Знаете ли кого видях? - тема 22

• 103 679
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
снощи Елена Петрова в Южния парк с децата си и още една жена с нея. Изглеждаше много свежа, беше с тъмни, големи очила  Peace Децата й са много симпатични, но нито едно не прилича на нея. Не знам кой е таткото, вероятно на него са се метнали  Wink

# 61
  • София

Аристотелис Фотилас е баща на близнаците на Елена Петрова.

# 62
  • София
еее, момченцето е копие на баща си  Peace То и момиченцето на него прилича, ама момчето му е одрало кожата  Peace

# 63
  • София
Видях фолк-певицата Андреа в The Mall. В лице е хубава, но не е особено стройна.

# 64
  • София
Новата (поредна) министърка на здравеопазването - в The Mall, хапваха сандвичи с момченце, предполагам синът й.  Роро в парка до нас снощи - разхождаше куче ( или по точно казано - беше го пуснал да си тича свободно сред децата, но това е друга тема). Габриела Наплатанова от БТВ миналата седмица - снимаше репортаж, определено камерата не я обича - на живо  ми се видя много нежна, слабичка и беше със страхотни обувки:)

# 65
  • София
Вчера в мол Сердика: Милен Цветков (сам) ; Александра Сърчаджиева с малката и с тийнейджърка (дъщерята на Ласкин, предполагам). Александра ми изгледжа отслабнала и с тен. Simple Smile ; едно момиче от "Фермер търси жена" - Лорета  Simple Smile

# 66
  • София
Еййй, направо му направихме на Милен Цветков пълна програма. Аз го видях вчера с жена и бебе в Борисовата градина на лилиите. Усмихнах му се, просто ей така, а той се обърна на другата страна намусен. Явно не ме хареса Simple Smile Беше с една миниатюрна раничка на гърба си.
После видях Свежен Младенов
Много ми е симпатичен

# 67
Преди известно време имах един приятел гей и с него ходех отвреме навреме в един гей клуб. Беше малък клуб, май Сакс се казваше на бул. Васил Левски, малко преди пресечката с Шишман. Та там на бая известни лица съм попадала. Най-шашната бях когато видях Камен Воденичаров, който се беше награбил с Крум (сега май като поп фолк певец се подвизава). Такава страст, такова чудо....  Smile

# 68
Бобан Здравкович

# 69
Ути на концерта на Ред Хот. И Дичо. С патронче уиски чакаше някого.

# 70
И аз никого не виждам тук, записвам се да ви чета.

# 71
Вчера пред входа на Морската Искра Радева и Мария Статулова.

# 72
  • Колибите
Вчера пред входа на Морската Искра Радева и Мария Статулова.

Сега при вас е филмовият фестивал "Любовта е лудост", та чакаме още наши звезди да видиш  Grinning.

Бургазлийките ги командироваме до Созопол на Аполонията Grinning

# 73
Аз явно в друга Варна живея - никого не виждам.

# 74
  • София
Преди известно време имах един приятел гей и с него ходех отвреме навреме в един гей клуб. Беше малък клуб, май Сакс се казваше на бул. Васил Левски, малко преди пресечката с Шишман. Та там на бая известни лица съм попадала. Най-шашната бях когато видях Камен Воденичаров, който се беше награбил с Крум (сега май като поп фолк певец се подвизава). Такава страст, такова чудо....  Smile

сега да видим кой жълт вестник пръв ще публикува "пикантерията"  Confused

Общи условия

Активация на акаунт