Дюни Роял Резорт

• 113 986
  • 1 178
  •   1
Отговори
# 1 140
  • при моите любими
Скрит текст:

Между другото на лайноморието едва ли ще стъпя вече. Запечата ми се ей тази снимки в съзнанието завинаги: http://burgas.actualno.com/Vijte-shokirashta-SNIMKA-ot-vodata-na … -news_492274.html До сега все за дълъг уикенд се прежалвахме в някой по читав хотел (Дюни не са такива), но след тази година никога.

Тези снимки не са от плажа на Лозенец. Това са снимки от море, където се влива река и се случва, когато има бури. Точно така изглеждаше на устието на Ропотамо след 3 дневната буря. Плажът на Лозенец изглежда чист, въпреки че пробите показват друго. И го казвам, не защото морето ни е чисто. Факт, че неспазването на много правила води до замърсяване, но подобни снимки са любима провокация на медиите. И не само. Да не говорим, че местните твърдят, че всичко това е свързано с новата концесия, за която предстои търг и след проблемите това лято, цената ще е нищожна. За съжаление в крайна сметка всичко се върти около пари и то не малко пари.  Но това са вече други теми.  Peace

# 1 141
И аз мисля, че тези репортажи не са случайни. И само сега и само там...като че ли на съседния плаж положението е цвете с водата и там се къпем на друго море.

# 1 142
  • Пловдив
Ние миналата година бяхме в Ралица супертериор аква парк. Хубаво беше, за България е доста сносно, но Дюни е поне една класа над този в Албена. Хубавото там беше, че ползваш аквапарк. Далечният плаж е неудобство по мое виждане, съобразяваш се с шатъли, часове, тц, не е за мен. А и пътуването до Созопол ми е много по-комфортно от това до Албена. Не беше зле, но аз не бих повторила повече.
и аз бях миналата за 3 дена в същия хотел, а тази в другата Ралица. Разликата в полза на Дюни е огромна.
Когато бяхме там,чужди хора нямаше, никога за 6 години не съм имала проблем с чадър и шезлонг. И, Блис, стига с това хейтване на Дюни ,моля,особено като прочетох,че харесваш блоковете ,гъчканака и прахта на Грийн Лайф, а там казваш,че храната е гадна, чадърите са 24лв, водата не знам колко,някои стаи също са гадни,а комплекса е чисто нов,обаче, видите ли, е хубаво. Кое? Панелните апартаменти, настроени като жилищен комплекс. ooooh! Не знам, всеки има разлчни критерии,но някои неща са изумяващи. И рзбира се,че трябва ,който почива в комплекса, са може да ползва чадър и шезлонг. Страничните хора между другото плащат много,не само чадъра, за да влезнат трябва да платят май около 80 лв. За ден. Но дали ходят хора ей така... Дано не!

# 1 143
Ние миналата година бяхме в Ралица супертериор аква парк. Хубаво беше, за България е доста сносно, но Дюни е поне една класа над този в Албена. Хубавото там беше, че ползваш аквапарк. Далечният плаж е неудобство по мое виждане, съобразяваш се с шатъли, часове, тц, не е за мен. А и пътуването до Созопол ми е много по-комфортно от това до Албена. Не беше зле, но аз не бих повторила повече.
и аз бях миналата за 3 дена в същия хотел, а тази в другата Ралица. Разликата в полза на Дюни е огромна.
Когато бяхме там,чужди хора нямаше, никога за 6 години не съм имала проблем с чадър и шезлонг. И, Блис, стига с това хейтване на Дюни ,моля,особено като прочетох,че харесваш блоковете ,гъчканака и прахта на Грийн Лайф, а там казваш,че храната е гадна, чадърите са 24лв, водата не знам колко,някои стаи също са гадни,а комплекса е чисто нов,обаче, видите ли, е хубаво. Кое? Панелните апартаменти, настроени като жилищен комплекс. ooooh! Не знам, всеки има разлчни критерии,но някои неща са изумяващи. И рзбира се,че трябва ,който почива в комплекса, са може да ползва чадър и шезлонг. Страничните хора между другото плащат много,не само чадъра, за да влезнат трябва да платят май около 80 лв. За ден. Но дали ходят хора ей така... Дано не!

Липсата на храна беше чудесно (в Бг само на едно- две места храната е била на ниво, не плащаш безумни пари за скапан Ал ин: там бяхме само на ББ и слава богу), апартаментите ни всичките пъти в които сме били там са били великолепни(не са панелни и са чисти), огромното пространство(никакъв гъчканяк няма Mr. Green), няма никакъв прах, тишина(не ми се налага като в Белвил да звъня няколко пъти на рецепция за пияни руснаци до 3 сутринта), няколко уникални плажа наоколо без бой за шезлонги(в Дюни редовно се чудехме как да се комбинираме 3 семейства).  Mr. Green Ааааа чисти покривки в ресторанта и най-вече няма опасност да ми излеят супа на главата всеки момент (реална случка с дете на познати от студентския стол "Созопол")
Още да изброявам ли? Нищо общо с Дюни.

И комплекса изобщо не е нов. Това, че ти чуваш за първи път за него е друга бира  Mr. Green Stop
И ще си хейтя колкото си искам. Този форум и тема не е само за влюбените в Дюни. Новичките все трябва да видят, че има и други гледни точки.

За БГ стандартите и изискванията Дюни може да е врЪхта, но всъщност е много зле като качество на услугата и смея да твърдя, че не си заслужава парите.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 17:57 от Анонимен

# 1 144
Странно, на мен нищо от гореизброените отвратителни неща от Блис не ми се случи в Дюни.....сигурно защото съм "новичка" newsm78 Май наистина светът около нас е такъв, какъвто си го пожелаем. Минахме и разгледахме Грийн лайф - много бетон,  пек, изгледът - прозорец в прозорец, прахоляк и гъчканак на пътя за плажа, боклук до боклук около комплекса, паркирани коли, пресича се шосе по пътя за плажа, което пък е доста натоварено. Мерси, на мен не ми хареса. Подчертавам, че това е личното ми впечатление и не искам да влизам в безумни спорове и надпревара "кой е по-по най" разбирач от хотели и почивки.

# 1 145
Добре че е Bliss, че иначе в тази тема може да заспи човек.  Grinning
И окончателно ме отказахте от Дюни, може би и многото похвали допринесоха за това.

# 1 146
Стаята, в която ни настаниха се оказа с леко запушен канал на мивката, казах им на впъщане от плажа, до 30 мин. Се появи човек +2 камериерки. Бързо реагираха. За сега има положителни промени след юни. Напълнили са и басейните на аквапарка, но не пуснати за експлоатация, има си още довършителни работи.

# 1 147
  • Пловдив
Ани, ние като бяхме даже пускаха пързалките,явно за проба. Все пак им тече гаранцията,предполагам,трябва да се пробват.
Да, добре е,че се появява някой да каже колко е отвратително на Дюни,че иначе няма да забележим. Никой не е прехвалвал мястото, има си плюсби минус,въпрос на приоритети. Не бих препоръчала на някой,който обича Слънчев бряг или Китен, но семейство с деца, търсещо спокойствие,да. Ето,нашите приятели едните много им хареса, другите им било скучно. Ходят на язовир, седят седмиц голяма група от хора, на палатка, без топла вода, жените готвят от сутрин до вечер,е, там им е весело и им харесва. А аз не мога така повече от ден,даже и ден не знам. Та ... Наистина е гледна точка. Peace

# 1 148
Наши познати ходят на палатка в Гърция, с бебе на 8м. Аз не бих си го причинила. Разни хора, разни идеали. Според наши приятели Калиакрия е върха, но ММ не иска и да чуе щом плажа не е към комплекса, т.е. трябва да ползваш кола. На басейн си ходим и есен/пролет/зима

# 1 149
На Бриз са свършили всичко в момента-вода, алкохол. Само бира, сокчета и кафе. Кофти. Махнали са чадърите и шезлонгите за свободна зона на 31.08. Само юли и август е имало 4 спасителни поста, през ост.време по 2

# 1 150
Една моя позната изказа супер впечатления от почивката си в Гърция, но ми обясни как е трябвало те да си чистят студиото, вкл. и тоалетна и баня, как всички продукти от тук са ги взели, да им излезе по-евтино  или де да знам защо и то става една почивка за мен - супер натоварваща и по цял ден готвене и чистене. Но наистина разни хора, разни идеали, на нея й е харесало това, аз бих се почувствала по-изморена и изнервена. То затова не трябва да се дава генерално акъл, а само да се споделят лични впечатления.
П.П. Ани, как така ще е свършила водата в ресторанта на плажа точно?

# 1 151
Благодаря на Блис за участието и в темата, не се шегувам, сънародниците ни на Дюни понякога ми идват в повече... като майката, която днес си изпикаваше напълно съзнателно детето на плажа. Беше си изградила система, бяха до пътеката, не далеч от тоалетна, но жената явно не и се водеше детето.

# 1 152
  • Абсурдистан
Благодаря на Блис за участието и в темата, не се шегувам, сънародниците ни на Дюни понякога ми идват в повече... като майката, която днес си изпикаваше напълно съзнателно детето на плажа. Беше си изградила система, бяха до пътеката, не далеч от тоалетна, но жената явно не и се водеше детето.

О, това не е нищо - аз съм виждала как ги изпикават опитвайки се да уцелят преливниците на басеините. При това не съвсем малки деца.

# 1 153
  • Пловдив

О, това не е нищо - аз съм виждала как ги изпикават опитвайки се да уцелят преливниците на басеините. При това не съвсем малки деца.
  #2gunfire #Cussing out Ейййй,  ега ти хората! Надали само българи го правят,обаче ... нито е далеч тоалетната,нито има недостиг на тоалетни, то бива,бива. Гнусост . А това за алкохола,водата и прочие в Ла Бриз е просто    Shocked Тъпня.

# 1 154
За алкохола явно е било инцидентно. Лично аз, само българи съм виждала така съзнателно да си изпикават децата. Тя и моята малката се изпика днес на плажа, но това стана докато тичаше към тоалетната, т.е. късно се сети и не успя да устиска. Имаше рев, че се е напишкала.

Общи условия

Активация на акаунт