Знаете ли кого видях? - тема 22

• 104 726
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • срещу двата комина :)))
вчера Боян Радев, изключително неприятен човек  Whistling

# 136
Максим Бехар вчера пиеше кафе в Коста в мола на Стамблийски.

# 137
Последните заедно или поотделно?
Бони и Роксана заедно.
Даже вчера се изненадах, че я виждам Бони и във Вип Брадъра

# 138
Вчера - Петя Буюклиева с мъжа й.

# 139
В събота- Валентин Братоев с приятелката му  Heart Eyes

# 140
  • Viena
Нети .

# 141
Калин Сърменов на Раковска.

# 142
И аз да се разпиша най-сетне. Видях всички звезди от кока кола партито, страхотни са.  Flutter

# 143
Робин Уилиямс по време на снимки  за новия му филм.

http://www.flickr.com/photos/40482252@N00/8003733179/in/photostream Heart Eyes

# 144
Преди два дни - Нети в една аптека на Попа, купуваше някакви английски хапчета за отслабване и против целулит. Изглеждаше супер.
Същия ден - Венета Харизанова в KFC в Мол София. Беше с цикламен панталон и същия цвят блуза. Не е толкова висока, колкото все я представят, но в същото време ми се стори много по-слаба и стройна от тв и фотосесии.
Вчера - Аня Пенчева излизаше от Махалото на В.Левски с някаква приятелка - прибичаше на огромно яйце Фабелже - с ярко сини лъскави безформени потури, в комплект същото сако с огромен буфан ръкав, шарена голяма чавна и каубойски зимни бежови ботуши. Косата й беше като топка слама на кок, с много грим, дебела...вярно на годинки е, но се разочаровах от визията й. Shocked

# 145
  • София
вчера Боян Радев, изключително неприятен човек  Whistling

Аууу, защо такова мнение? Надявам се да имате предвид външността  Rolling Eyes

# 146
  • София
В сряда около обяд на бензиностанция OMV във В. Търново- Мартин Стоев и един от братята Братоеви (другите не ги разпознах  Embarassed). Мисля, че бяха цял волейболен отбор, защото носеха еднакви анцузи и слязоха от рейс.
Снощи в един ресторант във Варна беше Домусчиев - президентът на Лудогорец (Разград). Колата му е... Crazy

# 147
  • София-Младост
В сряда около обяд на бензиностанция OMV във В. Търново- Мартин Стоев и един от братята Братоеви (другите не ги разпознах  Embarassed). Мисля, че бяха цял волейболен отбор, защото носеха еднакви анцузи и слязоха от рейс.

Бил е отборът на Левски волей, пътували са за турнир в Добрич Simple Smile

# 148
  • София
В сряда около обяд на бензиностанция OMV във В. Търново- Мартин Стоев и един от братята Братоеви (другите не ги разпознах  Embarassed). Мисля, че бяха цял волейболен отбор, защото носеха еднакви анцузи и слязоха от рейс.

Бил е отборът на Левски волей, пътували са за турнир в Добрич Simple Smile

ясно, мерси за уточнението  Peace Незнайно защо, говореха, че пътуват от Ихтиман, а не от Сф  newsm78 Може би тренират там  Thinking

# 149
Днес разбрах, че Емко от Домашен арест ми е съсед. Засичам го от време на време, но мислех, че е само на гости Laughing . И изключително много се разочаровах от него (понеже много го харесвам в сериала като образ), когато си изхвърли фаса през терасата Sick , запален. Поне се огледа преди това дали не минава някой отдолу Stop .

Общи условия

Активация на акаунт