Знаете ли кого видях? - тема 22

• 103 672
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • някъде по морето
Екипът на филма "Под прикритие" - снимаха на яхтеното пристанище във свети Влас, днес сутринта

# 47
Помня Саня от преди няколко години, когато тъкмо беше взела да се появява по телевизията. Даваше интервю за едно следобедно предаване май по тв7 беше. Едва вържеше две думи в изречение и като цяло отговорите на задаваните и въпроси бяха "да" и "не". ooooh! Водещата накрая приключи с коментар, че и е било адски трудно да води интервюто и с облекчение го приключи. Crazy После вече момичето взе да става човек и да придобива самочувствие явно. Wink

Та като споменахте Софиянски, днес го видях. Laughing Не съм очаквала, че е толкова висок. Слаб, елегантен, спортно облечен, да си призная, допадна ми. Хубав мъж.

# 48
Запис   bouquet

# 49
Панчарево  Игнатова-Рачкова ама тя голяма тапа бе  Shocked 158-160 см. макс

# 50
По ТВ изглежда доста височка. Никой не виждам тук, поне да ви чета.  bouquet

# 51
# 52
  • София
Ако не съм се объкала, бившия мъж на Мария(фолкпевицата) вчера в THe Mall, изтупан в бяло с куфарче LV. Grinning

# 53
Цеци Красимирова в Хепи-Бъкстон вчера, много весела.

# 54
  • Варна и...духом на Босфора
 Преди два часа Виктория Петрова от БТВ в 3 РПУ във Варна,много е красива на живо.

# 55
Данчо Караджов със съпругата си и внучето в Несебър. Той много по-слаб на живо. По телевизията ми се виждаше по-налят.

# 56
Митко (бившият на Мария) с дъщеря си и новата бремена жена в Борисовата градина днес следобед.
Загледах се по бремената жена, защото беше уникално красива и стилна.
Много симпатична двойка.

# 57
Митко (бившият на Мария) с дъщеря си и новата бремена жена в Борисовата градина днес следобед.

С бял костюм ли беше?  Mr. Green

# 58

не, защо  newsm78
със светла. но шарена риза.
Честно казано повече гледах девойката.

# 59

не, защо  newsm78
със светла. но шарена риза.
Честно казано повече гледах девойката.

Погледни 3-4 поста над твоя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт