Знаете ли кого видях? - тема 22

• 103 695
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
това е доста стара история, още по времето когато Крум започна да пее и беше поп певец в началото  Peace

# 76
И аз да напиша, че е стара новина и вече е била писана по вестниците. Дори в телевизионно предаване коментирано и във форум също.  Simple Smile Обиколката е направена и вече забравена, явно.  Simple Smile

# 77
  • София
Аз явно в друга Варна живея - никого не виждам.

сега не може да не виждаш, започна фестивалът "Любовта е лудост" и почти целият театрален и кино елит (ужасна дума  Rolling Eyes ) е във Варна  Peace

# 78
Ами може. И вчера и днес бях около ФК. Никой!

# 79
И аз никъде никой не виждам Grinning

# 80
Рафи (Бохосян) - близо до Кукления театър в Бургас Simple Smile

малко е понаедрял Mr. Green

# 81
Юлиян Вергов и Снежина (не се сещам фамилията й - актриса) пиеха кафе заедно..
 А онзи ден няква миска - май Юревич беше..ама хич не ми хареса..

# 82
И аз да напиша, че е стара новина и вече е била писана по вестниците. Дори в телевизионно предаване коментирано и във форум също.  Simple Smile Обиколката е направена и вече забравена, явно.  Simple Smile

Ту да му се не види, аз тъкмо си мислех, че съм създала новина  Laughing

# 83
Днес видях в Южния парк Виктория и Мариела от Стар Академи.Виктория беше с умопомрачителна прическа-отстрани обръсната ,а от горе една руса опашка.Загледах се в нея заради прическата и после установих коя е всъщност.А Мариела беше много много слаба,направо не приличаше на себе си.С тях вървеше мъж с малко момченце,предполагам е на една от двете....

# 84
Миналата седмица актьорът играещ Гончев във 7 часа разлика, Пенко Господинов мисля, че се казваше. Бе на живо е по-симпатичен Grinning .

# 85
Пенко Господинов е чудесен мъж. В сериала му бяха създали смачкан образ, но в действителност е много симпатичен.
Ще се разходя и аз до Морската да видя някой друг артист тези дни.

# 86
  • София
Вчера вечерта в the mall Любо Ганев  Peace Голям мъж, канара  Crazy

# 87
Венци Стефанов и Георги Петков-вратаря и още двама футболисти-манекени в Хепи Бъкстон, но пиеха само вода-несериозни хора  Simple Smile

# 88
  • София
Башар Рахал миналата седмица в кварталното кафе, стилно облечен, много ми хареса Peace

# 89
Министър Трайчо Трайков, крачеше бодро около Съдебната палата по обяд. Може би е отпуска, не беше костюмар.
Надявам се да не съм се объркала, но едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт