Знаете ли кого видях? - тема 22

• 104 724
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Вчера стилист Капанов пресичаше пл. "Македония" с джип Волво.

Скрит текст:
Като дете мислех, че "стилист" е малкото му име  Mr. Green

Пак вчера, но с колело, по "Раковски" движеше Юлиан Вергов.

# 121
Розалия Тинкова
много красива жена

# 122
Миналата седмица на "Перлата  в Приморско -Маги  и Кремена  Халваджиян  , с кученцето  си .  Много  е  сладка  Кремена  ,  даже  се печеше по монокини .Дребничка  ,  нормална  дама  ,  не  от силиконовите  анорексички . Направо  бонбонче .

# 123
  • София
Преди няколко дни Димо Алексиев /или Миро/Слав от Седем часа разлика/ в H&M в TheMall със жена си /предполагам/ и с малко бебенце. Тя носеше бебето. Той вървеше до тях. Хубава двойка, той е много чаровен и готин и мнооого висок.

# 124
Цецо Елвиса , жена му с бебето  - в мола в Бургас .
Колежка видяла почивните дни Елен Колева и Александър - бившия й , в Балчик ...прегърнати и целуващи се . Толкова драми  и кирливи ризи  , а накрая пак заедно  #Crazy

# 125
Владимир Живков,свежо изглаждащ в джипа си естествено

# 126
  • София-Младост
Снощи в АРена Младост почти целият актьорски състав на "Пистолет, куфар и три смърдящи варела", пиша тези дето са ми познати-Део, Дичо, Георги Кадурин, Ивайло Захариев-на живо изглежда по-симпатичен, както и манекенката Диляна Попова-много слаба,красива, ефирна...хареса ми.  Орлин (от Каффе), водещият Даргомир Симеонов...и да ме извинят останалите на които пропускам имената Simple Smile
Васил Драганов от Комиците...изрусен.

# 127
Астроложката Алена вчера пред НДК, имаше някакъв концерт там.

# 128
В сряда,на една бензиностанция до Благоевград Дянков в компанията на тъмнокоса дама

# 129
  • София
В сряда,на една бензиностанция до Благоевград Дянков в компанията на тъмнокоса дама
С Ирина Велкова, може би?

# 130
  • София
Наско от БТР - пресичаше "Раковска" с незапалена цигара в устата. Сигурно ги отказва.  Simple Smile

# 131
Вчера - Лилия Маравиля..
Беше прекрасна - много красива, естествена и позитивна..Още по-хубава от колкото на екрана.. Heart Eyes

# 132
Днес видях Андреа в Мол Сердика, беше без грим и ми се стори доста по-красива отколкото по клипове и концерти. Не съм и фенка, но ми хареса беше нормално,естествено и усмихнато момиче.

# 133
Вчера Петя Григорова
http://www.google.bg/search?q=%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8F+%D0%93%D1 … =1440&bih=785
Нисичка, ама супер усмихната

Днес - Бони и Роксана

# 134
Последните заедно или поотделно?

Общи условия

Активация на акаунт