Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 101-вa тема

• 178 946
  • 734
  •   1
Отговори
# 510

Голямо търсене му ударих, но успях да я открия - Гаридакя-та  на Тeopr , като съм забравила названието, така е, само помня, че я правех и ми харесваше преди доста време, а имах една опаковка кори за баница за оползотворяване. Grinning

От останалите кори - доматено-лучена-чесново-сиренена с чубрица баничка, от поста на betonobarka4ka, случайно налетях на рецептата, но бива, вкусно стана. Peace

# 511

Сапьорка, ммммм, чуден е тиквения крем карамел!
А тиквата сварява ли се предварително?

Алфа Бета, не, не се сварява Simple Smile Сурова се слага и обърква с брашно на око. Като се пече на бавен огън, тя си омеква Peace

# 512
  • Балчик
От мен едни простички палачинки, имам и мусака днес, но не съм снимала.

# 513
  • Варна
Честито на всички рожденици и именници макар и със закъснение  newsm51
Прекрасни торти сте направили,много красиви и вкусни ястия,супички,питки,тутманици,десерти,сладка...трудно е да ви избрая за няколко дни
За вечеря супичка и месце със спанак и ориз

# 514

Приготвих си плънка от задушени кайма, лук, морков, зелени подправки и доматен сок, но я оставих по-рядка. Подредих като обикновена баница, разрязах както е сурова и залях с бешамелов сос, опекох за 30-40 минути на умерена фурна. Покрих я да се задуши. После се сетих че можеше да настържа и кашкавал върху плънката, ooooh! но закъсня идеята ми и остана за следващия път.
Това е, вкусна стана и без оригинални кори за лазаня Peace  Благодаря  Simple Smile

# 515
  • На брега на реката
Пляскам вечерята и се връщам да ви чета.
Боб, направо от тенджерата  Mr. Green

Портокалов конфитюр, много вкусен

# 516
  • София
Кифли за ученика.

# 517
Здравейте! Аз отново гледам и преглъщам  Simple Smile толкова вкусни неща сте направили   chef
При нас събрано от няколко дни:
лучник
тиквени кюфтета
ребра
руска салата

# 518
ейприл3 ето рецептата

друсана пица еликсир

4 яйца
300 мл. кисело мляко
1,5 ч.л. сол
1 равна ч.л. сода бикарбонат,угасена с 2-3 капки лимонов сок
1 с.л. зехтин
2 к.ч. зърна варена царевица
1 к.ч. маслини,обезкостени и на парченца
1 червена чушка на парченца
1 к.ч. кубчета кашкавал
1 к.ч. кубчета колбас
подправки-сминдух,риган,магданоз,черен пипер
брашно-колкото поеме до гъсто кексово тесто Simple Smile
Разбъркайте или раздрусайте /както предпочитате/ всички продукти.Изсипете ги върху застлана с пекарска хартия тавичка / най-добре тази от фурната ви /.Разпределете равномерно,заравнете и изпечете в предварително загрята фурна. Пицата дефакто си е един тънко изпечен солен кекс,но е много лесна,бърза,хрупкава и вкусна!!!

Fervor портокаловия конфитюр изглежда много апетитно,ще може ли рецепта?

# 519
  • На брега на реката
Дорка, заповядай рецептата

# 520
tunata-много красива торта! Да ти е здрава и успешна дъщерята!  chef  bouquet
мариета-красива Луи Вюитон! Peace
Суха мащерка-много вкусни и красиво поднесени ястия!  chef
Момичета, върнах се много назад да разглеждам и искам да спомена на всяка от вас вкусотиите, които сте приготвили, но май ще трябва да пиша до обяд...У всички е много вкусно!
Лабрекс, мисля, че тези рецепти, с чудновати имена, някак сами те намират, а ти ги приготвяш и снимаш невероятно вкусно! Wink
Знаете, че предимно десертите ме вдъхновяват и съм много щастлива, че спечелих конкурса "Десерти в чаша" на Good Food
Почерпете се виртуално.

Панакота с бял чай, желета от ягоди и къпини, и малиново парфе ..и награда от BBC GoodFood България

А искам да ви покажа и една торта, която правих с огромно удоволствие!

Лятно поле - Боровинкова торта с малини за Мими

# 521

Весел и слънчев ден на всички!!! bouquet Peace smile3525

Fervor благодаря!!!

# 522
От гледане на толкова вкусотии направо ми се прияде.Искам с вас да споделя един интересен начин за приготвяне на картофки.За първи път майка се я черпили на гости у един приятел, аз лично също съм ги пробвала.Наистина стават върха.Първо се сваряват картофите цели, след което се нарязват и се пържат.Ако поръсите отгоре настъргано сиренце, стават върха.

# 523
Шоколадови мъфини.. с Pepsi  Laughing

# 524
  • Варна
Лабрех уникална си и браво!
Тайна чудни кифлички
Деси,Дорка,Меичка и при вас вкусничко
Бианка честито ти награда-напълно заслужена а тортата ти е трепач...събрано лято в една вкусна прелест
От мен миш маш и наденички

Общи условия

Активация на акаунт