Дюни Роял Резорт

• 114 509
  • 1 178
  •   1
Отговори
# 855
А който е бил в Белвил, може ли да каже, за 4 членно семейство дали е тясно в стандартна стая.

# 856
А който е бил в Белвил, може ли да каже, за 4 членно семейство дали е тясно в стандартна стая.
Колко са големи децата? Принципно не разрешават 2 деца и 2 възрастни в стандартна стая.

# 857
Колко са големи децата? Принципно не разрешават 2 деца и 2 възрастни в стандартна стая.
По принцип знам, просто попитах колко са големи стандартните стаи?
На 13 и 2 са.

# 858
  • Beyond the Frontiers
На 13 и 2 са.

Вие сте 3-ма възрастни и дете според техните правила, апартамент може и да се съгласят да ви настанят и то компромисно.

# 859
На 13 и 2 са.

Вие сте 3-ма възрастни и дете според техните правила, апартамент може и да се съгласят да ви настанят и то компромисно.
Хора, мога да чета. Намирам агенция, която ми предлага  настаняване И в стандартна стая, разликата в цената с апартамент е значителна и аз просто бих искала да знам заслужава ли си изобщо да обмислям тази опция. Благодаря.

# 860
Ок, според мен, няма проблем, но хората са различни, ако за мен е ок, за теб може да е тясно. Ние бяхме така в апартамент, и накрая се оказа излишно, децата си спяха при нас, и огромната стая излишна. За това сега си държа на двойната стая, докато станат по-големи.
Моля те, сподели коя агенция ти го предлага и каква е офертата, може и на ЛС.
Никой не ми разказа за Пеликан, да обмислям да рискувам, а вие да не споделите и похвалите Tired

# 861
  • Пловдив
Ани, аз мога само като атмосфера да ти кажа,  не сме почивали там. Има си външен бар, детски клуб отделен, не смятам,че е шумно по стаите. Усещането според мен е за по-клубен хотел, някак по - задушевна и интимна обстановка, независимо от многото хора. Ресторанта е хубав, но за мен храната е по-лоша и като качество, и като количество от тази в р. Созопол . Даже много хора ходят да ядат от Пеликан в Созопол, въпреки по - непретенциозния вид на ресторанта и повечето хора. Друго не знам, има си своите големи фенове, но защо, дано споделят. Аз лично не бих отишла, Нона нас ни харесват вилите и градинките.  Peace

# 862
Благодаря, отсядаме традиционно в Белвил.
 Пеликан сме го виждали, но е друго да си отседнал там.
Благодаря, luba_rizova

# 863
  • София
Пеликан е чудесен, бяхме там миналото лято. Не съм забелязала храната да е нещо по - кофти  Simple Smile Даже напротив, според мен. В сравнение със Созопол, р- нта на Пеликан като обстановка е по - добре. Хотела си има всичко , собствени басейни, бар - вътрешен и външен, ресторант с тематични вечери, мини детски клуб, добра връзка до плажа и Марините. Един единствен проблем имаше за нас. Ние сме с малки деца и ги водим на детската дискотека вечер и е далеч за ходене пеша с тях. Та с колата до паркинга на Белвил и така.

# 864
  • Beyond the Frontiers
Хора, мога да чета. Намирам агенция, която ми предлага  настаняване И в стандартна стая, разликата в цената с апартамент е значителна и аз просто бих искала да знам заслужава ли си изобщо да обмислям тази опция. Благодаря.

Това че ви предлагат, не означава, че комплексът ще го потвърди. Ни бих рискувала.

# 865
Единственото за което попитах беше колко са големи стаите и дали биха ни били тесни...

# 866
  • Beyond the Frontiers
Хотел Белвил 4* разполага със:
- 188 стандартни стаи (23 кв.м, с две единични легла или спалня). Минимално настаняване: един възрастен. Максимално настаняване: двама възрастни и едно дете под 13 години;
- 7 апартамента / 6 мезонета(40-42 кв. м., 1 спалня с голямо легло и 1 хол с място за сядане, разтегателен двоен диван). Максимално настаняване: двама възрастни и едно дете под 13 години;

# 867
Построили са аквапарк срещу ресторант Созопол, още не е завършен. Мащабно изглежда. Много малко туристи, друг път по това време започва лудницата.

# 868
  • Абсурдистан
Това за малкото туристи е интересно, защото не предлагат отстъпки от цената. Сигурно ще се напълни скоро. Аквапаркът работи ли?

# 869
Не работи още, написала съм, че не е завършен. Малко остава по моя преценка. Пързалките са 3 броя направени като българското знаме: бяло, зелено, червено. Има комари. Пиша от телефона.

Общи условия

Активация на акаунт