Професионални серии за коса - тема 39

• 50 644
  • 695
  •   1
Отговори
# 585
sweety Simple Smile  newsm59 да е живо и здраво съкровището!   bouquet Tada

Снощи реших за пореден път да опитам Крема и Олиото Макадамия (олиото мирише страхотно, на мъжки парфюм ) и днес косата ми е без блясък, мека, но на клечици...

# 586
Едновременно ли ги ползваш? Не е ли много наведнъж?

sweety Simple Smile, честит празник   bouquet

# 587
Някой може ли да ми припомни колко траеше ефекта на еластайзера? Hug
sweety, честито!  bouquet

# 588
Ами слагам първо съвсем малко олио и след 10-тина минутки мъничко крем. Пробвах два пъти само от едното и не забелязах никаква промяна, все едно нищо не съм слагала.

# 589
Аз от олиото слагам 2 изпомпвания и ми е напълно достатъчно, като косата ми преди това е била достатъчно напоена от маски. Промяната според мен не трябва да е нещо много видимо, защото става както казваш - клечки. И само на влажна коса. На суха коса в момента си позволявам да слагам само серума архитекте, малко кремче за краища на Шварцкопф и серум кристалисте - 1 изпомпване.

От митик ойл също съм слагала върху суха коса, накрая след сушенето, добре ми приглажда. На марокон ойл ми идва тежичко, него само на влажна коса. И да похваля шампоана и реконструиращата маска на Марокон ойл /но след нея се слага балсам/

Съвсем се отплеснах ...

# 590
Момичета,пресата мога ли да я използвам с маската на МШ ?
sweety  честито !   bouquet Heart Eyes Hug

# 591
  • в 1001-та нощ
Да  Peace

# 592
a.l.e.n.a Благодаря,ей сега се заемам  Peace

# 593
Ооо Митик Ойл съм го пробвала и страшно много ми харесва, нищо общо с опитиите ми с Макадамията. Пригладжа, не утежнява, косата става лъскава, мекичка и нищо не остава по ръцете ми, всичко изсмуква  Heart Eyes

# 594
Направих,както a.l.e.n.a каза,измих косата с конския шампоан ( не знам дали трябваше с него,но ... )
подсуших с кърпа,изчаках 15-на минути,сложих маската на МШ,минах с пресата кичур по кичур,после изчаках още 15 минути и минах пак,косата стана невероятна,не намирам подходящи думи да опиша newsm81

# 595
Ооо Митик Ойл съм го пробвала и страшно много ми харесва, нищо общо с опитиите ми с Макадамията. Пригладжа, не утежнява, косата става лъскава, мекичка и нищо не остава по ръцете ми, всичко изсмуква  Heart Eyes

Ами те са доста сходни продукти, просто този крем, дето го слагаш нямаш нужда от него явно   Peace

# 596
Аз също ползвам крема + маслото Макадамия. 
Изпомпвам от крема веднъж. Разтривам между дланите, правя масаж на всеки кичур. След 5-10 минутки изпомпвам веднъж от маслото и заглаждам, където има нужда.   Flutter

Направих,както a.l.e.n.a каза,измих косата с конския шампоан ( не знам дали трябваше с него,но ... )
подсуших с кърпа,изчаках 15-на минути,сложих маската на МШ,минах с пресата кичур по кичур,после изчаках още 15 минути и минах пак,косата стана невероятна,не намирам подходящи думи да опиша newsm81

Браво!   Simple Smile
Преди година(и 2-3 месеца) направих същото. С млечната маска + ултрасоника. Това за мен също беше първият опит. Споделяла съм често, но вероятно не си ме чела.
Не ме е съветвал никой така, че да те насърча малко - давай по-смело. Прави ми впечатление, че плахо се решаваш да експериментираш. Ти си със стаж в темата вече, не си начинаеща.   Wink 

sweety, да ти е жив и здрав сладура! Весел празник!       bouquet

# 597
  • в 1001-та нощ

Честито, честито  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes това да се чува  Peace

# 598
  • Пловдив
Да споделя и аз за моята суха и оплитаща се коса:
сложиш Еластисайзер(седях 10 мин.,защото беше за първи път,но следващия ще поседя 20 мин.),след това шампоан Керастаз Архитек,маска Макадамия,после на подсушена с кърпа коса-Нектар термик и накрая само леко в краищата коприна на CHI-ефекта не е нещо уникално-мека,с аромат,без блясък,но поне не е толкова заплетена  Confused  Може би иска натрупване?  newsm78
Днес си купих бамбукова терапия на Алфапарф-2 шишенца с някаква мазна течност,която се смесва  Laughing  Сега въпросът ми е как да процедирам с тях-нямам преса  Cry  може ли по друг начин? И как е по-добре-преди или след боя?Четох,че по-назад се обсъждаха и двата варианта-и преди и след,но не знам за моята коса кое би било по-добре?

# 599
  • в 1001-та нощ
може със затопляне, но какво точно си купила  newsm78 термофилъри? това не е терапията  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт