Лидл ::17::

• 79 251
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Berlin
Момичета, вие от кои Лидл в София пазарувате? Ние за 1ви път влязохме в Лидл в Слатина и аз много се разочаровах - няма нищо там. Къде са големите Лидл? Simple Smile  newsm78

# 77
# 78
  • София
Момичета, вие от кои Лидл в София пазарувате? Ние за 1ви път влязохме в Лидл в Слатина и аз много се разочаровах - няма нищо там. Къде са големите Лидл? Simple Smile  newsm78

Те всички са такива. Няма по-големи, а онзи до Интерпред май е и по-малък. И изборът хич не е голям. Аз съм си харесала няколко неща за пазаруване и ходя специално за тях (обикновено следя брошурите и на промоция се запасявам). Дори и зеленчуците са им много скъпи и в 99% от случаите ги подминавам.

# 79
  • София
Моля за мнение за ето тази предпазна преграда http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_17760.htm Може ли някой ако я е виждал на живо да каже колко е висока? И защо пише че е за матрак с дебелина максимум 10 см newsm78

# 80
  • София
пише дебелина на матрака, за да остане достатъчно от мрежата която да стърчи над матрака, за да пази детето, при по-дебел матрак, по-малко от мрежата ще се подава от матрака и  по-малко или никак няма да пази.

# 81
  • София
На снимката ми се струва доста висока преградата и точно за това се чудя за 10-те см... Аз искам да ползвам преградата на два пъти по-дебел матрак. Ако все пак някой има представа каква е цялата височина на преградата, моля да напише за да не се разхождам безмислено до Лидл Praynig

А такива тънки матрачета не съм виждала никъде Confused Освен на бебешките кошарки.

# 82
  • София
сега ги гледам в е-бей същите на всички обяви пише за матрак от 10 до 24 см дебелина , че са и че са с размери  43 x 71.5 x 7.5 cm http://www.ebay.co.uk/itm/Safety-1st-Portable-Bed-Rail-Compact-F … D1005%26rk%3D3%26

# 83
Аз се чудех за дамския пуловер от последната страница на брошурата, но така като го гледам не мога да преценя как ще стой. Иначе цената му не е лоша

# 84
Пуловерите от супер съботата са хубави-стегнати, но тънички, от хубав памук......Идват късички на талията...цветовете на дамските са наситени.Те от доста време се подмятат из магазините/но бяха на доста висока цена/-няма начин да не сте ги виждали,ако редовно пазарувате....

# 85
  • София
сега ги гледам в е-бей същите...

Супер. Значи са на много добра цена в Лидл. Още утре ще отида да взема за дъщеря ми.

# 86
Момичета, някоя от вас от софия утре ще си купува ли лампата, искам нещо да помоля.

# 87
  • София
сега ги гледам в е-бей същите...

Супер. Значи са на много добра цена в Лидл. Още утре ще отида да взема за дъщеря ми.

сега се замислих, дали пък няма в някакви размери за по-малки и по-големи деца...т.е. ако тази е някаква за малки бебешки легълца...но тук понеже все от тези като в ебей съм виждала по магазините...не знам наистина...щом и никой купил не се включва, май най-сигурно да ги видиш на живо, колкото и да е разкарване, иначе цената е добра, по нашите магазини вкл. джъмбо мисля тези на сейфти фърст бяха по около 90-тина лв.

# 88
Някой дали е взимал от тези котешки катерушки да даде мнение:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_17756.htm?o … amp;ERR=noservice

Миналата година купихме на нашия котарак тази катерушка, която е като столче. Наистина са доста ниски, но въпреки, че наш Котьо е 6 кг, а може и повече, цяла зима спа върху катерушката свит на кълбо  като в легенче. Сега сигурно му е горещо, та от няколко месеца си е преместил ,,спалнята'' върху голият под.

# 89
Малко със закъснение идвам и аз при вас!

Общи условия

Активация на акаунт