Професионални серии за коса - тема 39

• 50 649
  • 695
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Въпросителните ги изпуснах  Laughing

1. Продукт(или серия), който ще си купя отново задължително.
Слънцезащитната серия на Лакме
2. Продукт(или серия), който никога няма да си купя отново.
Ботокс ампулата на Лореал
3. Продукт(или серия), който мечтая да изпробвам.   
Серията на Чи за обем

# 16
Мерси за прекрасно оформената тема както винаги   bouquet
На анкетата посочих първия отговор. Косата ми е жива и  добре хидратирана. Заслуга имате и вие, защото откакто чета темата косата ми е щастлива  Heart Eyes Mr. Green
На въпростите..
1. Продуктите, които харесвам и ще купя задължително отново не са малко честно казано, но като фаворити са ми Интенс серията, Дийп кеър отново серията, интензивно подхранващата маска на Чи също задължително ще повторя, както и протеиновия им реконструктор, млечната маска на Милк шейк и серията им за обем също бих купила отново, маската Вела енрич . Финиши и серуми няма да изреждам, защото са много... Със сигурност съм изпуснала нещо любимо, но за сега толкова  Mr. Green
2. Продуктите, който не бих повторила със сигурност са по-малко от тези който бих, но все пак...не бих повторила ботокс ампулата и маската с ботокс на Лореал (ужасен ефект на моята коса) , олиото Селесте на Керастаз също не бих купила отново (не защото е лошо, а защото не е нищо особено за тези пари), серията за обем на Чи, както не веднъж съм писала НЕ  ми харесва. Може и да не съм я ползвала в подходящ момент, но определено остави лоши впечатления в мен (след 3-тото ползване), след като ми свъши маската на Макадамия също мисля, че няма да я купя пак- не е лоша, но мисля, че ще пробвам нещо друго на нейно място
3. Продукти за които мечтая нямам. Има продукти, които чакат да бъдат закупени. На първо място за закупуване са: крема Нектар термик на Керастаз, серията Витамино колор на Лореал, хидратиращата серия на Матрикс Биолаж, както и хидратиращата мска на Чи с термозащита, серията за брюнетки на Лакме. Много искам да пробвам и йогурт маската на Милк шейк за боядисани коси....За това се сещам на първо четене, но всичко по реда си .
Към средата на септември ще правя Милк шейк терапията, но предчувствам, че и тя ще мине към първа точка  Crazy
Май се поолях  Laughing

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 23:37 от chocolate-girl

# 17
Милк Шейк терапията е уникална. Не я добавих в 1 точка, защото не съм я купувала, а само я пробвах. Страхотна е! Heart Eyes

# 18
Момичета, може ли линк за тази терапия Милк шейк? от къде поръчвате?

# 19
На мен ми идва твърде мн. като количество да я взема и правя в домашни условия и за това мисля да я правя в салон.
Скрит текст:
Препоръчайте ми салон в който я правят в източните райони на Сф. МОже и на лични  Hug

# 20
Темата е прекрасно оформена, както винаги.  Simple Smile Гласувах с "лек косопад", но като цяло смятам, че тази година се справих с опазването много по-добре от предишната и не мога да се оплача. Тази тема е безценна.

1. Продукт(или серия), който ще си купя отново задължително. --> митичното олио на Лореал и жълтата терапия на Алфа Парф
2. Продукт(или серия), който никога няма да си купя отново. --> шампоан Force Vector и серията Absolut Repair, огромно разочарование и от двете; вероятно не бих повторила и кератиновия реконструктор на Афоджи, защото се оказа по-скоро излишен за моята коса.
3. Продукт(или серия), който мечтая да изпробвам. --> Kerastase Nutritive, а може би и ваната за сила.  Heart Eyes Crazy

И аз се присъединявам към въпроса за милк шейк терапията - прави ли се някъде из София?

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 14:31 от babyeyes

# 21
  • Бургас / София
Здравейте сори, че нахлувам така в темата..Препоръчайте ми шампоан за мазен корен и някъв продукт за оформяне на косата с чуплива съм...Мерси предварително   bouquet

# 22
  • София
И моята е леко дехидратирана, но не мисля че е заради лятото.. просто я боядисах отново цялата руса със силен оксидант.. Simple Smile)

# 23
  • Варна
 Feeling   bouquet

На анкетата отговорих с първа опция.След всичкото слънце,морска вода,преси и миене всеки ден косата ми е в отлично състояние(колкото е възможно за руса коса поне).
По въпросите:
1. Продукт(или серия), който ще си купя отново задължително.-Еластисайзер екстрийм,Олео релакс(цялата серия),Бейн де форс,Хрома рич флуид,Вела енрич,маска за суха коса на Йожен перма и много други неща,но без тези не искам да оставам.
2. Продукт(или серия), който никога няма да си купя отново.-Много са...ботокс на Лореал,Л2,не харесвам нищо,което съм изпробвала на Чи,Афоджи,Лакме,Алфапарф(с малки изключения)така малко обобщено Laughing
3. Продукт(или серия), който мечтая да изпробвам.-продукти на Алтерна,Шу Уемура,Бъмбъл и Бъмбъл...

# 24
  • варна
Дами много моля да ми отговорите каква е разликата между тези два шампоана
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-uplytnqvane-na-kosata-kerasta … html#.UDtbpNnfLt8
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-zrqla-kosa-kerastase-bain-age … html#.UDtcbdnfLt8
Сега ще поръчвам от Рибката и се чудя newsm78Моята коса е на кичури ,природно изтаняла и слаба.Моля ако някой е ползвал един от двата шампоана да ми каже мнение!До скоро ползвах Age suprime Loreal, но знам че Керастас е по-добре.

# 25
И аз благодаря за темата Feeling ! Hug
И аз гласувах с две : леко дехидратирана,но като цяло в добро състояние.
Сега да Ви попитам за това някой ползвал ли го е,доволни ? Thinking
На въпросите :
1. Продукт(или серия), който ще си купя отново задължително - Kerastase Cristaliste
2. Продукт(или серия), който никога няма да си купя отново -Шампоанът Force Vector
3. Продукт(или серия), който мечтая да изпробвам - Kerastase Chronologiste

Чудесна нова тема!  bouquet
Аз ползвам  реконструктора оранжевият на Чи и съм много доволна. много хидратирана ,гладка коса,без никакво пресушаване Simple Smile

# 26
DELI22 Благодаря за инфото,а след него ползваш ли друг продукт ? Thinking

# 27
Съфорумки си разделят количеството от терапията на Милк Шейк.

Дами много моля да ми отговорите каква е разликата между тези два шампоана
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-uplytnqvane-na-kosata-kerasta … html#.UDtbpNnfLt8
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-zrqla-kosa-kerastase-bain-age … html#.UDtcbdnfLt8
Сега ще поръчвам от Рибката и се чудя newsm78Моята коса е на кичури ,природно изтаняла и слаба.Моля ако някой е ползвал един от двата шампоана да ми каже мнение!До скоро ползвах Age suprime Loreal, но знам че Керастас е по-добре.
В самото описание на продуктите добре се разбира каква е разликата между тях. За твоята коса ще е по- подходящ първия, но не съм го ползвала.

# 28
след него не, не ползвам,защото е като маска ,много добре ми напоява ,няма нищо общо с реконструктора на Апходжи от който ми скърцаше косата и задължително след него трябваше да сложа маска
А хидратиращата  маска на Чи за тънка коса ми е чудесна,прекрасна еластичност и жилавост Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 15:26 от DELI22

# 29
след него не, не ползвам,защото е като маска ,много добре ми напоява ,няма нищо общо с реконструктора на Апходжи от който ми скърцаше косата и задължително след него трябваше да сложа маска
А тази маска ми е чудесна за косата,прекрасна еластичност и жилавостhttp://zlatnaribka.com/intenzivna-podhranvashta-maska-za-tynka-kosa-chi-nourish-intense-150-ml-272-1995.html
Благодаря ти още веднъж Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт