Професионални серии за коса - тема 39

• 50 685
  • 695
  •   1
Отговори
# 540
От Афоджи съм доволна от хидратиращия шампоан и 2-минутния реконструктор, от Макадамия съм супер доволна - шампоана, маската и от скоро четката за разресване. Много добре ми действа, имам чувството, че с нея ще си опазя косата и досега съм я тормозила с другите си четки. И от боята също имам добри впечатления  Peace

# 541
Момичета,получих тези неща днес :
Скрит текст:
ще се радвам да давате идеи за пресата  Hug

# 542
Момичета,получих тези неща днес :
Скрит текст:
ще се радвам да давате идеи за пресата  Hug

Чудесно, че си ги получила.   Party   Щях да те помоля да снимаш листа, на който са описани начините на употреба на български(изгубила съм моят, а ми трябва   Blush   ).

# 543
  • в 1001-та нощ
Толкова хубави мнения за този Биотик, че скоро май ще се изкуша да го пробвам  newsm68

Не съм пробвала още крема за къдрици на Макадамия, но определено този на Милк шейк ми е любим  Heart Eyes Любимият ми продукт, без да утежнява, без да е със супер силна фиксация и да лепне. Къдриците стоят подредени и мекички Simple Smile

това е страхотна новина, определено трябва да го пробвам, така, че ако имаш 1 излишна доза - 15 мл си мисли какво ще ми искаш за бартер bowuu bowuu bowuu

лисичката   bouquet честито - само маската разчитам коя е  Peace

за ползването - измиваш косата, посдушаваш я да не капе вода, нанасяш продукт изчакваш 10 мин. (през това време може да нанесеш маска на лицето), после минаваш с уреда кичур по кичур, като на всеки кичур завърташ уреда, така, че всяка повърхност да бъде мината с двете плочи на уреда; оставяш да пестои 15 мин и пак минаваш; ако косата е по-суха първо с влажни ръце я понамокряш  Peace

от хидролизата е нормално - продуктът на косата да е позасъхнал

чува се един особен звук, не всеки път, зависи от продуктите (ако са на по-водна основа), има и много леко затопляне

можеш да го ползваш и с ампули, концентрати, аз съм го ползвала и с протеина на Афоджи, може да се ползва и с финиши

когато нямаш време - нанасяш, действаш и не повтаряш  Peace но по-пълноценото ползване си иска време  Peace

# 544
Feeling Благодаря!
Скрит текст:
преинсталирахме компютъра скоро,и не сме намерили дисковете за апарата или телефона за да снимам
a.l.e.n.a Благодаря и на теб за разискването!
Скоро ще пробвам  Peace

# 545
Здравейте, прочетох цялата тема и не мога да преценя, какви професионални продъкти за коса да си взема. Косата ми е нормална с чуствителен скалп, боядисвам се всеки месец . Не мога да си олуча подходящите продукти . Ползвала съм само продукти от масовия пазар, но като чета тази тема и се решоих за по добри. Ще се радвам да ми дадете някакъв съвет . Simple Smile

# 546
  • в 1001-та нощ
шампоан - биотик на керастаз, опиши косъма да видим какво още  Peace

# 547
Ами косъма е мек а в краищата е сух . Благодаря ти Alena Simple Smile

# 548
шампоан - биотик на керастаз, опиши косъма да видим какво още  Peace

Хидратиращият Биотик - да не се обърка с другия.   Peace

rexina, след шампоана можеш да продължиш с Маскинтенз(косъмът плътен или фин е?).
От време на време - КАТ протеина на Редкен, Керасилк на Голдуел, реконструктора на Чи.
Финиши - Л2, спреят на Милк Шейк; коприната на Чи, флуид(Керастаз, Л'ореал Пр., Вела Пр.,...

# 549
Косъма е плътен  Grinning

# 550
Значи - Масинтенз за плътен косъм.   Wink

Повечето продукти писах чии марки са. Биотик и Масинтенз са на Керастаз.

Справяш ли се с намирането им?   Simple Smile

# 551
  • Велико Търново
Здравейте,момичета  bouquet Вчера бях на сватба Wink, косата ми бе стилизирана с какво ли не ooooh!,та...днес ще си ползвам дълбокопочистващия ш-н Чи,както си му е реда Simple Smile Чудя се обаче каква маска след това да използвам Thinking-напоследък косата ми е една....никаква..прилепнала,няма плътност....нищо... Confused разполагам с Макадамия, за боядисана коса на Тиги, Форс вектор, Дийп кеър на Лакме, Инфра на Чи....обикновено,след морето е така-макар да я пазих и глезих с подходящи продукти....
И,другият ми въпрос е - някой ползвал ли е спреят за подхранване на Макадамия?
Виолетова,отдавна съм хвърлила око на четката на Макадамия,и ти съвсем ме убеди да си я взема Wink Peace Аз досега ползвам дървен гребен и четка Peace
В Рибката не намирам Биотик Thinking
П.П.Редактирам се-намерих го Peace

# 552
Кой Биотик? Този, за суха коса, си е там:
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-chuvstvitelen-skalp-i-suha-ko … html#.UEymeeyh9Mc

Относно маската след дълбоко почистващ шампоан - може да е някоя уплътняваща, Файбърсютик също става. Накратко - нещо, което да "повдигне" косъма. Щом я усещаш така и така слепнала, няма смисъл от хидратация май.   newsm78   Всъщност, на мекота как е?   newsm78

П.С. Редакция и от мен.  Laughing  Wink
От посочените намирам Форс вектор и Дийп кеър за подходящи.

# 553
Днес реших да пробвам еластайзера, с който стоях 20 мин. Също използвах bc bonacure repair rescue и vitamino color шампоаните и накрая плодовата маска на Лорис. В резултат косата ми стана права, все едно съм използвала преса, като изключим краищата и едната страна на бритона.  Интересно ми е от кой продукт може да се е получило? Може и да е от начина ми на сушене, но не вярвам. Също така мога да прокарам пръсти през косата ми (!!!!). Това за косата ми е крайно необичайно и определено е приятно Laughing

# 554
Значи - Масинтенз за плътен косъм.   Wink

Повечето продукти писах чии марки са. Биотик и Масинтенз са на Керастаз.

Справяш ли се с намирането им?   Simple Smile

Ami ako mi gi pokjesh ,she ti bada mnogo blagodarna Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт