Пазаруваме от George (Asda)

• 68 446
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
Само аз не мога да поръчам от този сайт #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Бяхме в банката,всичко с картата е ОК.Освен,че имаме блокирани 900 лева за двете поръчки общо.
Направих регистрация с името на съпруга ми,платих с неговата карта.И пак нищо....
Писах им и-мейл,на който от 2дни нямам отговор.
 #2gunfire

Ти да не плащаш с дебитна карта? Повечето сайтове приемат безпроблемно само кредитни карти. Възможно е в някои сайтове да мине плащане с дебитна карта, но това е по-скоро изключение, отколкото правило. Особено Виза Електрон преди се коментираше като много проблемна карта.

# 691
  • София
Цитат
Ти да не плащаш с дебитна карта? Повечето сайтове приемат безпроблемно само кредитни карти. Възможно е в някои сайтове да мине плащане с дебитна карта, но това е по-скоро изключение, отколкото правило. Особено Виза Електрон преди се коментираше като много проблемна карта.
Не е така. Аз плащам само с дебитна карта Виза Електрон навсякъде с изключение на Теско, където е казано ясно, че не я приемат. За там имам виртуална. Точно вчера пуснах поръчка от Джордж с дебитна Виза Електрон. Поръчвам по няколко пъти седмично от различни сайтове все с тази дебитна карта.

# 692
Ха на мен вече ми изтеглиха парите от картата, а поръчката още ми стои Placed Rolling Eyes
Може ли сега да ми вземат парите и нищо да не ми пратят Rolling Eyes

# 693
 От моята поръчка от 3.11 все така ни вест ни кост  Flutter Отговор на имейла ми нямам, направо съм в неведение какво става  Whistling

# 694
Цитат
Не е така. Аз плащам само с дебитна карта Виза Електрон навсякъде с изключение на Теско, където е казано ясно, че не я приемат. За там имам виртуална. Точно вчера пуснах поръчка от Джордж с дебитна Виза Електрон. Поръчвам по няколко пъти седмично от различни сайтове все с тази дебитна карта.

А от коя банка ти е издадена картата? За Виза Електрон много се коментираше също, че има значение и банката-издател, препоръчваше са ПИБ, с ОББ имаше някакви проблеми ....

# 695
Цитат

А от коя банка ти е издадена картата? За Виза Електрон много се коментираше също, че има значение и банката-издател, препоръчваше са ПИБ, с ОББ имаше някакви проблеми ....

КАРТАТА е на ПИБ.Бяхме в банката,според тях проблем с картата няма,нито с банката.Защото те са освободили парите,а тези от Джордж реално не ги теглят и отказват поръчката newsm78

# 696
  • София
Цитат
Моята карта е на СИ Банк. Никога не съм имала проблеми при пазаруване с нея.

# 697
Цитат

КАРТАТА е на ПИБ.Бяхме в банката,според тях проблем с картата няма,нито с банката.Защото те са освободили парите,а тези от Джордж реално не ги теглят и отказват поръчката newsm78

Не очаквай от някоя банка до ти кажат "има проблем с нашите карти и някъде в чужбина няма да ти ги приемат"... От Асда изрично са ти писали, че не могат да изтеглят парите от картата ти и съответно ти отказват поръчката, не виждам какво толкова се чудиш? Това, че са успели да ти блокират парите, не означава задължително, че могат да ги усвоят. Или пък очакваш сега, като са отблокирани, от Асда пак да направят опит да си ги дръпнат без да си пуснала поръчка? Освен проблем с картата, няма никаква друга възможна причина от Асда да ти отказват поръчките.
Това, че на някой с дебитна Виза Електрон от друга банка, издадена по друго време, му е минала поръчката, не означава, че и твоята задължително трябва да мине - банките имат индивидуални договори с Виза и различни условия, променят непрекъснато софтуеъра си, степените на защита и т.н., безсмислено е да търсим точната причина. Пусни търсачката или Гугъл и ще видиш, че коментарите за Виза електрон винаги се свързват с проблеми с международните плащания, с Pay Pal и др.
Аз лично правих опити да плащам с такава дебитна преди години и не се получи, тогава ми обясниха, че не всички магазини поддържали софтуеър за нея и от тогава не съм правила опити, ползвам си само кредитната. Сега може и да има развитие в тази насока, но явно продължава да има изключения.

# 698
  • София
Царицата-майка   абсолютно си права. Май проблемите идват от дебитните, досега май на никой не му се е случвало с кредитна да бъде отказано плащане. Мисля, че точно с дебитните на ПИБ има проблем с плащанията.

# 699
  • Варна
Някой да е поръчвал това детско палтенце? Интересува ме дали е дебеличко?

# 700
Тъп въпрос ама Embarassed от къде в акаунта ми да им пратя мейл?

# 701
  • София
Тъп въпрос ама Embarassed от къде в акаунта ми да им пратя мейл?
В сивото поле най-долу на страницата, втората колона е Customer service. Първия ред е линк "Contact us".

И аз получих дългоочакваното жълто яке:
http://direct.asda.com/george/younger-boys-coats-jackets/padded- … 2,default,pd.html
Бях поръчала размер 6-7 за четиригодишния ми син и след коментарите в темата реших, че май ще остане за догодина. За моя радост якето (поне този размер) напълно си отговаря на ръста. Като намеря къде ми е скрит метъра ще дам размери.

# 702
Навсякъде по света плащам с тази карта,само англичаните са много специални и не я приемат.
Но така или иначе се отказах да пазарувам.
За парите изобщо не се притеснявам и знам,че няма да ги изтеглят без да ми изпратят артикулите.
Блокирани са за определен период и макар сумата да е голяма,пак не ме притеснява.
А след като се отблокират никой няма достъп до тях освен ако аз не позволя.
Просто ме е яд,защото си изгубих две вечери да се занимавам и да пускам поръчки.
Благодаря за отговорите на всички ви.

# 703
Имам 2 въпроса, понеже не бих могла да изчета цялата тема. При регистрацията ми иска валиден английски телефон -какво се пише тук? Къде мога да видя кои са посредниците, които могат да доставят до България стоката и съответно на какви пари? Благодаря предварително.

# 704
  • София
Аз ползвам Виза Електрон от ПИБ и досега не съм имала проблем.
Скрит текст:
Пу, пу, пу!

Общи условия

Активация на акаунт