Дюни Роял Резорт

• 113 985
  • 1 178
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Беше изпринтен лист с графа за домашни любимци.
Не знам къде го е извадила и как е плащала. Но е било от чужбина.
И защо все пак мениджърите са я пуснали.
При всички случаи- грозна работа.

# 1 171
Беше изпринтен лист с графа за домашни любимци.
Не знам къде го е извадила и как е плащала. Но е било от чужбина.
И защо все пак мениджърите са я пуснали.
При всички случаи- грозна работа.
За да не се изложим пред чужденците. Но допускам, и че условията на букинг за резервации от UK са малко по-други, щом е имала разпечатка. Въпречи че точно този сайт не иска предплата за Дюни и като нищо са могли да я върнат, ако резервацията не е включвала дом. любимец. Ако това, което пиша не е така остава персоналът да е "стимулиран"от дамата с някой лев, обаче не ми се вярва, защото кучето не може да се скрие в джоба, явно всички са го видяли.

# 1 172

Мигла благодаря ти за отговора!Току що ми върнаха отговор от една агенция че анимацията и ползването на съоръженията кое ще работи и кое не зависи от заетоста и броя на децата съответно от сега немогат да дадат отговор за нашия период макар че е съвсем скоро!А и щяли да работят само Марина Палас и Марина Роял!Това значи ли че примерно няма да можем да се разхождаме из целия комплекс около другите хотели и ще сме ограничени само около работещите?И според теб струва ли си да се иде в комплекса за толкова пари през този период като няма да работи изцяло?Благодаря ти

# 1 173

Мигла благодаря ти за отговора!Току що ми върнаха отговор от една агенция че анимацията и ползването на съоръженията кое ще работи и кое не зависи от заетоста и броя на децата съответно от сега немогат да дадат отговор за нашия период макар че е съвсем скоро!А и щяли да работят само Марина Палас и Марина Роял!Това значи ли че примерно няма да можем да се разхождаме из целия комплекс около другите хотели и ще сме ограничени само около работещите?И според теб струва ли си да се иде в комплекса за толкова пари през този период като няма да работи изцяло?Благодаря ти
Не съм мигла, но ако е затворена горската част, комплексът губи огромна част от привлекателността си за мен и за разходка остават две алейки зад плажа. Не бих отишла там при това положение.

# 1 174
  • Beyond the Frontiers
Затворени са хотелите, не общите части.

100% съм сигурна, че мениджмънта също не е позволил оставането на кученцето.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 20:10 от Galactic Voyager

# 1 175
Извинявам се но не разбрах,затворени са и 3те други хотела така ли?а не парка около тях и може да се разхождаш из целия комплекс?а по отношение на анимацията има ли още и в какво се състои че и аз се интересувам от комплекса?благодаря

# 1 176
  • София

В Дюни е чудесно, на предвид тези ограничения аз не бих отишла по това време. Мисля, че никой няма да ви забрани да се разхождате по алеите нагоре към Пеликан и Белвил, но няма да ви е приятно всичко да е затворено. Ако държите на анимация няма да сте доволни да ви е спряна. Ако пък искате просто чистота, тишина и комфорт- няма проблем и сега да сте там.

# 1 177
Току що ми писаха от самия комплекс и казаха че няма да работят хотелите съответно ресторантите към тях, но всичко друго ще си функционира както обикновенно!Този отговор още повече ме затруднява при решението ми да ходим или да не ходим там  Rolling Eyes

# 1 178
  • Beyond the Frontiers
Аз не виждам драма, нормално вече сме извън сезон и във всички летни хотели постепенно се спират услуги и заведения.

Общи условия

Активация на акаунт