Професионални серии за коса - тема 39

• 50 688
  • 695
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И аз се присъединявам към питането за салон, който работи с Милкшейк в София, че базата определено бързичко ще ми свърши  newsm78

# 31
  • в 1001-та нощ
...
Сега да Ви попитам за това някой ползвал ли го е,доволни ? Thinking
...

Чудесна нова тема!  bouquet
Аз ползвам  реконструктора оранжевият на Чи и съм много доволна. много хидратирана ,гладка коса,без никакво пресушаване Simple Smile

и на мен ми е много любим  Peace

# 32
Сега тъкмо се глася да го пробвам 

# 33
  • Варна
И аз се присъединявам към питането за салон, който работи с Милкшейк в София, че базата определено бързичко ще ми свърши  newsm78
Ползвай вместо база някой хубав балсам или по-рядка маска Peace

# 34
  • София
Опитах и така и резултатът не беше лош, но като че ли нямаше толкова "уау" ефект (ще експериментирам и с други маски и балсами)  Peace

# 35
  • в 1001-та нощ

сега като се заговорихме - се сетих да споделя, че в неделя, като правих терапията - реших да погледна състава на базата - мислех, че е някоя проста силиконова база, но се оказа, че съвсем не е така

съдържа екстракт от мед и ензими, за мен това беше голяма изненада и обяснява прекрасната гладкост на косъма, както и доброто почистване - за влизане на протеина

ензимите бяха съществен продукт и в колагеновата терапия на шварцкоп, която също ми е уникално любима  Heart Eyes

трябва пак да погледна какво друго интересно имаше в базата, че тогава много бързах  Blush разбира се, не е незаменима, но ако може да се ползва - е по-добре  Peace

# 36
  • Русе
Здравейте и от мен! Прочетох всичко до момента с голям интерес!  Simple Smile И вече в уиш-листата си имам доста продукти  Mr. Green

На анкетата: косата ми е в чудесно състояние, такова в каквото винаги съм искала да я видя... Peace

Продукт, който бих закупила пак: Ботокс, Крем без отмиване Макадамия, серията на Лакме против косопад, реконструктора и протеина на Афоджи /това е от скромния ми опит до момента  Grinning/
Продукт, който не бих купила отново: май няма такъв всичко, което имам си го ползвам с удоволствие! Simple Smile
Продукт, който мечтая да изпробвам: Милк Шейк, Керазстаз Биотик, Митик Ойл и какво ли не още, но на прима виста за тези се сещам.  Simple Smile

# 37
  • София
DELI22 Благодаря за инфото,а след него ползваш ли друг продукт ? Thinking
след него не, не ползвам,защото е като маска ,много добре ми напоява ,няма нищо общо с реконструктора на Апходжи от който ми скърцаше косата и задължително след него трябваше да сложа маска
А хидратиращата  маска на Чи за тънка коса ми е чудесна,прекрасна еластичност и жилавост Simple Smile

А преди него с какъв шампоан миеш? И аз се ориентирам към поръчка на http://zlatnaribka.com/proteinov-rekonstruktor-za-tretirani-kosi … -ml-277-2001.html

# 38
DELI22 Благодаря за инфото,а след него ползваш ли друг продукт ? Thinking
след него не, не ползвам,защото е като маска ,много добре ми напоява ,няма нищо общо с реконструктора на Апходжи от който ми скърцаше косата и задължително след него трябваше да сложа маска
А хидратиращата  маска на Чи за тънка коса ми е чудесна,прекрасна еластичност и жилавост Simple Smile

А преди него с какъв шампоан миеш? И аз се ориентирам към поръчка на
http://zlatnaribka.com/proteinov-rekonstruktor-za-tretirani-kosi … iance-150-ml-277-
2001.html

Преди него измих със шампоана Иноа,който за мен е един от любимите,прекрасен на сухата ми коса,такава хидратация и гладкост след него, и пяна, страхотен и отново бих го купила Simple Smile

# 39
  • Бургас / София
http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-specifique-sham … -bi-activ-250-ml/ мнение за този шампоан имате ли ?

# 40
Аз това което бих купила отново е- ботокс ампулата,ботокс маската,шампоана Иноа, Хрома термика на Керастасе, Маската на Лакме за косопад, шампоана Лакме Дийп Кеар, Крем за къдрици Лакме кърл хот, Хидра спреят на Шварцкоф, маската на Чи за хидратация на тънка коса,реконструктора на Чи,и други доста които отново бих купила....
Това което не бих вземала отново- Крем за къдрици Макадамия, протеиновия реконструктор Апходжи, шампоан за боядисвана коса на Голдуел, Л2
Мечтая да пробвам занапред -маската Архитект, Милк шейк терапията, шампоан Хрома рич  на Керастасе, къщо серията Нутритив на Керастесе

# 41
  • Canada
Feeling, благодаря за новата тема, прекрасна е   bouquet И тук да кажа, че чакам с нетърпение отзивите ти за деминерализиращата терапия на Малибу Blush Моята пратка ще пристигне чак към края на първата седмица на септември.
Много сте лоши пък Crossing Arms Как периодично ми напомняте за протеиновата терапия на Милк шейк...
Косата ми е леко дехидратирана по принцип, дори се замислях сериозно да я отрежа, но за момента се удържам, защото знам, че после ще ми е криво.
Продуктите, които бих взела отново е всичко, което съм ползвала от серията Олео релакс /флуидът се оказа като еликсир за изрусената ми чуплива коса, май благодарение на него още не е заиграла ножицата/; дълбоко хидратиращата маска и възстановяващия хидратиращ балсам на Мороканоил също са ми много любими.
Разделям се с маската Интенс репиър на Лореал, навремето беше чудесна за косата ми, сега конския балсам от супермаркета ми действа по-добре. Предубедена съм и към Чи, след опита ми с шампоана за обем, но нататък със сигурност ще дам шанс на коментирания оранжев реконструктор. Не се харесахме и с продуктите на Макадамия.
Заинтригувана съм от серията, спомената от Алена - с Q10 на SCHWARZKOPF, любопитна съм да пробвам и елъстайзера, което ще се случи следващия месец. А като гледам как върви скоро и Милк шейк терапията ще уважа...

# 42
Ей,наистина прекрасен продукт  Heart Eyes
Наистина след него косата е гладка и мека и "напоена".

# 43
  • Русе
Забравих да добавя и еластисайзера към продуктите, които бих купувала отново и отново, любим ми е!  Heart Eyes

Мацки, някой ползвал ли е в крайна сметка Керстаз Биотик за комбинирана коса? :
Скрит текст:
За хидратиращия за суха коса вече знам, че го препоръчвате, а този дали балансира добре? Дали забавя омазняването без да изсушава дължините? Аз ще го поръчам, не е проблем, но да не ме е яд после....  newsm78

# 44
Супер нова тема!   bouquet

На анкетата отговорих с първата опция. Косата ми е прекрасна (преневрегвам хроничното накъсване в горната част на косъма, което боря).

- Продукти, които ще си купя задължително отново: Ботокс серията, Еластисайзер, Керастаз Хронолоджисте. Тоталните ми любимци досега!  Heart Eyes Но има и други, които бих повторила.

- Продукти, които със сигурност няма да си купя отново: хидратиращите шампоан и маска и анти-фриз спрея Мороканоил.

- Продукти, които мечтая да изпробвам: Милкшейк млечната терапия с ултразвуковата преса ми е голяма мечта сега. Само трябва да намеря време да запиша час в салона, който съм набелязала... И ако ми хареса ще купувам и база, и прах, и преса!

И да се включа с отзиви за серията Митик Ойл. След едно ползване ми харесва мнооооого! Идеално подхранва, косата е жива и блестяща, ухае чудесно. Ще си я ползвам редовно, да видим.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт