Знаете ли кого видях? - тема 22

• 103 710
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
О, Мая е много красива на живо!

# 706
  • София
Устата в БП (Младост). Тъкмо се качваше в мерцедеса си  Peace Направи ми впечатление, че на задните ръкохватки има безброй закачални, явно за сценичните костюми  Peace

# 707
Вчера късен следобед - Емил Кошлуков в подлеза на НДК.
Синът ми за малко да го отнесе, защото караше бясно.

# 708
Албена Павлова / "Столичани в повече"/ преди няколко дни - изключително финна и с дълги за ръста си крака. Crazy

# 709
Бившият съпруг на Гала с щерка им в МОЛ-а на бул. България.
Същият ден, на същото място и Елена Петрова, познах я по големите слънчеви очила, някой беше коментирал, че така я е виждал в МОЛ......позагледахме се една друга, тя била много дребна и слаба, облечена неглиже.

# 710
  • софия

Същият ден, на същото място и Елена Петрова, познах я по големите слънчеви очила, някой беше коментирал, че така я е виждал в МОЛ......позагледахме се една друга, тя била много дребна и слаба, облечена неглиже.
déjà-vu  Sunglasses

# 711
Днес в Бургас Юрий Ангелов / Распутин от Седем часа разлика/

# 712
  • Sofia
Той живее в някакво село в бургаско

# 713
  • някъде по морето
Той живее в някакво село в бургаско
Фазаново в Странджа

# 714
Да, така е. Направи ми впечатление разликата - колко е незабележим в реалния живот и колко магнетичен е в сериала

# 715
  • Sofia
Да,живее скромно и не парадира с нищо...

# 716
Миналата седмица два пъти засякох бившата здравна министърка Десислава Атанасова. Красива и много елегантна жена, на живо изглежда по-добре отколкото на снимки.

# 717
Миналата седмица два пъти засякох бившата здравна министърка Десислава Атанасова. Красива и много елегантна жена, на живо изглежда по-добре отколкото на снимки.

Как може тоя вампир да е красив и елегантен?  Sick

# 718
  • До морето

Как може тоя вампир да е красив и елегантен?  Sick

Щом потребителката го казва, явно може! Егати изказването, ти как може да си толкова ....... ooooh!

# 719
  • София

Как може тоя вампир да е красив и елегантен?  Sick

Щом потребителката го казва, явно може! Егати изказването, ти как може да си толкова ....... ooooh!

И аз съм я виждала на живо. Наистина на живо изглежда много по-добре, отколкото на ТВ. Симпатична, елегантна жена  Peace

Общи условия

Активация на акаунт