Лидл ::17::

• 79 265
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Някой с отзиви за кондензираното мляко?  newsm78

# 92
  • София
Много тежко и мазно,май 7%.На Пилос,нали за него питаш?Взех си го за кафето,ама толкова калории,айде няма нужда.Направих на детето мляко с ориз,но сложих и обикн. прясно мляко и от кондензираното-стана мн. хубаво!

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 07:53 от Inkа

# 93
Абе...чета, гледам- 1 е бъркалката на хлебопекарната, да не би да е друга тази  newsm78

# 94
  • Пловдив
Две са бъркалките. Виж едната от малките снимки, точно там са показани. Цък.

# 95

Гледам...пак не виждам  Rolling Eyes, на коя снимка кое е бъркалка?
Дори в брошурката пише: "бъркалкА и ....от незалепващо поритие", ед. ч.
  newsm78

# 96
  • софия

Гледам...пак не виждам  Rolling Eyes, на коя снимка кое е бъркалка?
Дори в брошурката пише: "бъркалкА и ....от незалепващо поритие", ед. ч.
  newsm78
На втората снимка, на която са показани частите, под контейнерчето, долу в ляво, има 2 бъркалки. Ето я:

# 97
  • Пловдив
Долу в ляво има две малки снимки в едни мънички квадратчета, точно под голямата снимка на хлебопекарната. Като цъкнеш върху тях става голяма снимка и там са показани двете бъркалки. Машината е същата като моята, няма как да е с една бъркалка. Не знам защо са го написали в единствено число.  Rolling Eyes

# 98
Долу в ляво има две малки снимки в едни мънички квадратчета, точно под голямата снимка на хлебопекарната. Като цъкнеш върху тях става голяма снимка и там са показани двете бъркалки. Машината е същата като моята, няма как да е с една бъркалка. Не знам защо са го написали в единствено число.  Rolling Eyes

Ок, съгласих се, не че знам що са ми 2  Mr. Green, остава сега да има в магазина  Praynig
Сравнявах с други модели, около 270 лв са с подобни характеристики, почти съм сигурна, че няма да ме огрее  Sad, не съм такава късметлийка  Confused

# 99
  • Бургас
има ли вече сдобили се с чопъра? лесно ли се работи с него или е нужно доста сила да се приложи?

# 100
  • София
Тази сутрин в Слатина имаше поне 5-6 пекарни. Никой не ги гледаше. Взех дънков клин и чорапогащник на каката/ че бели чорапогащници 152 са голяма рядкост/. Сега остава и да ги хареса.  newsm78

# 101
Имало...вземат ми, дано не съжалявам  Praynig Същата марка ли са вашите, да няма няколко модела  newsm78

Колко време отнема само месене на тесто само?

# 102
  • София-Лагера
Имало...вземат ми, дано не съжалявам  Praynig Същата марка ли са вашите, да няма няколко модела  newsm78

Колко време отнема само месене на тесто само?
Аз имам хлебопекарна и я ползвам с кеф.Ще останеш доволна.
Има страхотна тема в готварския където момичетата пишат рецепти.
Невероятни неща могат да се направят стига да имаш време и търпение.
Правя си тесто за мекици ,пица,кифли..../....
Ето темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.0

# 103
Благодаря за куража момичета   bouquet
Обожавам да готвя, дано се разберем с тази машинка, като разбера какво да питам, ще се прехвърля при специалистките  Wink, сега няма да се излагам още, дори не съм си я видяла.

Не са и дали на дружката ми да я отвори там, ако имало проблем с касовата бележка...такава ли е практиката като си купуваш техника от там?

# 104
Oooo машината за хляб е незаменим уред у дома.Тесто можеш да омесиш и за 15 минути,но после втасва и т.н. та малко по дълго.Зависи за какво ти е тестото и колко време му е нужно да втасва.Аз също загледах тази,ще ми се да взема по-голяма,а и моята вече е старичка.Ако останат докато се добера до лидл може и да си взема.А това че е с две бъркалки няма спор,защото има размер на хлаба 1,250.Мисля че до 1кг са с една бъркалка.

Рая-никол,сигурна съм че няма да съжаляваш за тази покупка Peace
Хайде ще чакаме отзиви от закупилите мшинка.

За този чопър така и не се чу нито един глас,дали е добър newsm78

Общи условия

Активация на акаунт