Лидл ::17::

• 79 283
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Искам да попитам някой дали е пробвал от немската картофена салата?  Rolling Eyes

+1  Peace за "Краковското мезе".

# 646
  • София-в сърцата на моите деца
Заинтригувах се от кафемашината. Само на промоции ли я изнасят за продажба? newsm78

Днес установих, че са вдигнали цените на консервите с риба тон и съм много разочарована. Thinking
Рибите Тон ги дигнаха двойно още преди 3-4месеца Peaceтихо и по търлъци Mr. Green

# 647
  • София
Искам да попитам някой дали е пробвал от немската картофена салата?  Rolling Eyes

Toчно нея не съм купувала, но купих една подобна на руска салата от същата фирма и майонезата ѝ беше от тези в бурканите, които сладнят. Хареса ми и дори си купих пак, но определено вкуса не беше този, който очаквах. Доколкото мога да видя от снимката, картофената салата има нещо като майонеза или друг вид сос и е много вероятно също да сладни.

# 648
А преди пускали ли са албумите за снимки, които ще са от понеделник? Лепят ли се снимките или?  Crazy Hug

# 649

Toчно нея не съм купувала, но купих една подобна на руска салата от същата фирма и майонезата ѝ беше от тези в бурканите, които сладнят. Хареса ми и дори си купих пак, но определено вкуса не беше този, който очаквах. Доколкото мога да видя от снимката, картофената салата има нещо като майонеза или друг вид сос и е много вероятно също да сладни.

Сосът е някакъв сметанов, доколкото виждам.Може и да се прежалим.Wink

# 650
Пробвах картофената салата,но освен,че е скъпа не ни и хареса.

# 651
имам спешен въпрос! моля за съдействие Winkискам да попитам за едни големи бонбониери -пише , че са белгийски бонбони, но не са тези ,които скоро бяха на промоция. тази кутия е по-голяма.има два вида- едната кутия е жълта с жълти рози, а другата е жълто и розово с розови рози. и на двете е показано ,че бонбоните са еднакви, но явно имат разлика. искам да попитам знаете ли каква е разликата и по-важно ми е колко бонбона са вътре  bouquet мисля,че на едната кутия пишеше `мерилин`

# 652
Съдържанието на двете кутии е еднакво.40 бонбона са.Вкусни са, но нищо особено.

# 653
  • В една слънчева къща...
За белгийските бонбони - мисля, че тези с розовото бяха плодови. Аз харесвам другите - тези, за които питаш Simple Smile

# 654
Нещо др. от немската седмица да сте опитали и да сте доволни?

# 655
  • при Дядо Коледа
Прочетох доста добри отзиви за парфюмите на лидл,днес минах,но бяха само два-синя и златиста опаковка.Взех златистия,хареса ми,но по късно видях,че сте коментирали някакъв на Sudenly. Постоянно ли го има,защото аз видях само теззи двата? Харесва ми как мирише този,който взех,но ще видим колко е траен.

# 656
Нещо др. от немската седмица да сте опитали и да сте доволни?

Сега правих от "русенското варено" с яйца.Става много вкусно.За пряка консумация е доста солено.

За това говоря http://forum.strogi.net/uploads/monthly_08_2010/post-3536-128220 … 16,8292_thumb.jpg

# 657
Как е джоланчето? Опитахте ли го?

# 658
  • София
Как е джоланчето? Опитахте ли го?

ами аз лично ги подминах, струва ми се малко прекалено 12 лв/кг за свински джолан, все пак това е хрущял плюс малко месо

# 659
Дайте отзиви за якетата ? Хубави ли са ? Къде ги има ?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт