Графики на БТ - коментар

• 38 482
  • 764
  •   1
Отговори
  • София
Добре дошли в Новата тема за коментар на графиките на Базалната Температура /БТ/

Успех на всички! Simple Smile 

Метод на Базалната Температура

ПП. Моля, ограничавайте се само с коментари по темата 

# 1
Денис, благодаря за новата полезна тема! Дано ни е късметлийска в пътя, по който сме поели всички кандидат мами! Моля те за коментар на графиката ми до момента:
 http://www.babyplan.ru/user/127375-waterr/

# 2

Денис, какво мислиш за моята графика? На 30тия ден ми дойде, сега пак меря, но още е рано да искам мнение за новата. Т е мерена сутрин около 7 с дигитален Т 3-4, минути след сигнала, вагинално.  

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 20:54 от cherry_dream

# 3
  • София
Денис, благодаря за новата полезна тема! Дано ни е късметлийска в пътя, по който сме поели всички кандидат мами! Моля те за коментар на графиката ми до момента:
 http://www.babyplan.ru/user/127375-waterr/

О. според мен е била на 18/19 ден от МЦ.
Има няколко дни разминаване на графиката  с тестовете за О. - това може да показва, че фоликула първоначално не е успял да се спука или е имало повече от 1 фоликул.
Дано БТ да се задържи висока и да не пада

# 4
  • София

Денис, какво мислиш за моята графика? На 30тия ден ми дойде, сега пак меря, но още е рано да искам мнение за новата. Т е мерена сутрин около 7 с дигитален Т 3-4, минути след сигнала, вагинално.  

Според мен О. е била на 17/18 ден от МЦ.
ЛФ 11 дни, което не е много добре,
Разликата в БТ е около 0,6 - което показва, че е имало О.
Ако пак се повтори /къса ЛФ/ - говори с лекаря

ПП. Прави тестове за О. - по-точно ще може да се определя О.

# 5
Denis, нали БТ се покачавше до няколко дни след О  newsm78 Не е ли възможно да е била 16-17 ден, защото тогава имах болки в яйчниците.
Имам още един въпрос. Повлиява ли се по някакъв начин графиката при прием на прогестеронов препарат, защото приемам хомеопатичен прогестеронов препарат от деня след + О. тест?

# 6
  • София
Denis, нали БТ се покачавше до няколко дни след О  newsm78 Не е ли възможно да е била 16-17 ден, защото тогава имах болки в яйчниците.
Имам още един въпрос. Повлиява ли се по някакъв начин графиката при прием на прогестеронов препарат, защото приемам хомеопатичен прогестеронов препарат от деня след + О. тест?

По принцип - може.
Коментирам това, което виждам

За Препарата - ако е лекарство /Дуфастон, Оргаметрил, Утрогестан и т.н. прогестин/ може малко да повиши БТ или изобщо да не я повлияе.
Всички др., които не са лекарства - имат слабо, или никакво действие, така че - едва ли ще повлияят БТ
Дай да го видя този препарат / не помня коментирахме ли го?!? Извинявай/

# 7
Няма как да ти го покажа. Даде ми го моята хомеопатка, на гранули. В упътването, което видях в кабинета пишеше, че има прогестероново действие.

# 8
Добро утро, Денис и на останалите момичета! Включвам се пак в темата.
Денис, какво мислиш за графиката ми до момента. Вижда ми се тая Т супер плаваща  newsm78 вчера ме зарадва, че се покачи, а днес ...  newsm78 това как ти се струва, какво мислиш като цяло ? newsm78

# 9
  • София
Добро утро, Денис и на останалите момичета! Включвам се пак в темата.
Денис, какво мислиш за графиката ми до момента. Вижда ми се тая Т супер плаваща  newsm78 вчера ме зарадва, че се покачи, а днес ...  newsm78 това как ти се струва, какво мислиш като цяло ? newsm78
Горе-долу е добре графиката
Хубаво ще е БТ да се повиши още малко и да не пада /над 36.8/

# 10
  • София
записвам се да следя пак темичката  Hug

# 11
  • София
Здравейте и от мен в новата темичка  Hug Аз пак съм с въпроси подбни на toito Тази сутрин се събудих в 5:40 наспана и гладна и реших, да меря БТ докато не съм станала... Tired е беше доста ниска в сравнение с предишните стойности и се чудя и аз това нормално ли е, от времето ли е  newsm78 вече не знам да не ми има нещо  newsm78

# 12
  • В една слънчева къща...
И аз имам подобен проблем, забелязах че при нервност през деня или неспокоен сън винаги имам отклонения в Т. А например през отпуската се движи много плавно. Затова се опитвам да не си внушавам разни неща - все пак има и външни фактори, които ни влияят.

# 13
  • София
Здравейте и от мен в новата темичка  Hug Аз пак съм с въпроси подбни на toito Тази сутрин се събудих в 5:40 наспана и гладна и реших, да меря БТ докато не съм станала... Tired е беше доста ниска в сравнение с предишните стойности и се чудя и аз това нормално ли е, от времето ли е  newsm78 вече не знам да не ми има нещо  newsm78
Графиката ти е добре до тук
О. може да е била на 15 ден от МЦ
Този лек спад може да се дължи на втория пик на естрогените - който момичетата наричат Имплантационен спад
Най-вероятно БТ отново ще се повиши
Стискам палци

# 14
  • София
Благодаря ти много  Hug Дано е това, което казваш и началото на септември ви се похвали с хубава новина! Късмет и на останалите момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт