Знаете ли кого видях? - тема 22

• 103 709
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
И аз съм я виждала на живо, ама ненамазана!

# 721
  • София-в сърцата на моите деца
Миналата седмица два пъти засякох бившата здравна министърка Десислава Атанасова. Красива и много елегантна жена, на живо изглежда по-добре отколкото на снимки.
И аз я видях-в Скай Ситито...Дребничка,слаба и по дънки..симпатична! Peace

# 722
Аз също я харесвам като външност, има много специфична красота Peace

# 723
На мен ми идва възголемичък носът, но не мога да кажа, че е грозна.
Някакъв ретрополъх усещам - прическа, облекло Simple Smile.

# 724
alra, аз явно съм я видяла в нагласен вид. Може и да не е мой тип красота, но не мога да кажа на черното - бяло Simple Smile Много добре изглеждаше жената, всичко ѝ беше изпипано - и прическата, и грима, и облеклото.

# 725
  • Луната ни пази
Миналата седмица два пъти засякох бившата здравна министърка Десислава Атанасова. Красива и много елегантна жена, на живо изглежда по-добре отколкото на снимки.
И аз я видях-в Скай Ситито...Дребничка,слаба и по дънки..симпатична! Peace
Деси прилича на майка си. Красива, фина, слаба..... И няма нищо общо с вампир, различна е от визията си по ТВто.

# 726
Денди, в магазин за хранителни стоки.
Много прилично облечен. Много е слаб този човек. Заговори се нещо с продавачката, явно редовен клиент.
Беше вързал кучето си отпред.

# 727
Башар Рахал
на полет за Париж

# 728
  • София
Вчера видях бате Николай - актьорът Николай Николаев.

# 729
 Рафи Бохосян ,Милена  и Вили Марковска-в новия мол онзи ден.Всички поотделно,де Simple Smile
Рафи-много нисичък,не го бях виждала на живо.Стана ми мъчно за него,обаче...две момиченца с доста вафли в косите го сочеха и показваха как им стигал до гърдите...
 Вили Марковска пък беше с някакво момиче и момче-всички много елегантно облечени,дърпаха куфари Simple Smile Първоначално помислих,че са екипаж на самолет  Grinning
 Минала седмица в Лидл-Косьо Филипов.

# 730
Данчо Караджов, в МОЛ-а на бул. България. Беше с много свеж ярко син пуловер. Със съпругата му пиеха кафе , с някаква позната.

# 731
Треньора на националите по волейбол.Забравих му името.Усмихнат и възпитан

# 732
  • София
Сашо Кадиев пред Малък градски театър. Не можах да се сетя веднага кой е, слаб, висок ми се стори.

# 733
  • София
Люси Иларионов в зала "Христо Ботев" вчера, в залите където репетират за Денсинг старс.

# 734
Люси Иларионов в зала "Христо Ботев" вчера, в залите където репетират за Денсинг старс.

и как е фигурата му ?

Общи условия

Активация на акаунт