Професионални серии за коса - тема 39

• 50 653
  • 695
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • Велико Търново
Feeling,благодаря ти  bouquet
Ще пробвам с Форс вектор-а/отдавна отлежава Wink
Иначе,след измиване,косата ми е мека...на деня,следващ миенето е слепнала Confused
Напоследък,основно използвам Макадамия-та,и Тиги за боядисана коса Peace Като финиши-Л2 и топката на Тиги,или коприната на Чи Peace
Днес ще пробвам и спреят за уплътняване и обем в корените на Джон Фрида Peace
Опитвам се да използвам по-рядко сешоар,но явно без стилизанти в корена и сушене,няма да получа обем Confused
А как мислиш,дали тези продукти - http://zlatnaribka.com/shampoan-za-iztynqvashta-kosa-kerastase-b … html#.UEyxTGKJS6k и http://zlatnaribka.com/spreji-za-uplytnqvane-na-tynka-kosa-keras … html#.UEyxamKJS6k биха дали малко повече плътност и живец на косата ми Thinking

# 557
Продуктът от втория линк е точно с такава цел. Имах пробичка, няма лепнене. И обемът се задържа по-дълго, косата сякаш се замърсява по-бавно.
Стимуласте е за ускоряване на растежа, но него не съм ползвала. Алена може да се включи с мнение за него.     Hug

# 558
  • Велико Търново
 Hug  bouquet Hug
И тъй като си говорим за шампоани,да попитам мамите сред вас- какви използвате за децата си? Моята дъщеря е почти на 6 год. и досега ползвах Бюбхен,Нивеа.....искам с нещо да сменя,но се чудя с какво Thinking Косичката й е гъста,макар с фин косъм,няма раздразнен скалп,заплитане,цъфтене....чудна Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 19:13 от *Biskvitka*

# 559
Момичета имам въпрос...понеже искам на следващото миене да сложа 2-стъпковия протеин на афоджи, но взех и ампулите на Сери за растеж, а и двете са с отмиване, как мислите дали е подходящо ако сложа ампулата в корените(тя май трябва 5 мин. да стои, но едвали ще навреди и ако е повече), а протеина да намажа по дължините и също понеже взех от тези прословути тониращи на Престиж, но тъмен цвят ако го сложа след като измия протеина  newsm78 Не ми звучи крайно неподходящо всичко това на едно миене,но все пак какво мислите?   bouquet

# 560
Feeling Благодаря ти ! Нали тези продукти не отежняват косата . Защото аз искам обемна коса Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 561
Дами като чета сред вас изобщо не е популярна серията на sp wella както бях писала по напред си взех насляпо три продукта за химически третирана коса и смея да твърдя че са много добри косата ми е много жива и блестяща мисля ,че изобщо не отстъпват по качество на Kerastase,ако някой е ползвал нещо друго да сподели Peace

# 562
  • в 1001-та нощ
...

П.С. Редакция и от мен.  Laughing  Wink
От посочените намирам Форс вектор и Дийп кеър за подходящи.

и аз  bowuu , точно това мислих да предложа  Peace

# 563
  • Варна
Hug  bouquet Hug
И тъй като си говорим за шампоани,да попитам мамите сред вас- какви използвате за децата си? Моята дъщеря е почти на 6 год. и досега ползвах Бюбхен,Нивеа.....искам с нещо да сменя,но се чудя с какво Thinking Косичката й е гъста,макар с фин косъм,няма раздразнен скалп,заплитане,цъфтене....чудна Heart Eyes

Доста време ползвах за моята дъщеря,която е на 7г. този http://www.philipkingsley.com/shampoo/pk-baby-shampoo-and-bodywash.html. Сега сме на този шампоанhttp://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3649-258-5868.
 И от двата съм доволна.Разликата е,че първия е без мирис,а втория мирише на праскова.

Това е втория http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Nature-Te … ids-Shampoo-250ml

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 21:57 от балеринка

# 564
  • в 1001-та нощ
Дами като чета сред вас изобщо не е популярна серията на sp wella както бях писала по напред си взех насляпо три продукта за химически третирана коса и смея да твърдя че са много добри косата ми е много жива и блестяща мисля ,че изобщо не отстъпват по качество на Kerastase,ако някой е ползвал нещо друго да сподели Peace

аз съм ги ползвала, но за мен гонят Керастаз и са далече назад  Peace по-посредствени са, ако мога така да се изразя  Peace

..
Стимуласте е за ускоряване на растежа, но него не съм ползвала. Алена може да се включи с мнение за него.     Hug

ползвала съм само спрея, а виждам, че коментирате шампоана, не мога да се включа  Peace

..
Иначе,след измиване,косата ми е мека...на деня,следващ миенето е слепнала Confused
Напоследък,основно използвам Макадамия-та,и Тиги за боядисана коса Peace Като финиши-Л2 и топката на Тиги,или коприната на Чи Peace
Днес ще пробвам и спреят за уплътняване и обем в корените на Джон Фрида Peace
...

определено е време да смениш продуктите, които обичайно ползваш, просто ги отдели за след време, наблегни на форс вектора, дийп кеър, друг по-лек балсам, можеш да въведеш и спрей за обем в корените, пяна, която да редуваш с топката при финишите, коприната по-рядко и евентуално за връхчетата, леко под пяната  Peace

# 565
  • Велико Търново
Благодаря,Алена Hug
Мисля да взема серията на Керастаз,за която писах по-горе/тъкмо ще дам отзиви за шампоана Wink
Днес изразходвах последното количество Форс вектор-иска ми се да пробвам нещо ново-какво би ми препоръчала?/дийп кеър също ми е на привършване Confused
От балсамите имам-енергизиращ и за обем на Тиги Peace

# 566
  • в 1001-та нощ
при няколко измивания с други продукти и различни по действие от настоящите - ситуацията трябва да се промени

двата продукта.за които питаш - не съм ги ползвала, малко ми е странно - спрей, който не се суши със сешоар, не го отричам, по-скоро - трябва да го пробвам  Heart Eyes както и шампоана, като ги вземеш, ако искаш драсни да направим някое малко бартерче  Peace

иначе за обем, като стилизанти бих те насочила към спрея за обем волюм експанд и пяната на лакме - еластичната, също и спреят е хубав

като грижи - нещо от зелената линия на керастаз, а ако не е на керастаз - матрикс подсилващите - шампоан и балсам  Peace

# 567
  • Велико Търново
Благодаря за препоръките Hug
От всичко четено и разглеждано,се спрях на ш-н Стимулисте,маска Kerastase Ciment Anti Usure ,еластичната пяна на Лакме/описанието звучи страхотно,къде съм гледала,че не съм я забелязала досега... ooooh!/;в интерес на истината,след като се измих днес с дълбокопочистващия ш-н + маска форс вектор,малко Макадамия в краищата за финиш и спрея за обем на Джон Фрида-косата ми изглежда не толкова зле WinkОтносно спрея мога да кажа,че не лепне,но прави и клечки Confused/зависи от количеството,разбира се/,за обема-засега имам,утре-не зная Wink

# 568
  • в 1001-та нощ
имай предвид, че циментът при не малко дами дава реакция - сърбеж, пътхут, пробвай го, ако има нещо такова - го спри, не се чуди от какво е; ако имаш възможност да се сдобиеш с доза е най-добре

на мен така ми действа само финиша, на други не само той  Peace

иначе - добра стратегия  Peace

# 569
Feeling Благодаря ти ! Нали тези продукти не отежняват косата . Защото аз искам обемна коса Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Няма да утежнят, но и не очаквай косата ти да стане обемна от тях. Това са подхранващи, подсилващи продукти. Ако очакваш обем, те не са това, което търсиш.
Аз лично не се сещам за серия, която едновременно да е за чувствителен скалп, сухи дължини и обем. За всички тези неща е нужно редуване на серии, насочени към конкретния проблем.   Peace

Алена, грешката е моя. Обсъждахме шампоана, но кой знае защо те свързах със спрея и от там...   Blush

Аз ползвам дълбоко почистващия шампоан на Вела СП. Споделяла съм и преди - не ми остъргва косъма, както на Чи(не, че той е лош   Peace  ). Просто усещане за чудесно почистен, но не така оплетен косъм.   Flutter
Доста плахо посегнах към Вела, но до тук не съжалявам.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт