Графики на БТ - коментар

• 38 484
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря ти, Денис.
До сега не съм имала такива скокове в БТ. Не знам от какво беше. Тези дни не съм се чувствала болна, единствено беше ужасно горещо и нощем бях направо като излязла от басейн.

Дано да не е нещо лошо...

А след като тестовете показват ЛХ пик и БТ се е покачила, все още ли не е сигурно, че е имало ову? За сега все още не съм успяла да изкрънкам ФМ, така че трябва да карам в домашни условия...

Пада ти Бт и не съм сигурна дали е имало О.
Ако БТ се повиши и се задържи висока - може да е имало О. /над 37,2/

# 31
  • Варна
Благодаря ти  за коментара  ,Денис  Hug 

# 32
Ех, значи Sad Тъкмо се бях обнадеждила ...

Благодаря за помоща, Денис.

# 33
Благодаря много за отговора. Този месец за първи път меря БТ, но не съм много стриктна, защото не знаех изобщо има ли смисъл. Когато свърши този цикъл ще кача графиката и ще помоля за коментар. Приятна вечер на всички  Simple Smile

# 34
Денис, имам един въпрос. Принципно температурата ми е константа, не варира нагоре-надолу (с изключение на О), но последните 2 сутрини падна с 2 десети, възможно ли е да се получи, защото ми е студено през нощта, а не се завивам?

За да не спамя темата с излишни коментари ти благодаря предварително  Hug

# 35
Имам един въпрос към Денис, който не е свързан с БТ, тъй като този месец не съм я мерила. Знам, че може би не е тук мястото, но се надявам да получа отговор.
Защо имам постоянно предменструални симтоми, ето днес ми е 20-ти ден от цикъла, ПМС са започнали сигурно от 10-тия ден  Thinking Тази сутрин се събудих с адските болки в кръста и въобще целия корем... чак се замислих дали да не отида на лекар... не са бъбреци, болките са такива сякаш всеки един момент ще ми дойде. Нормално е да се появят такива симптоми 2-3 дни преди М, но не и 18, нали?  Thinking Иначе М идва като по часовник на 28-мия ден.

Денис, предварително ти благодаря за коментара!

# 36
  • София
Денис, имам един въпрос. Принципно температурата ми е константа, не варира нагоре-надолу (с изключение на О), но последните 2 сутрини падна с 2 десети, възможно ли е да се получи, защото ми е студено през нощта, а не се завивам?

За да не спамя темата с излишни коментари ти благодаря предварително  Hug

Принципно - може
Дай да видя графиката

# 37
  • София
Имам един въпрос към Денис, който не е свързан с БТ, тъй като този месец не съм я мерила. Знам, че може би не е тук мястото, но се надявам да получа отговор.
Защо имам постоянно предменструални симтоми, ето днес ми е 20-ти ден от цикъла, ПМС са започнали сигурно от 10-тия ден  Thinking Тази сутрин се събудих с адските болки в кръста и въобще целия корем... чак се замислих дали да не отида на лекар... не са бъбреци, болките са такива сякаш всеки един момент ще ми дойде. Нормално е да се появят такива симптоми 2-3 дни преди М, но не и 18, нали?  Thinking Иначе М идва като по часовник на 28-мия ден.

Денис, предварително ти благодаря за коментара!

Причините за дискомфорта може да са много и без лекар /преглед, изследвания/ няма как да се разбере
напр.
- ако си в О.
- ако фоликула не е успял да се пукне   - задържан фоликул, киста, ЛУФ и т.н.
- ПКЯ
- имало е О. , но има и хормонален дисбаланс - ниски нива на прогестерона и т.н.
- СПКЯ - висок пролактин или андрогени
и т.н.

Първото нещо, което можеш и трябва да направиш е да разбереш със сигурност дали има О. / всеки МЦ/ и ако няма да се търси причината - от АГ или Ендокринолог

Това, че М. е точна и няма отклонения  - нищо не означава - МЦ-и може да са ановулатирни, или да задържаш фоликули, ЛУФ и т.н.

# 38
# 39
  • София
Графиката ти е добре до тук - О. предстои. Прави тестове за О.
Оралното измерване е много неточно
Дигиталния терм-р се държи 2-3-4 мин след сигнала
Живачния - 10 мин

# 40

Мерси, Денис, принципно вагинално я меря

# 41
  • София

Мерси, Денис, принципно вагинално я меря

Много са ниски стойностите за вагинално - нещо не е както трябва , провери си терм-ра

# 42
  • NE
Денис, миналия месец засякох овуто на 14-тия ден, но се оказа че ЛФ е 12 дни. Трябва ли да търся мнение на док?
Малко странно ми се видя тази къса ЛФ, тъй като досега съм била точна в цикъла си след К.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=6618 … serLoginName=wyyy
http://www.babyplan.ru/user/164101-wyyy/

# 43
  • София
Денис, миналия месец засякох овуто на 14-тия ден, но се оказа че ЛФ е 12 дни. Трябва ли да търся мнение на док?
Малко странно ми се видя тази къса ЛФ, тъй като досега съм била точна в цикъла си след К.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=6618 … serLoginName=wyyy
http://www.babyplan.ru/user/164101-wyyy/

30/07/2012 - О. на 14 ден от МЦ, ЛФ 12 дни, разлика в БТ - 0,4, графиката ти образува връх през ЛФ.
Може да има проблем с О./напр.ЛУФ/
Ако и следващия МЦ има нещо притеснително -  отиди на лекар
За сега го приемаме за инцидент.

Мери БТ и прави тестове за О. - може да пуснеш само Прогестерон на 7  ден след О. /това ще е от полза и на АГ, ще го насочи към правилната диагноза/

# 44
  • София
Денис, би ли погледнала отново графиката ми, защото леко съм притеснена от днешния и спад  ooooh! иначе всичко изглежда да е наред, просто тази Т ме изненада! Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт