школо получавам информация за децата, които за мен са важни - и искам да ги виждам веднага, затова съм избрала това приложение да е винаги будно.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 14:44 от a.l.e.n.a

# 10 546
Оо, разбрах как става .. приспах доста, някои направо махнах.
Сърдечно благодаря!
Весели празници! Hearts

# 10 547
Системни приложения не могат да се махат, ако за тях пишеш, че си махнала.

# 10 548
И какво по ягодите е приспано приложение?

# 10 549
Здравейте! Имам "малък" проблем. Опитах да шифровам данните или така нареченото криптиране,но нямам SD карта. Какво да правя? Изтрих обявата,че ще го продавам,защото още не съм сигурна дали са се изчистили хубаво данните. Все пак са лични неща,а и имах едни голи снимки и още повече се панирам да не би да се възстановят. Какво ще ме посъветвате. Благодаря предварително

# 10 550
  • в 1001-та нощ
Ако е под Андроид - изтрихте ли си профилите от телефона  (гугълския поне)? Нулирахте ли телефона след това?

Ако - да, стартирайте го. Ако започне зареждане, като на нов телефон, всичко е точно.

Ако Ви поиска парола за логване, вероятно не е изтрит гугъл акаунта от телефона. Влезте в настройки, акаунти, изтрийте гугъл акаунта си от телефона и нулирайте телефона (връщане до заводски настройки).

Това ще изтрие всичко и ще го приготви за новия собственик. Стартирайте го, за да видите дали зарежда, като нов.

# 10 551
Андроид е,да. Надявам се,че няма да остане нищо,те тези снимки са от миналата година,не съм ги пращала никъде,веднага ги изтрих. Страхувам се да не се възтановят

# 10 552
Нищо няма да се възстанови! Като ресетнеш телефона, той е като нов, никой не може да ти влезе в акаунта. Виж си снимките в Гугъл снимки, ако автоматично ти се качват там и си ги изтрий и от там, да не се потиш всеки път ще ги види ли някой някога някъде...

# 10 553
На телефон Нокиа G20 не откривам опция скриване на номер при обаждане?

# 10 554
Трябва опцията да бъде активирана за сим картата. За А1 може да се направи и през приложението им. Ако не, с обаждане на оператор.

# 10 555
Здравейте! Искам да попитам възможно ли е някой хакер,когато съм снимала снимките да ги е взел? Дали има хакери в камерата ми?
Веднага ги изтрих от телефона ( нямам облак,не се качват автоматично,нито в google галерията,нито никъде)
С ОКР и това допълнително ме натоварва с натрапчивите мисли.
Ще съм благодарна за отговори.

# 10 556
Умрял някой за твоите снимки. Голи снимки под път и над път...

# 10 557
Попитах човешки..... и очаквах човешки отговор.

# 10 558
  • в 1001-та нощ
Здравейте! Искам да попитам възможно ли е някой хакер,когато съм снимала снимките да ги е взел? Дали има хакери в камерата ми?
Веднага ги изтрих от телефона ( нямам облак,не се качват автоматично,нито в google галерията,нито никъде)
С ОКР и това допълнително ме натоварва с натрапчивите мисли.
Ще съм благодарна за отговори.

Едва ли Simple Smile Нямаш основания да се притесняваш, освен, ако ти сама не си ги изпратила на някого или не си дала достъп до тях.

# 10 559
Здравей. Не не съм ги пращала на никой,а и да си призная не съм ги правила с цел изпращане,а просто самото ОКР "ми каза" да ги снимам или нещо лошо ще стане със семейството ми.Направих го като усокоителен ритуал ( хората с ОКР или запознати със заболяването ще ме раберат)

Общи условия

Активация на акаунт