Професионални серии за коса - тема 39

• 50 709
  • 695
  •   1
Отговори
# 525
Аз пак ще се включа с поредно питане за ампули  Rolling Eyes Laughing
Първо колко често си слагате - на повечето си е изписано 1-2 пъти в седмицата... предполагам,че това си е оптимален вариант?!
И малко глупаво..... но все пак - количеството течност(каквато и да е тя) е малко и затова - с какво я нанасяте и именно ,защото е малко ,това не благоприятства обилно "обливане" Simple Smile , та къде точно се съсредочавате в слагането и?
Аз мислех за ползване на пулверизатор,но след като са малки милилитрите ,има ли смисъл? Как процедирате за  по-голям обхват ? newsm78
За ампули, прилагащи се само в корените/скалпа най-лесно е с капкомер.

# 526
Момичета,чудех се - дали преди конския шампоан ползвате друг или само него ?  Thinking

# 527
  • в 1001-та нощ
аз само него  newsm78 защо да се ползва друг за стартер?

# 528
lambada, без значение дали са за в корените или дължините, аз ги нанасям с апликатор. Удобен ми е.

Момичета,чудех се - дали преди конския шампоан ползвате друг или само него ?  Thinking
Друг шампоан ли? newsm78 Аз не, само конския. Simple Smile

# 529
Ами зачудих се,окей и аз ще го използвам самостоятелно значи,благодаря  Hug
П.С :
Скрит текст:
Сега се чух със сестра ми утре ще ми пратят продуктите на МШ + терапевтичната преса  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 17:54 от малката лисичка

# 530
влизам за да похваля маската Митик оил , много добра маска за желаещите мекота и блясък  Heart Eyes
не отнема от обема , 2 дни след нея косата ми все още изглежда добре. Маската е  с много гъста консистенция и мирише хубаво.... аз лично я ползвах с шампоана Интенс и завърших със серума Лис Ултим и съм супер доволна от резултата

# 531
Поръчах си двойната боя на Макадамия. Да видим как ще ми се отрази. Simple Smile

Колебая се между шампоаните и маските (или балсамите) на Макадамия и  ApHogee. Трябва ми хидратация и възстановяване. Може ли съвет от специалистките тук?

# 532
Поръчах си двойната боя на Макадамия. Да видим как ще ми се отрази. Simple Smile

Колебая се между шампоаните и маските (или балсамите) на Макадамия и  ApHogee. Трябва ми хидратация и възстановяване. Може ли съвет от специалистките тук?
               Аз не съм от специалистките Mr. Green,но съм много доволна от маската на Макадамия   и хидратиращият шампоан на Афоджии Peace

# 533
  • в 1001-та нощ
Макадамия  Peace

# 534
На мен лично нито един протукт на Афоджии не ми харесва и не пасва на моята коса. От Макадамия също не съм във възторг, но бива.

# 535
Цитат
Колебая се между шампоаните и маските (или балсамите) на Макадамия и  ApHogee.
Бих избрала Макадамия. ApHogee не ги харесвам - не пасват на косата ми и ми докарват ужасен сърбеж.

# 536
Аз не съм писала много отдавна в темата , всъщност май от както Иля я създаде, но от тогава всъщност  ползвам професионалните серии за коса и искам да споделя, че на мен Макадамията ми стана един от любимите продукти  Heart Eyes ! Страхотно омекотяване и усещане за "жива коса" получавам от техните продукти!

Сега обмислям да си взема и крема за къдрици, който препоръча Алена  Hug Heart Eyes

# 537
Благодаря! Помогнахте ми да се ориентирам.   bouquet   

sweety, имах предвид, че всички тук сме специалистки. малко или много...  Laughing  Hug

Останала съм с впечатление, че доста ползват продуктите на ApHogee. (от темата за новите
козметични похождения)

# 538
Аз също съм си взех боя на Макадамия, но все още съм я ползвала. Имам проблеми със скалпа и за сега я избягвам. Като отшуми, ще споделя.

На ApHogee имам доста продукти, но не съм ползвала за сега само протеина в двете стъпки . За сега съм най-доволна от кератиновия - 2 минутен реконструктор. Доста съм се запасила с шампоаните им за дълбока хидратация и за изтощена коса, но май не ми влияят толкова добре.  Благодарение на една съфорумка, се сдобих с Биотик на Kerastase  и смятам да ми стане неизменна част от грижите за моята коса.

# 539
Толкова хубави мнения за този Биотик, че скоро май ще се изкуша да го пробвам  newsm68

Не съм пробвала още крема за къдрици на Макадамия, но определено този на Милк шейк ми е любим  Heart Eyes Любимият ми продукт, без да утежнява, без да е със супер силна фиксация и да лепне. Къдриците стоят подредени и мекички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт