Ох, тези нови телефони!

• 1 119 987
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 11 475
  • Перник
Аз съм с Motorola Edge 40 от края на юни и засега съм доволна. Най-много ме кефи бързото зареждане и здравината на телефона. Колко пъти го изпусках докато свикна с това, че е по-дълъг и гладък от предишния...И нищо му няма Simple Smile

# 11 476
Не мога да прескоча и да не се изкажа и аз. С Motorola Edge 20 съм от Черния петък на 2021г. Така добре си паснахме, че докато работи нямам намерение да го сменям.

# 11 477
  • Пловдив
Не мога да прескоча и да не се изкажа и аз. С Motorola Edge 20 съм от Черния петък на 2021г. Така добре си паснахме, че докато работи нямам намерение да го сменям.
И аз съм с Edge 20, който взех като компромис, защото Нокията, която си бях харесала тогава я нямаше никъде налична с 8 GB рам. Тогава просто реших, че ще търся телефон с чист Андроид и попаднах на Моторолата. Любов от пръв поглед беше като я взех - щом на моето "яздене" издържа и няма никакви проблеми (за изпусканията и ниските прелитания изобщо няма да коментирам Joy).

# 11 478
Здравейте! С моторола g32 съм от скоро, но имам един проблем. Телефона ми не иска да се свързва със свободни мрежи или по-точно аз не знам какви настройки са нужни за това.  Днес в една градинка в парка опитах да се свържа с безплатния интернет, който се предлагаше там, но не успях. Зададох мрежата и започна да се свързва, изписа ми извлича се IP адреса, но след това остава с Няма връзка. Какви настройки е нужно допълнително да направя?  И с други безплатни мрежи съм опитвала и пак не са получава

# 11 479
Градинка? Вероятно просто интернетът им е калпав. Вкъщи работи ли добре на wi-fi?

# 11 480
Градинка? Вероятно просто интернетът им е калпав. Вкъщи работи ли добре на wi-fi?
И с други безплатни мрежи съм опитвала и пак не са получава. Да, на домашния, който е с парола няма проблем. Интернета в градинката е добър. Със стария си телефон го ползвах.

# 11 481
Здравейте! С моторола g32 съм от скоро, но имам един проблем. Телефона ми не иска да се свързва със свободни мрежи или по-точно аз не знам какви настройки са нужни за това.  
Май някъде имаше нещо в настройките за автоматично свързване с обществени мрежи. Като се вържеш към свободна мрежа показва ли карето за логване с име и парола? Пробвай следващия път като се свърже така да отвориш браузер какъвто имаш на телефона и да изпишеш име на уебсайт, понякога така минава през логването и се свързва. Ако не става почисти кеша на браузера (От Настройки намираш Приложения, намираш браузера и тап цъкаш Изчисти кеш) и пробвай пак с уебсайт.

# 11 482
Здравейте! С моторола g32 съм от скоро, но имам един проблем. Телефона ми не иска да се свързва със свободни мрежи или по-точно аз не знам какви настройки са нужни за това.  
Май някъде имаше нещо в настройките за автоматично свързване с обществени мрежи. Като се вържеш към свободна мрежа показва ли карето за логване с име и парола? Пробвай следващия път като се свърже така да отвориш браузер какъвто имаш на телефона и да изпишеш име на уебсайт, понякога така минава през логването и се свързва. Ако не става почисти кеша на браузера (От Настройки намираш Приложения, намираш браузера и тап цъкаш Изчисти кеш) и пробвай пак с уебсайт.
Не, не показва  карето за логване с име и парола. Мрежата е без парола. Освен това вкъщи имам усилвател за wi-fi  и с него не иска да се върже, макар че е вкарана паролата за него. Нещо стана и не мога и не мога да се вържа към нищо друго, освен към домашният безжичен.

# 11 483
https://androidayuda.com/bg/tienes-problemas-de-conexion-en-el-m … -g-eres-el-unico/

Това намирам....да не е проблем с телефона?

Или настройките на рутера..тук коментират.
https://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=70084

# 11 484
https://androidayuda.com/bg/tienes-problemas-de-conexion-en-el-m … -g-eres-el-unico/

Това намирам....да не е проблем с телефона?

Или настройките на рутера..тук коментират.
https://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=70084
Благодаря! Ще разгледам темите. Звънях на Виваком и от там ми казаха, че няма забрани и настройки, които да трябва да се правят. Не знам, ако отида в някой техен офис дали ще ми помогнат, понеже не е закупен телефона от тях. Надявах се тук във форума да има някой със същият модел и да разбира повече от мен и да ми помогне. Благодаря на всички!

# 11 485
Погледни в настройките на телефона дали нямаш "Защитена wi-fi", в Самсунг го има. Не знам как са по подразбиране настройките, но може от апарата ти да има заложена забрана за свързване с публични и незащитени мрежи.

# 11 486
Погледни в настройките на телефона дали нямаш "Защитена wi-fi", в Самсунг го има. Не знам как са по подразбиране настройките, но може от апарата ти да има заложена забрана за свързване с публични и незащитени мрежи.
Опция Защитена мрежа не намирам. Опцията за известяване за обществени мрежи е включена

# 11 487
Опция Защитена мрежа не намирам. Опцията за известяване за обществени мрежи е включена
Не е опция, а програма с абонамент. Отвори си Връзки (където е уи-фи и т.н.), там най-долу може да  видиш Защитена мрежа евентуално в списъка. Мисля е май имаше и друго, но не го намирам сега.

# 11 488
Не е опция, а програма с абонамент. Отвори си Връзки (където е уи-фи и т.н.), там най-долу може да  видиш Защитена мрежа евентуално в списъка. Мисля е май имаше и друго, но не го намирам сега.
Няма такава

# 11 489
  • Асеновград
Не е опция, а програма с абонамент. Отвори си Връзки (където е уи-фи и т.н.), там най-долу може да  видиш Защитена мрежа евентуално в списъка. Мисля е май имаше и друго, но не го намирам сега.

Това си е чисто и просто VPN . И ако не си кихнеш няма да работи .
Към "mmtomova" . Вижте в настройките за нулиране . Има за нулиране само на МОБИЛНА мрежа . Внимавайте .
Може в настройките да търсите . Ето пример :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт