Знаете ли кого видях? - тема 22

• 103 674
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
 Аз пък колко съм непросветена ...не знаех,че се е подмладявала,а то си пише даже в нета кой  я е оперирал(естествено,ако е вярно)  Simple Smile

# 691
  • София
Днес по ул."Шишман" Васил Драганов се опитваше да прави сложни маневри с колата докато Радина Кърджилова и Деян Донков се опитват да пресекат. В това време Башар Рахал прелетя с колело Laughing
Не бях виждала досега наживо Радина, определено камерата я обича  Wink Мислех, че е по-нежна и хубава

# 692
Емилия в Beso. Беше със страшно силен грим ,иначе е дребна и нежна.

# 693
  • Once there was a Hushpuppy...
Да,Емилия и аз съм я виждала в ресторанта на мъжа й, много е чаровна, въпреки силния грим. Слабичка и нежна е.

# 694
Камен Донев в Табиет снощи.Беше с някаква жена.Не съм виждала съпругата му, така че може и тя да е била  Grinning

# 695
Д-р. Петър Берон, още по-брадясал.

# 696
Миналия четвъртък -Силвия Лулчева, на "Солунска" в едно магазинче , Иван Манчев - пак на "Солунска", пред ресторанта му и Желю Желев в "Младост".

Къде се снима "Денсинг старас"?Билети? Покани? Искам да заведа дъщеря ми да ги види на живо.

# 697
  • срещу двата комина :)))
днес сутринта Стефан Рядков по Пирот Peace

# 698
  • Sofia
В Пирот или по Пиротска  newsm78

# 699
  • срещу двата комина :)))
В Пирот или по Пиротска  newsm78

така е като бързам  ooooh! по Пиротска  Laughing

# 700

В мол Сердика

# 701
  • До морето

Oooooooooo,това беше неочаквано  Shocked

# 702
  • Има много детски смях.
Помня, веднъж буквално се сблъсках с Кулезич лице в лице и  останах поразена от изключително поддържания й вид и визия, определено на живо изглеждаше по- добре отколкото на екран. Беше доста преди тунинговия период. Така че по принцип явно доста се грижи за себе си.  Peace

# 703
Мая на Крум Савов, май имаме един и същи ЛЛ, или чакаше за съседния кабинет.
Лъчезарна, усмихната, беше с таблет, но доста се оглеждаше /познаха ли ме, забелязаха ли ме.......последното е моя интерпретация/ мъжът и ми е антипатичен.

# 704
  • София
С Мая се разминах веднъж на улицата. Много красива и елегантна. Ароматът на парфюма й се носеше метри след нея. Simple Smile Не го разпознах, но беше много добър.

Общи условия

Активация на акаунт