Знаете ли кого видях? - тема 22

• 104 749
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Балчик
Елена Петрова пазаруваща детски дрехи от масова марка ooooh!
Сори, че така нахлувам, ама кой я би по главата да се развежда с милионера.  Laughing Laughing
Е нали и изплащал солидна издръжка милионера , така писаха, като условието било да не се омъжва или да не живее с друг мъж заедно с децата.  Peace
А тя може от разнообразие да си купува масова марка. Grinning

# 376
  • Sofia
А каква да купува  newsm78 Да не е кралска особа

# 377
  • софия
А каква да купува  newsm78 Да не е кралска особа
Никъде не съм писала подобно нещо. Думите ми са извадени от общия контекст.

Масовата марка не е проблем. Дрехите им са много хубави. А, и тя гледаше и избираше повече детски. В повечето случаи, не парите правят стила. Просто външният й вид не импонираше на мястото, на което е. Това е. Забавно беше. Вси си мисля, че като избираш да купиш нещо, искаш да го видиш добре. Все си мисля, че колкото и да са качествени слънчевите очила без тях се вижда по-добре в осветено помещение.

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 09:39 от zvanche

# 378
Елена Петрова пазаруваща детски дрехи от масова марка ooooh!
Сори, че така нахлувам, ама кой я би по главата да се развежда с милионера.  Laughing Laughing

Тя със сигурност не е давала зор. По-точно на него му е писнало и я е изритал.

# 379
  • София
Венета и Тишо в детски магазин в The Mall днес, търсеха Лего. Тя беше цялата в кожи с косъм, и от якето и от ботушите висяха и никак не държеше да остане незабелязана - добри децибели поддържаше:) Иначе ми се видя доста по- слаба отколкото по тв.

# 380
  • София
Венета и Тишо в детски магазин в The Mall днес, търсеха Лего. Тя беше цялата в кожи с косъм, и от якето и от ботушите висяха и никак не държеше да остане незабелязана - добри децибели поддържаше:) Иначе ми се видя доста по- слаба отколкото по тв.

Аз ги видях пък в Джъмбо,такава селения сипеше, че не е истина TiredВижте, аз съм в магазина, ако обичате гледайте само мен,ето това е Винетка Mr. Green

# 381

Венетка може да е избягала от Попово..но Попово не е избягало от нея!

# 382

Joy Joy Joy Joy

# 383

Joy Joy Joy, жестоко!

# 384
  • София
 Joy

Вчера Пацата в една клиника пред ушен кабинет. Явно наистина Боби го е шамаросал, както пише в клюките.
Та реши да влезне, ама пред кабинета имаше малка група едри рокери, които лекинко му скръцнаха и той даде заден  Joy

Сега да видим къде първо ще излезне. Приемам залози  Joy

# 385
Joy

Вчера Пацата в една клиника пред ушен кабинет. Явно наистина Боби го е шамаросал, както пише в клюките.
Та реши да влезне, ама пред кабинета имаше малка група едри рокери, които лекинко му скръцнаха и той даде заден  Joy

Сега да видим къде първо ще излезне. Приемам залози  Joy
Не само ,че клюките го писаха.Аз го гледах по Нова,даже Пацо каза ,да свършваме предаването по -бързо и дали ще може една от вашите коли да ме закара до болницата.Беше му криво и му личеше. С тази си постъпкаБоби отново затвърди мнението ми ,че е ужасно комплексиран мъж.Ако Пацо вземе да го съди може ида му създаде проблем при напускането на Бг ,ама Боби си го заслужава

# 386
  • София
MG18, мен не ме засягат техните отношения. Да се изтрепат, ако искат. И двамата са един дол дренки  Laughing На мен пък вчерашното ми беше подвърждение на думите на Найден. Че навън Пацо е по- нисък от тревата  Joy

Peace

# 387
А това е ясно,просто го гледах и за това го написах

# 388
  • на брега на морето
Вчера видях Гиньо Ганев, съпроводен от съпругата му вероятно. Приведен и видимо остарял и безсилен. Дамата го водеше за ръка; погледът му не беше този, който познавам от години. Стана ми доста криво.

# 389
Милица Гладнишка в метрото днес. Много позитивна и стилна! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт