Отговори
# 615
  • Разград
Принцеса=Дидолина, честита годишнина. Бъдете живи, здрави и винаги сплотени и влюбени.   bouquet
В този късен час пиша, защото както всяка нощ не ми се спи, но и имам какво да споделя. Днес ходихме на разходка в Русе и звъннах на един лекар, когото много ми похвалиха и срещу изключително скромна сума ме гледа на 4Д. Та ще си имаме второ момиченце. Така че може да ми се поставят розовите гащи на първа страничка.  stork-girl
Не мога да опиша състоянието си и на половинката, защото аз бях убедена че е момченце и така настроих всички около себе си. Може би като се поокопитя ще се зарадвам много, но сега чувството е малко странно.  Thinking
Плацентата ми е задна, видяхме главичка, крачета, коремче, околоплодни води и лекарят каза че бебето си е много добре.  Peace
Това е най-важното в крайна сметка, а за пола ще свикна и ще се настроя.  hahaha

# 616
Мая, честити розови гащи, ще си имаш още една дъщеричка  Grinning, какво по-хубаво от това.
И аз нещо не мога да спя, но не ми се и спи, много е странно, винаги съм си била поспалива, сега лягам към 1-2 през нощта и ставам в 7 и съм се наспала.
Първата покупка за нашата бебка вече е факт  Simple Smile, взехме вибриращ шезлонг на фишър прайз, че беше намален на изгодна цена и е син, понеже ни казаха, че от този модел ги произвеждали само в син цвят. После ще погледна точно модела и ще го покажа, че още не сме го смъквали от колата.
Аз забелязах, че моето дете го усещам много рядко докато съм в движение, вчера след обяд до вечерта не се спрях и в един момент вечерта се сещам, че не съм го усещала. Обаче като се изкъпах и си легнах се обади с няколко по силни ритника.  Simple Smile

# 617
нашата първапокупка за бебешона е количка на phill &teds Wink тя е и за двамата малчаугани де Grinning
съжалявам че изпуснах срещата вчера,но детето заспа в 13.30 и нямаше смисъл да идвам,щеше да е късно Cryна 26 съм на трета фм,въпреки чечорбова всеки път ме гледа обстойно на 3д и разликата в прегледите ще е само диска със снимки Party

# 618
Добро утро и от мен! Хубава среща беше, скоро пак трябва да повториииииииммммм.  Hug

# 619
  • София
Добро утро на всички!

Вчера беше много приятна среща! Така хубаво се наядох, че дори не си помислих за вечеря  Mr. Green
Принцеса=Дидолина - честита годишнина на патерици! Wink   bouquet
Мая - честити розови гащи, няма по-хубаво от 2 сестрички, които цял живот да се пазят и уважават! Ние с моята сестра, макар да имаме много малка разлика не можем една без друга! Всяка се разви в различна насока и много си помагаме!

# 620
Здравейте момичета!

За името да се включа и аз - нашата бебка си дойде с име, винаги съм искала ако имам момиче да я кръстя на мйка ми която почина предимного години и така и ще направя. Много хора казват че не е на хубаво но в крайна сметка във вамилиите все има някой които е починал и се е казвал така нали?!?

Както и да е , исках само да ви благодаря за подкрепата покрай амниото и да ви кажа че всичко е наред.

Някой мисли ли за водно раждане? Аз май натам клоня все повече?

# 621
Да се запиша и аз малко късно в темата, но бяхме на море и докато ви изчета вие и тази тема сте изписали.
За имената - с приятеля ми сме решили нашата принцеска да има имен ден, защото и двамата нямаме. Аз имам брат, който има имен ден и винаги ми е било малко тъпо, че нямам. Имена не сме решили точно как да е, зависи кога ще се появи.
Хубав и усмихнат ден на всички.

# 622
  • сф

здравейте,

въпросът ми е към Ivy, свързан с подготовката за кърмене, не със самото кърмене.
случвало ми се е досега през време на бременността, да нося сутиени с банели. от известно време обаче нося просто еластични потници вместо сутиени - къси като бюстиета или просто нормални дълги.

според вас, възможно ли е вече да съм прецалакала положението с каналчетата?
      ок ли е да продължавам да нося подобно еластично бельо, както и да си набавя сутиени за кърмачки?

въпросът ми не можа да привлече отговор от запознати в "кърмещия" подфорум и разчитам на вас   bouquet

благодаря предварително!

# 623
  • София
Хм аз до сега не съм спирала да нося сутиен с банели ... Като родя ще нося сутиени за кърмене! Не съм чела никъде да пише че не трябва

# 624
Хм аз до сега не съм спирала да нося сутиен с банели ... Като родя ще нося сутиени за кърмене! Не съм чела никъде да пише че не трябва

И аз така  Rolling Eyes ...

# 625
  • сф
понеже съм попадала на такава информация за банелите (но ставаше дума за по време на кърмене, а не по време на бременността, т.е преди кърменето), затова питам. 

# 626
И с каката и сега нося нормален сутиен - само си купих по-удобен, който да отговаря на понаедрелия ми вече бюст  Wink Не съм забелязала да се отразява по някакъв начин... newsm78

# 627
понеже съм попадала на такава информация за банелите (но ставаше дума за по време на кърмене, а не по време на бременността, т.е преди кърменето), затова питам. 

Банелите са непрепоръчителни като ти слезе млякото, сега няма какво да запушат, не се притеснявай  Peace .

Почерпете се днес за мое здраве, ставам с една година по-прекрасна  Laughing Mr. Green

# 628
Почерпете се днес за мое здраве, ставам с една година по-прекрасна  Laughing Mr. Green
Тъкмо си търсех повод да си доям шоколада. Mr. Green  Жива и здрава да си   bouquet  Hug

# 629
Clairette                            newsm59 Жива и здрава и много късмет!

Общи условия

Активация на акаунт