Ох, тези нови телефони!

• 1 124 528
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 11 370
  • в 1001-та нощ
Уверете се, че и локацията е включена на телефона и Bluetooth-a 👌 и опитайте пак.

# 11 371
Аз ползвам телефон самсунг и гривна Xiaomi, но за Huawei не знам дали имат несъвместимост. Как се казва нужното за горивната приложение?

# 11 372
Смарт гривната е с марка Honor, а това е марка на Huawei, а не на Xiaomi.
Доколкото виждам, приложението е това https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hihonor.health и не виждам как няма да е несъвместимо, с което и да е Android устройство.

# 11 373
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Доколкото виждам, приложението е това https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hihonor.health и не виждам как няма да е несъвместимо, с което и да е Android устройство.
Да, това е приложението. Раздвоих гривната със стария телефон, но......

# 11 374
  • Варна
От няколко дни когато се опитам да сваля от icloud снимки на компютъра с иконката с облаче не ги изтегля в jpeg формат, а в zip, който при разархивиране не се отваря. Успявам да сваля в jpeg, ровейки из допълнително меню от трите точки горе вляво. Нещо променяли ли са от apple, защо стана така?

# 11 375
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Извинявайте, мога ли да ви пиша на лични и по друг проблем? Не ми позволява да сваля файл-имало забрана, но аз не откривам къде е проблема. Благодаря.

# 11 376
  • София
Имам едно старо LG, което не е включвано повече от година. Сега искам да го пусна, но не реагира, дори и на зарядното.

Моля за идеи !

# 11 377
Имам същия проблем. стар телефон, беше с паднала батерия месеци наред, включих го на зарядното цял ден и отново не се включва.
Може би трябва сервизно нова батерия.

# 11 378
  • София
Направих си труда да измеря батерията, 4.3 V .
Но по време на заряд не загрява.

# 11 379
При мен светеше индикаторът, че зарежда, но до там.

# 11 380
  • София
Детето си изпусна таблета ( Самсунг) и екранът се напука. Щяхме да купуваме протектор на заплата, но белята ни изпревари. Въпросът ми е ако все пак купим протектор и го залепим върху напукания екран, има ли опасност когато се наложи да сменяме протектора, при отлепянето му да се отлепят и частички от напуканото по екрана?

# 11 381
Лепили сме протектор на счупени екран на телефона на дъщеря ми, понеже моделът беше нов и нямаше как да го сменят.
Свърши работа, не ѝ драскаше на пръстите поне. До отлепяне не стигнахме, понеже му разказа играта и сега е с нов.

# 11 382
На телефон Самсунг на сина ми съм сменяла само напукано стъкло, което в сервиза разлепиха, почистиха и залепиха ново върху оригиналния дисплей с тъч и съответно беше по-евтино от пълната подмяна. После телефонът работеше идеално и нямаше никави дефекти след подмяната. Мисля, че и за таблет е възможно.
Сервизът се намира в един безистен на Графа, между Гарибалди и Славейков. Не съм търсила 100 оферти от други сервизи, просто тези ги знам и са ми удобни и винаги ми свършват работа. Blush

# 11 383
Детето си изпусна таблета ( Самсунг) и екранът се напука. Щяхме да купуваме протектор на заплата, но белята ни изпревари. Въпросът ми е ако все пак купим протектор и го залепим върху напукания екран, има ли опасност когато се наложи да сменяме протектора, при отлепянето му да се отлепят и частички от напуканото по екрана?
Да. Освен това, ще си развали очите, гледайки мрежа от пукнатини върху изображението на екрана.

# 11 384
  • София
За радост пукнато е само отстрани, не минава през целия екран.

Ще потърся мястото на Графа. Barbabeau , от коя страна на улицата се пада този безистен? От страната на площада/библиотеката или отсрещната страна?

Общи условия

Активация на акаунт