Детоксикацията на д-р Михайлов- тема 10

• 63 434
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
 Simple SmileЗдравейте и от мен и на мен ще ми за втори път ще се радвам да си споделяме и аз ще сум на белтъци и грейпфрути , миналия път бях на сокове. Успех на всички! Grinning

# 601
  • Berlin
Не знам за зехтин и лимон, но 30 мин. след солта се почват соковете. Simple Smile
А само на мен ли не ми подейства освежаващо този детокс? Апетит си имам, както преди, същото общо състояние, не усещам нещо по-различно.

# 602
Момичета поне едно кафе на ден по време на детоксикацията позволено ли е ? Ако не пия кафе сутрин до към 16.00 получавам непоносимо главоболие !  Confused

# 603
Здравейте момичета! И на мен това с изпиването солта ми е най- трудно след това нямам проблеми! Аз го правя с 40мл. вода, за да мога на веднъж да го преглътна и веднага изпивам приготвената чаша с вода, за да не върна поръчката Mr. Green! Първият ден е поносимо на втория вече съм много гладна, на третия се настройвам,че е последен и няма как да не издържа Whistling!

# 604
Ооооооооооо да 1 кафенце даже е препоръчително а за мен задължително Wink засилва очистването! Но чисто без захар.

# 605
Здравейте на всички - и аз ще правя първи детокс - изпих си маслото Ги (малко трудно)  Laughing- само да попитам 2 суп лъжици как се измерват (както са разтопени) или както са в твърдо състояние? И има ли значение какъв е ориза, който се вари - т.е. може ли да е бланширан? Или да е от този, който пуска най-много лига Grinning
Още нещо - какво значи една кафена чашка (като италианско кафенце - малка) или по-голяма в каквато сервират в кафенетата в БГ?
Засега го правя с цел детокс и изчистване, както и по препоръка на д-р Михайлов. Откриха ми Хашимото и сега ще пробвам да го боря без лекарства - пия чайове и други по схема.
Благодаря предварително:)

# 606
Аз кафенцето,го пия с малко медец

# 607
  • София
Цоп и аз тука. Почвам детокса от днес. За сега се чувства добре. Не съм гладна ама хич. Мисля да го съчетая с прочистване на черният дроб.
Успех момичета!

# 608
Да кафето го  пия без нищо от години , много години съм пробвала да го откажа но не става , явно съм силно пристрастена защото получавам невероятно главоболие. На мен ми е първия детокс, за сега съм на сокове и вода , и още няма глад, но пред мен е вечерта , тогава ме удря глада и най вероятно да се пречупя  Sad.Дано да устискам , аз боря малко кг , но главно кожни проблеми които ме мъчат от няколко месеца - обриви които сърбят и според дерматолога е от алергия към нещо не дори кортикостероидите не ми помагат , дано детокса помогне ! успех на всички !

# 609
  • София
Цоп и аз тука. Почвам детокса от днес. За сега се чувства добре. Не съм гладна ама хич. Мисля да го съчетая с прочистване на черният дроб.
Успех момичета!
Ще споделиш ли за пречистването на черния дроб,как го правиш wavey ?

# 610
И аз се интересувам за прочистването на черния дроб. Чела съм на Малахов с ябълки ама много ми се струва ангажиращо. Ако знаеш по-лесен начин ще се радвам да споделиш  newsm47

# 611
Забравих да попитам, сока го правите наведнъж за целия ден или когато пиете го приготвяте

# 612
Хайде и аз тук Wink Днес за втори път ще правя детокс. Миналия месец се получи добре и сега ще пробвам да издържа. Мисля, че утре ще е страшното при мен - голям глад ще ме мори и дано да не се пречупя. Миналия път втория ден направо припадах от главоболие. За сега съм добре, но започвам да усещам глад.
Стискам Ви палци да сте със силна воля и да се "надъхвам" като Ви чета. Така с компания май се понася по-леко.
П.С. Аз си пийва кафенце. Мисля, че беше позволено. Heart Eyes

# 613
  • София
Забравих да попитам, сока го правите наведнъж за целия ден или когато пиете го приготвяте

Когато стана сутрин приготвям 1л. сок и разреждам с вода(общо 2л.) изпивам го и към 14ч.  правя втората доза  Grinning .

# 614
Здравейте момичета! И аз да си кажа правя детокс за 7 ми пореден път. Кафенце може да се пие обаче без захар и само 1 на ден. Дори по принцип не се препоръчва. Детокса е идеален за кожни проблеми мн добре се повлиява, но не става веднага.

Общи условия

Активация на акаунт