Професионални серии за коса - тема 39

• 50 711
  • 695
  •   1
Отговори
# 510
Дами,имам въпрос относно дълбоко почистващите шампоани.Преди няколко дни си взех такъв,понеже в последно време ми се натрупват много стилизанти,въпросът ми е след шампоана какво слагате?Имам предвид -балсами,маски?Или може би не? Thinking   bouquet

О, да, да. Ползват се маски, балсами. Може и терапии. Аз, например, преди да взема шампоана към терапията на Афоджий, доста време ползвах дълбоко почистващия на Чи. Пак ми се отрязаваше чудесно.   Peace   Wink

# 511
Дами,имам въпрос относно дълбоко почистващите шампоани.Преди няколко дни си взех такъв,понеже в последно време ми се натрупват много стилизанти,въпросът ми е след шампоана какво слагате?Имам предвид -балсами,маски?Или може би не? Thinking   bouquet
                  Аз балсами не слагам всеки път,но маска и финиш задължително Peace

# 512
  • в 1001-та нощ
е, то е или балсам или маска, не и двете едновременно - някаква грижа с отмиване  Peace

# 513
е, то е или балсам или маска, не и двете едновременно - някаква грижа с отмиване  Peace

Разбира се - или едното, или другото.   Peace

# 514
  • в 1001-та нощ
имах предвид мнението на sweety  - да не се разбере двуяко от някой без опит  Hug Peace

# 515
Ясно.     Hug
Аз(гузен-негонен) се замислих дали добре съм го написала.   Blush   Laughing

# 516
Понякода слагам и балсам след маската,но някои лекичък,например имам си един на Tigi които е много лек и приятен не ми утежнява,понякога го слагам заради аромата и коприненото усещане което оставя,но отвреме на време Heart Eyes,несъм видяла някакъв негативен резултат от това Rolling Eyes,напротив  bouquet

# 517
  • в 1001-та нощ
е, няма проблеми  Peace и аз бъркоча разни неща, върху маска - без да я отмивам, обаче съм слагала тониращ балсам  Peace ако е кисел - също е хубаво, но по-добре с финиша  Peace

всеки да го прави, както му харесва  Peace въпросът е прохождащите да не остават с идеята, че така трябва  Peace

# 518
Чесно казано,всеки ден има какво ново да научиш,все си мислех че няма проблем накрая да сложиш малко балсам с отмиване да речем с цел по лесно разресване или нещо друго,и никак неми е ясно защо по принцип се слага само едното,ще съм благодарна ако някои има желание да ме светне по този въпрос Mr. Green  bouquet

# 519
  • в 1001-та нощ
обикновено шампоанът е алкален и "разваля" косъма, поляризира го .... отмива защитния филм, затова грижата с отмиване - следва да поправи щетите, да кондиционира косъма и скалпа

обикновено балсамите са по-леки грижи, маските по-силни, но всичко е относително

същото е все едно 2 пъти да ползваш крем за ръце - първо по-силен, после по-лек ... не че не може, но ако ти улеснява разресването  Peace

за това може да се наблегне на финиша, но всяка формула е правилна, стига ползващият я да е доволен  Peace

# 520
Аз влезнах да благодаря на отзовалите се по моя въпрос  bouquet и докато го направя се обърках направо Laughing Не ползвам балсам от няколко години,защото ми се струва много леко за моята гъста и твърда коса,но нямах идея,че не се комбинира с маска,ако съм разбрала правилно newsm78

Edit:Изясних си горното след обяснението на a.l.e.n.a ( не е имало нещо,което да попитам и тя да не се е включила с подробни обяснения,за което много благодаря   bouquet ),но да попитам и сега за склонните да си правят комбинации тип-моля не оптвайте това в къщи Laughing ако по някое време реша да пробвам и 2те, принципа е -маска след това балсам,не обратното?

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 14:39 от Emina

# 521
Аха ясно сега разбрах,АЛЕНА благодаря че си направи труда да ми обясниш  bouquet,ма какво да се прави човек като незнае трябва да си пита Blush Mr. Green

# 522
  • в 1001-та нощ
Emina, действай, както ти харесва, аз споделям своето виждане, то не е догма, а лично мнение  Peace

# 523
Аз пак ще се включа с поредно питане за ампули  Rolling Eyes Laughing
Първо колко често си слагате - на повечето си е изписано 1-2 пъти в седмицата... предполагам,че това си е оптимален вариант?!
И малко глупаво..... но все пак - количеството течност(каквато и да е тя) е малко и затова - с какво я нанасяте и именно ,защото е малко ,това не благоприятства обилно "обливане" Simple Smile , та къде точно се съсредочавате в слагането и?
Аз мислех за ползване на пулверизатор,но след като са малки милилитрите ,има ли смисъл? Как процедирате за  по-голям обхват ? newsm78

# 524
  • в 1001-та нощ
малко шишенце за наливен парфюм от рефан  Peace и пулверизираш - обикновено е указано колко - дали цялата ампула или 1/3 от нея или ако продукт е с пулверизатор, колко впръсквания

не се полива косата, количеството се разпределя равномерно, защото в кожата - продуктът се разнася с кръвта, не е нужно - отгоре да е обилно разлято  Peace

Общи условия

Активация на акаунт